Berenli Saatler :)

aa aaaa..bi anda ofline oldum niye öyle oldu:26:
zaten sayfalarda 10dakkada açılıyor yine sorunmu var sitede acep:26:

vuslat ablammm cok tessekur ederim haklisin nasipten oteye gidilmiyor birgun gelir elbet ALLAH HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN INSALLAH
bir iki gun gecikse onemsemezdim e 10 gun gecince insan ister istemez umitleniyor napalim nasip kismet :)

vuslat ablammm cok tessekur ederim haklisin nasipten oteye gidilmiyor birgun gelir elbet ALLAH HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN INSALLAH
bir iki gun gecikse onemsemezdim e 10 gun gecince insan ister istemez umitleniyor napalim nasip kismet :)

Tiwiimmm çok çok üzüldümmmm
İmtihan dünyasıı sabır sabır ya sabır canımm
Bakalım Mevlam Neyler Neylerse Güzel eyler

Tiwiimmm çok çok üzüldümmmm
İmtihan dünyasıı sabır sabır ya sabır canımm
Bakalım Mevlam Neyler Neylerse Güzel eyler

mervemmm sagolasin yavrim,napalim nasip kismet degilmis hayirlisi olsun,
ALLAH HAYIRLI ZAMANDA GÖNDERIR INSALLAH(AMIN)
INSALLAH sen hamilesindir canim ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN)

mervemmm sagolasin yavrim,napalim nasip kismet degilmis hayirlisi olsun,
ALLAH HAYIRLI ZAMANDA GÖNDERIR INSALLAH(AMIN)
INSALLAH sen hamilesindir canim ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN)
Acaba neden bu kadar geciktiki doktora gitsen aslında
Kist felan oluşmamıştır inşalah
Bilmiyorum canım pek umudum yok ama
Yarın olmam gerek ama du bakalım

Acaba neden bu kadar geciktiki doktora gitsen aslında
Kist felan oluşmamıştır inşalah
Bilmiyorum canım pek umudum yok ama
Yarın olmam gerek ama du bakalım

burdan bir doktora yazdim cevap alayim bi,
doktora gitsem iyi olacak INSALLAH hamilesindir canim ya

selam kizlar ben regl oldum merak etmisinizdir...
dun bayagi uzgundum test negatif cikinca agladim filan ama bugun iyiyim herseyin hayirlisi olsun INSALLAH

Amin güzelim herşeyin hayırlısı,üzme sakın kendini bak ne anlatıcam sana..

İki gün önce annemle konuştuk telde.Bizim tanıdıklar vardı,yıllarca komşuluk yapmışız.Kızları da arkadaşlarım ama görüşmüyoruz pek..Neyse büyük kızları evleneli 4 sene olmuş ve çocuk istiyorlarmış.Gitmediği doktor kalmamış,hep moral bozukluğuyla dönmüş.Sonra bi doktora daha gidiyo ve çok memnun kalıyo.Doktor öbür ay gelmesini söylüy ayda çok ağır bi gribe yakalanıyo ama adeti geciktiği için hap falan kullanmamış hiç.O haliyle yine doktora gidiyo ve adetinin geciktiğini de söylüyo,test yapıyolar ve hamile çıkıyo.Hemde üçüzlere hamile Önce ikiz demiş doktor sonra üçüncüyü de görmüş Tedavisiz olduğu için doktor da herkes de çok şaşırmış...

Bu kızın birde kız kardeşi var,o daha önceden doğum yaptı ama bebeğini kaybettii.Neyse işte bu kızkardeş,birinden tavsiye üzerine bir dua öğreniyo.Diyolar ki 3 ay oku bunları 3 ayın sonunda hamile kalacaksın.Kız 3 ay okuyo,3 ayın sonunda arıyo kadını gebe olmadığı için,kadın devam etmesini söylüyo,aradan iki ay kadar geçiyo ve kız kardeşi hamile kalıyo..Ablasına da duyar duymaz söylemiş zaten okuduklarını..Şimdi ablası da kardeşi de hamile

Canım ben bunu duyunca çok şaşırdım..Rabbim gerçekten o kadar büyük ki..Bak o kadar sabretti ablası,şimdi 3 tane birden veriyo Rabbim..Kardeşi ise,hem bebeği öldü hemde 3 ay sonunda gebe olmadığı halde vazgeçmeden duaya devam etti,ve şimdi yine hamile.Gerçekten herşey sabır ve dua..

Sende,Merve'de,bende Allah'ın izniyle hamile kalıcaz ve bebeklerimize kavuşcaz canım..İnanıyorum gerçekten buna.Ümidi yitirmemek gerek...

Bakalım ne zaman cee dicek bizimkiler Öpüyom fıstığım

selammm
merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul eder misiniz :)
selam sekerlik nerelerdesin coktandir gormuyorum seni

canim cok guzel anlatmissin ALLAH IKIISININDE BEBEKLERINI SAGLIKLA KUCAKLARINA ALMALARINI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
darisi basimiza herseyde vardir hayir,bizde elbet birgun hayirli zamanda kavusuruz bebislerimize,ellerine saglik zahmet edip bu kadar yazmissin ALLAH RAZI OLSUN,
duyuyorum boyle kac sene olmayip kendiliginden olan gebelikleri demekki bizim daha zamanimiz var elbet birgun bizde anne olacagiz ALLAHIN IZNIYLE

Son düzenleme:

Amin canım amin.Tüm güzel dualarına yürekten amin..

Ayy ne hayaller kuruyorum,yaza kadar olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…