Berenli Saatler :)

:54::54::54:

Afiyet bal şeker olsun canım ikinizede:49::49:

Ben çkyrm kızlr iyi geceler öptüm hepinizi:16::16::16::16:

iyi geceler tatlııımmm:16::16:

ayy canimm benimm bebisinn nasilll... kac ayliktii canimm:16::16: gobecikk buyuyomuuuu.....

ayyyyyy cokk severimm kocaa koca gobekleriiiiii:1::1:
şu an sorun yok tatlım iyi gidiyor:21:
canım daha erken 7 haftalık 11-12ci haftadan sonra büyümeye başlıyor:49:

iyi geceler tatlııımmm:16::16:

şu an sorun yok tatlım iyi gidiyor:21:
canım daha erken 7 haftalık 11-12ci haftadan sonra büyümeye başlıyor:49:

canımm hayırlı olsun bebişin allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinnnn cok güzel bir duyguuuu sende en derin duygularla yaşa bunları :16::16::16:

Anladınız dimi orda kim olduğumu canım:1:

Koyarım güzelim sorun değilde,albüme sadece Beren mi ekliyo,siz eklediyseniz kendiniz,bende ekliyim dediydimm:1:

faceye geldim diyincee hemen hostum bakmak icin...:1::1: ordakilerin herkesin resmi ve nicki yaziyoo ama birtek senin resmin ve nickin yok oyle anladim seni:51::51::51:
canim oraya sadece beren koyuyo ama sen simdilikk kendi facene koy biz sana ordan bakalimmmm:34::34:

yok tatlım henüz tekme yemedim:1: erken daha

yaaa hamileyken kilo alınca komplekse giriyorum:50:
çirkinleşmezsem tombalak bişey olmazsam koyarım tatlımm:1::1:

ahh su hamislerrrr:1::1::1: komplekse niye giriyon canim yaaaa... evet belkii kilolusun gobeyinn top gibi ama en azindan o gobek bos degilll:34::34::34: ins hayirlisiyla dogurdugunda eski formuna geri gelirsinn:54::54:

faceye geldim diyincee hemen hostum bakmak icin...:1::1: ordakilerin herkesin resmi ve nicki yaziyoo ama birtek senin resmin ve nickin yok oyle anladim seni:51::51::51:
canim oraya sadece beren koyuyo ama sen simdilikk kendi facene koy biz sana ordan bakalimmmm:34::34:

Aman Allah'ım sap gibi kaldım mı şimdi yani,bende rumuzumu yapayım bari,nerden değişiyodu bu isim:33::1:

Dur bakalım koymaya çalışayım canım...Pek merak edilecek güzelliğim yok ama:1::1:

Back
X