Berenli Saatler :)

Hoşgeldin hamarat kızzzz:23::23:

O zaman sorun yok güzelim iyi anlaşırızzz:27::1::1:
Garantide yaptıktan sonra yaptıkları şey için garanti veriyorlar mı peki onu da sor da
sonradan benim gibi magdur olma canım:47: Laptopumu vermiştim ben, yaptılar sonra
tekrar aynı şey olunca yine para istediler yapmak için. Ama bennnnn çirkefliğimi konuşturdum
para mara vermedim:22:

yaparız abla dedi adam bana ama bilmiyorum canım en iyisi ben danışıyım tüm telefonculara ona göre fiyat alıyım:31:

İnş. canım ne güzel olur dimi ama:27::27::27:.Berende geliyormuş bide oo kaymaklı kadayıf olur o zaman:52::52::52:

aklıma şey geldi biz Samsun'a gittiğimizde Amisos'a çıktıydık gece orda bi mezarlık var Amisos Kralı'nın mezarı :27: bekçiyi bizimkiler kafaya aldı 'abi bak bunlar İstanbul'dan geldi' falan filan adamcağız gece yarısı açtı mezarlığı neyse biz gezdik hatta bekçi abiyle de fotoğraf çekildik :1: Neyse yien toplu foto çekiniyoruz derken tepemizdeki ışıklandırmalardan biri pat güm diye sesler çıkardı ve ışık söndü bi kaçışımız vardı ki :52: ahanda kralın laneti diye :18::18::18: :60:

Sonra da kocam ve saz arkadaşları(görümcemin kocası ve arkadaşı vs) gece 02:00 sularında denizde yüzdüler görümcemin de ertesi gün nikahı olcak kocasının arkasından bağrıyo 'aşkım bak kaybolma sakın gebertitrim yarın düğün var' :60: :60:

aklıma şey geldi biz Samsun'a gittiğimizde Amisos'a çıktıydık gece orda bi mezarlık var Amisos Kralı'nın mezarı :27: bekçiyi bizimkiler kafaya aldı 'abi bak bunlar İstanbul'dan geldi' falan filan adamcağız gece yarısı açtı mezarlığı neyse biz gezdik hatta bekçi abiyle de fotoğraf çekildik :1: Neyse yien toplu foto çekiniyoruz derken tepemizdeki ışıklandırmalardan biri pat güm diye sesler çıkardı ve ışık söndü bi kaçışımız vardı ki :52: ahanda kralın laneti diye :18::18::18: :60:

Sonra da kocam ve saz arkadaşları(görümcemin kocası ve arkadaşı vs) gece 02:00 sularında denizde yüzdüler görümcemin de ertesi gün nikahı olcak kocasının arkasından bağrıyo 'aşkım bak kaybolma sakın gebertitrim yarın düğün var' :60: :60:

Ben oraya gündüz gözüne girmeye korkuyorum ya:18::18::18: iyi cesaret valla yaaaaa:52::52::52:.Bide içide esrarengiz sanki zindana giriyormuş gibi hissetiyorum ben oraya girince ama manzara süper demi:32::32:.Deniz ve düğün valla ben görümcenin yerinde olsam hayatta izin vermezdim:52::52::52:

ahhhh keskee bendee gelseydimmmm:43::43::43:

Keşke cnaım ya:43::43::43:a

hoş bulduk bitanem.nasılsın?

iyyim canımcım çok şükür sağolasın sen de iyisin inş :16:

Ben oraya gündüz gözüne girmeye korkuyorum ya:18::18::18: iyi cesaret valla yaaaaa:52::52::52:.Bide içide esrarengiz sanki zindana giriyormuş gibi hissetiyorum ben oraya girince ama manzara süper demi:32::32:.Deniz ve düğün valla ben görümcenin yerinde olsam hayatta izin vermezdim:52::52::52:

Evet çok ürkütücü biryer yaa heryerde kemikler falan :52:

bende iyiyim canım.
konuyu tam anlamadım
biri bana özet gecse
gecmişi okumaya üşendim yaa

Samsunda amisos diye bi tepe var canım eski zamandan kalma.Kemikler bulunmuş orada onları sergiliyorlar

burası canım

[URL="

burada o şahıs kemikler
[URL="

Samsunda amisos diye bi tepe var canım eski zamandan kalma.Kemikler bulunmuş orada onları sergiliyorlar

burası canım

[URL="

burada o şahıs kemikler
[URL="

ayyy boyle seyleree cokkk merakliyimdirrrr:52::52: ins bi gun gelirimmm

Back
X