başlamışmı yarışma dur vuslatım bide ben bakıyım şu yarışmaya bakalım kim en güzel oy veriyimkatılanların hiçbirini tanımıyorum adil puanlama yaptım yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlamışmı yarışma dur vuslatım bide ben bakıyım şu yarışmaya bakalım kim en güzel oy veriyimkatılanların hiçbirini tanımıyorum adil puanlama yaptım yani![]()
oy yavrum bana söyleseydin neden yoruldun sen 2 dk da yapardım
ççookk beğendim maşallah canım![]()
Keşke Güzellik Yarışmasına KAtılsaydık..![]()
vuslatım aslında düşündüm ama resimler çalınabilir her tarafta paylaşılır filan aman uzak duruyum dedim![]()
başlamışmı yarışma dur vuslatım bide ben bakıyım şu yarışmaya bakalım kim en güzel oy veriyim
slm yavrularım bu geceyi annemde geçiriyorum yatmadan bi bakayım dedim yavrucuklarıma![]()
slm yavrularım bu geceyi annemde geçiriyorum yatmadan bi bakayım dedim yavrucuklarıma![]()
kimse kusura bakmasın ama ben yorum yapıcam içlerinden en güzeli ama en güzeli 9 numaralı yarışmacı ofeliya arkadaşım diye değil inanın en güzeli o maşallah![]()
ofeliyamııben tanıyamadım onu hatta dedim birine benzetiyorum diye ama dank etmedi:26:
bahar gelmeden önce sen gelsennnn![]()
Artık bahar gelseeeeee![]()
Anaaa odamı katılmış bak görüyormusunnvuslatım güldürdün beni gece gec eyaaaa![]()