Berenli Saatler :)

vuslatım gördüm resimlerini bir kızın babaya bir kızın sana benziyor:49:
allah bağışlasın karnında büyümüş oh oh:52::52::52:

eliff gelmiyomu kii:26:ya bu arada elifiimm hediyelerini aldımı merak ettim resim koymamışta hala
almadımı yok sa:30:

yok ablam henüz gelmedi.Ablam güzelleşmişin sanki erkek mi olacak ki:26::26: zaten hep güzeldi de ablam bi parlaklık gelmiş yüzüne

tatlim kk profil albumune ekledim ordan gorebilirsin:49: yuzume bakma ama kotu oldu yuzum:17: kiz heralde guselligimi aldi:1:sabah dr gidicem insallah belli olur cinsiyeti:49:

vuslat çatlıyorum valla hadi ver haberi artık belli oldumu :49:

yaşın kaç senin yahu pekte genç gösteriyosun eminmisin bu üç çocuğu senmi doğurdun =)))tü tüü maşallaah 4.cüde yolda

Son düzenleme:

yok ablam henüz gelmedi.Ablam güzelleşmişin sanki erkek mi olacak ki:26::26: zaten hep güzeldi de ablam bi parlaklık gelmiş yüzüne

vuslatcım sana nie abla abla diolar anlamadım sen sanki 21 gösteriyosun:26::26:

valaha çok genç gözüküyo ya ben doğursam 3 çocuk mahfolorum:1::1:

vuslat çatlıyorum valla hadi ver haberi artık belli oldumu :49:

yaşın kaç senin yahu pekte genç gösteriyosun eminmisin bu üç çocuğu senmi doğurdun =)))tü tüü maşallaah 4.cüde yolda

kızlarr çok teşekkür edrim :16::16:o sizin güzelliğinizz canlarımm benimm:54:
moral verdiniz bana
yaşım 33 milyonumm:49:
kızlar dr kıza benziyor dedi:52: ama net birşey söylemedi 1-2 hafta geçsin o zaman belli olur dedi:49:
yarın yine gidicem tahlil sonuçlarımı göstericem

$Fotoğraf2327.webp bakııınn güzell teyzeleriiii bebişimin ilk fotoğrafııı:49::nazar:

ayyyyyyyy ilk ben gördüm off:52::52:maşallah kafasını filan gördüm yaaaa:52::52:

evet tatlımm koca kafalıı dimi:1::1:bayağıda kıpır kıpırdı ultrasonda izlerken maşallah:nazar::nazar:

vuslatım bence kız olcek:16::16::16:

benimde içime kız diye doğuyor ama yine de yanılgı payı var dr net söylemedi:49:
1-2 hafta daha beklicem artık:31:

Back
X