Berenli Saatler :)

kremalı pastam :38:

ancak toplaşırlar gülüm :1:

hoşgeldinnnn fıstık :38:
yaa bişey dicem bikaç gün giremedim topiğe ben sizi cidden bak valla billa çok özledim hee :1: :16: :24:

evet yetkililerden bi açıklama bekliyoruz :52: :60:

ayy canım:16:
inan o durum bendede oluyor bir gün girmeyim aklım burda:43:

hoşgeldin melezim yaaa benim telefonum hala bozuk napim sen nasılsın:32:

Hoşbuldum güzelimmmm:54: İyiyim tatlım ama sinirliyimmm
benim nette sorun var tatlım gidip duruyooo:22:

iyiyizz tatlımm hoşgelsinnn sen nasılsınnn:27:

hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkk:27::27:

Saol tatlım ben de iyiyimmm:54: Diğer girdiğimde sana sınavlarla ilgili cvp yazarken net gitti :50:

Saol tatlım ben de iyiyimmm:54: Diğer girdiğimde sana sınavlarla ilgili cvp yazarken net gitti :50:

canımm benm sorun değil nasıl sınavların iyi geçiyormu birde ne okuyordunn nerde okuyrdunnn:27::27:

bende sinirliyim telefonumu kvk ya götürcem yarın bir ton yol yüricem her yer karla kaplı hava buz gibi yandım:26:

melezim asuya mı benzettim bugün annemde asu dedi bana biliyomusun ama o kız çirkin ya:6:

canımm benm sorun değil nasıl sınavların iyi geçiyormu birde ne okuyordunn nerde okuyrdunnn:27::27:

Geçen 2 sınavım iyiydi tatlım umarım hep böyle devam eder:1: Yarın sunumum var bir de, en zoru o:18::18::18:
Sigortacılık 4. sınıfım canım, Marmara da. Sen ne okuyorsun?

Geçen 2 sınavım iyiydi tatlım umarım hep böyle devam eder:1: Yarın sunumum var bir de, en zoru o:18::18::18:
Sigortacılık 4. sınıfım canım, Marmara da. Sen ne okuyorsun?

ohh ohh bitmiş negüzell kolayy gelsinn benm 2 tane kaldı biri yarın diğeride cumaa sonraa sevgilimn yanınaa gideceğimm:17::16::16:
bendee ingilizce iktisat okuyorum canım pamukkalede

bende sinirliyim telefonumu kvk ya götürcem yarın bir ton yol yüricem her yer karla kaplı hava buz gibi yandım:26:

Oy oy oyyy kıyamam kuzuyaaaaa:48::48:

melezim asuya mı benzettim bugün annemde asu dedi bana biliyomusun ama o kız çirkin ya:6:

Normalde benzemiyosun tatlım ama yan profilden onu anımsattın. Saçları eskiden uzun düzdü ya sanırım ondan:31:

$imagesCAE0PGIA.webp
$SEVTAP~1.webp

Back
X