Berenli Saatler :)

evrenime alıcak kişiye söylicem ben acele edicek o:49:

kizlarr yaaa...

ben simdi katilmasam mi kiii:26::26::26:

bi daha yine boyle bisi yaparmiyiz... yapacaksak ben bu seferlik katilmimm diyorum ama yapmicaksak:26::26:

evet vuslatda geldi son bir kişi kaldı o da twesst kızlar bu gece çekilişi yapcaz sanırım:52:

kizlarr yaaa...

ben simdi katilmasam mi kiii:26::26::26:

bi daha yine boyle bisi yaparmiyiz... yapacaksak ben bu seferlik katilmimm diyorum ama yapmicaksak:26::26:

Tatlım erken göndermek şahsen sorun olmaz. Arkadaşların da sorun etmeyeceğini düşünüyorum.
Zaten günler önceden hazır etmiyo muyuz hediyeleri? Buysa sorun hiç dert etme derim tatlım:54:

6-twesst
7-vuslat79
8-ofeliya

adresini vermeyen son 3 kişi:52:
vuslat ve ofeliya burda 1 kişi kaldı twest:52:

Tatlım erken göndermek şahsen sorun olmaz. Arkadaşların da sorun etmeyeceğini düşünüyorum.
Zaten günler önceden hazır etmiyo muyuz hediyeleri? Buysa sorun hiç dert etme derim tatlım:54:

yani ayin 24de mi herkes yollicak hediyelerii??

suan iki haftamiz var ayin 24 ne:26:yetisirmiyiz kiii:26::26:

yaa ben hediye alacagim kisiye hani dusunmek bakmak gezmek istiyorum... iki hafta yeterli olurmu acaba..

yani ayin 24de mi herkes yollicak hediyelerii??

suan iki haftamiz var ayin 24 ne:26:yetisirmiyiz kiii:26::26:

yaa ben hediye alacagim kisiye hani dusunmek bakmak gezmek istiyorum... iki hafta yeterli olurmu acaba..

eşin ne zaman dönecek canım geri türkiyeye.Eşinlede yollaıp eşin postalayabilir canım.Hediye alacağın kişi bekler belki:26::26:

Back
X