Berenli Saatler :)

bereeeeeeeeeeeennnnnnnnn bana msj atmadıınnn çatlıcamm kızzz :52:
gel çabuk burayaaa:59:

hee artikk benimde kurkum var:1::1:

tweestim burda engelliler icin bagis yapmak icin pro kart aliyorsun.. pro kartin ne oldugunu bilmiyorsan soylim....
pro kartliysan kkde istedigin gibi yasiyorsun online/offline, 10 dk ikinci mesaji yazmak icin beklemek yok.. profilini fiyakalii sekilde duzenleyebiliyorsun,, +18 istedigin gibi yaziyorsun (sanirim) :1::1: yani suan aklima gelmiyo ama iste kisacasii editor ne yapiyorsa sende hepsini yapiyorsun tek bi fark var oda kimseyi bandlayamiyosun:27::27:

teşekkürr ederimm evrenimm aydınlandımmm sayendeee:))))

kızlarr size berenden msj geldimi :26:
bana gelmedi de çekilişte kimin çıktığını merak ettim:21:

banada geldiii kurbanimii biliyorummmm:1::1::1::1:

ama cokk merak ediyorumm acaba ben kime ciktimmmm:27::27:

bilen varsa soylesinn yaaaaa

selam vermeyi unutmuşum kızlar.Evrenimin kürkünü görünce başım döndü galiba:78::78::78:

canım bilgisayarı bozulmuş.

Ohhh kürklü evrenimmm hayırlı olsn:23::23::23: benimde olacak elbet bi gün:31::31:
tsk ederimm cicimmm.. senindee olur inss pembe kurkun:1::1:
teşekkürr ederimm evrenimm aydınlandımmm sayendeee:))))

bisi degil canimm:27::27: zamaninda baya sordumm pro kart ne diye ama herkes onume boyle benim anlamayacagim turkceyle yazilmis topigi gosteriyorlardiiii... neymiss oku bunu anlarsinn.... evrenimm ne yapsinn oku okuuu ama tikk yokkkk:1::1:
en sonunda civcivim sagolsun aydinlatti benii:1::1:

olmazzzz söylenmezzzzz sürprizzzz:27::27::27:amaa ben kimee çıktıysamm biliyosann söyleyeblrsnn yanii arkadaşlığmzz pekişsinn:37::37:

selam vermeyi unutmuşum kızlar.Evrenimin kürkünü görünce başım döndü galiba:78::78::78:

oo kürk sahtedirr inşallahhhhh:20::20::20::20:

aynen canım bende unuttum bende hemen çekilişi sordum:1:

hepinize selaaaammm canlarııımmm:16::16::16:

pek sahteye benzemiyo ama:51::51: .Vayy seni doğa düşmeeni :))

sahtediirrr sahteee yoksaa bende kendimee evrenimin saçlarındann bir kürkk yaparımmm:27::27::27:
selamlarrr olsunnn herkeseeeeeeee:16::16::16::16:

aaaa kizlarr tabikideee sahteeee ben giyermiyim hicc gercek kurk:19::19: cok ciddiyim suan ve kesinliklee karsiyimmmmm bunlari yapan hayvan dusmanlariiiii:47::47::47:

ne demislerr hayvanlari sevmeyen insanlarida sevmezmiss:27::27:

Hoşbulduk şekerler,artık bende facedeyim haberiniz olaa :27: :27:

hemencecikk resminee bakıyorummm:)))

backwood canımm bakk evrenim hiçç bizi umursuyomu kırmızı oluncaa nasıldaa tepedenn bakıyoo kokoş kokoşş hatunlarlaa bizim giremedğimzz konulardaa geziniyrdurr:27::27::27:statü farkı tabii:37::37:

Back
X