Berenli Saatler :)

ben biraz daha resim ekliyim bakalım kime benzicem ay bayılıyorum beni böyle benzetiyosunuz ya:52:

ohh ohh bitmiş negüzell kolayy gelsinn benm 2 tane kaldı biri yarın diğeride cumaa sonraa sevgilimn yanınaa gideceğimm:17::16::16:
bendee ingilizce iktisat okuyorum canım pamukkalede

İnşallah bitcek bu sene tatlım:31: Senin sınavlar bitmiş kız zaten kalmamış bişey:1:
Accık daha dayan sonraaaaaaa:48: büyük buluşmaaaaaa:52:
aşk çeşmesini sorgluyoruz :23: :60:

taam seni takip ediyore :51:

Aşk çeşmesi miii? :44: Film olan aşk çeşmesi mi yoksa bildiğimiz çeşme mi:52:

en çok da seninle mesajlaşmayı özledim:43::43::43:
tamam canım sende annem gibisin he asuda asu:1::27::27:

Ayyyyy güzelimmmmm ben de özledimmm msjlaşmayıııı. Telefonun düzelsin de bide çirkin sesimi
duyurim sanaa:52::52::52:

İnşallah bitcek bu sene tatlım:31: Senin sınavlar bitmiş kız zaten kalmamış bişey:1:
Accık daha dayan sonraaaaaaa:48: büyük buluşmaaaaaa:52:

Aşk çeşmesi miii? :44: Film olan aşk çeşmesi mi yoksa bildiğimiz çeşme mi:52:

Ayyyyy güzelimmmmm ben de özledimmm msjlaşmayıııı. Telefonun düzelsin de bide çirkin sesimi
duyurim sanaa:52::52::52:

aslında ben seni arıcaktım şansa telefon bozuldu meleğim ya dur yarın karların içinden yüricem kvk ya ulaşcam:51::51:

bende öyle melezim ya sor elife o duydu:1::1:
telefonumu 40 milyona yapıyorlar kvk garantisi bitmiş şimdi baktım netten :43::43:

Neyi soruyorsunuz bakalım bana:27::27:

Ceydacığım inş. gelince buluşuruz canım.Hatta o zaman bi samsun kk toplaşması yapsak:52::52:

Selam kızlarr ben geldim.Yemekleri yaptım geldimmm:8::8::8:
Hoşgeldin hamarat kızzzz:23::23:

bende öyle melezim ya sor elife o duydu:1::1:
telefonumu 40 milyona yapıyorlar kvk garantisi bitmiş şimdi baktım netten :43::43:

O zaman sorun yok güzelim iyi anlaşırızzz:27::1::1:
Garantide yaptıktan sonra yaptıkları şey için garanti veriyorlar mı peki onu da sor da
sonradan benim gibi magdur olma canım:47: Laptopumu vermiştim ben, yaptılar sonra
tekrar aynı şey olunca yine para istediler yapmak için. Ama bennnnn çirkefliğimi konuşturdum
para mara vermedim:22:

Back
X