Berenli Saatler :)

vuslatım şöyle düşündümde nerden nereye dimi nasıl dost olduk nasıl baglandık birbirimize yaaaaa:43::43:

kızlar nerden geldi aklıma bilmiyorum ama ben bebekken süt içerken biberondan sırt üstü yatarmışım bir elim biberonda olurmuş diğer elimde saçımdaaa oynayıp dururmuşum:1::1::1:

inanmıyorum yaa:52:benim küçük kızımda öyleydi bi taraftan cap cap sütünü içerken bi taraftanda saçıyla oynardı
hatta saçıyla oynarken uyuyordu hep:1:

aramıza hoşgeldin böyle aramıza katılan yeni dostlarımızı görmek çok güzel bir duygu:16:
ayva hoşafından sana hemen yolluyorum canım:1:
bugün sanırım cacık günü herkes cacık yapıyor:27:
fasulye kavurmasına bayılırım:26::26:

Ay ne demek bende fasulye kavurması yollayayım sana :) Bu arada yaş olarakda küçüğüm sanrsam öyle hissettim gibi ben 25 yaşındayım siz tecrübeli ev hanımlarına benziyosunuz artık sizden epey şey kaparım ben :) Ben cacık yapamıycam atladım hemen ama evde salatalık yokki salatalıksız cacık olurmu ki :52:

mavişim tanıştıgıma çok memnun oldum aslında durmak isterdim ama ev işleri beni bekliyor:47::47:
bak biz genelde geceleri burdayız bu gece gelde daha çok kaynaşalım öpüyorum seni:16::16:

selamlar herkese,
bende esimin isi sebebiyle oturdugum sehirden (köln) stuttgarta geldik. burda busniss aparment adli tek odali bir otel bozmasi yerde iki hafta kalicaz. apartman merkezi yerde tam carsinin ortasinda ev mi o da mi desem , mini minnacik, yapacak is yok aksama kadar sokakda gezilmez, sabah ciktim carsiyi dolastim, cocukla beraber tabi, kan ter icinde geri geldik simdi yavrum uyudu anneside kk da ona buna laf yetistiriyor. :1:ama pc de insani ayri yoruyor

Ay ne demek bende fasulye kavurması yollayayım sana :) Bu arada yaş olarakda küçüğüm sanrsam öyle hissettim gibi ben 25 yaşındayım siz tecrübeli ev hanımlarına benziyosunuz artık sizden epey şey kaparım ben :) Ben cacık yapamıycam atladım hemen ama evde salatalık yokki salatalıksız cacık olurmu ki :52:

tatlım ben 20 yaşındayım:1::1::1:
ama yemek konusunda iyiyim mütevazi olamicim bu konuda:1::1:

Benimde evi süpürmem lazım mutfaı toplayacam daha. Bende çıkayım akşama görüşürüz inşaALLAH... Allaha emanet olun... Kolay gelsin...

selamlar herkese,
bende esimin isi sebebiyle oturdugum sehirden (köln) stuttgarta geldik. burda busniss aparment adli tek odali bir otel bozmasi yerde iki hafta kalicaz. apartman merkezi yerde tam carsinin ortasinda ev mi o da mi desem , mini minnacik, yapacak is yok aksama kadar sokakda gezilmez, sabah ciktim carsiyi dolastim, cocukla beraber tabi, kan ter icinde geri geldik simdi yavrum uyudu anneside kk da ona buna laf yetistiriyor. :1:ama pc de insani ayri yoruyor

ay canım o odada nasıl kalıcan 2 hafta:26::26:
evet nette yoruyor insanı ama muhabbet tatlı olunca ben hiç yorulmuyorum:52:
bu arada aramıza hoşgeldin:49:

Benimde evi süpürmem lazım mutfaı toplayacam daha. Bende çıkayım akşama görüşürüz inşaALLAH... Allaha emanet olun... Kolay gelsin...

kolay gelsin canım bu arada market yakınsa salatalık alsaydın hem sana yürüyüş olurdu:6:
bende kaçtım gece görüşmek üzere allah a emanet olun:49:

kızlar sizinle sohbet sürükleyici valaha ama kaçmak zorundayım ev işleri beni bekler:47::47::47: görüşürüz:49:

hadi canlarımm ben naş naşş:10::10:
acıktım bişeyler atıştırayım :56:akşam görüşürüzz:16::16:

seni nasıl unuturuz yakışıklı bebeğin güzel annesi:16::16:
ay canım arkadaşım yaaaaa.cok sagol bitanem:16::16::16::16:
neyin var canım:26::26:
çok geçmiş olsun bende banyo yapcam sonra evi temizlicem sonrada fırında tavuk patates pilav xacık yapcam ayva hoşafıda yaptım:52:
bitanem adet oldumda cok agrım var.:26:sanada kolay gelsın canım arkadaşım.offf mis ellerıne saglık bitanem afiyet bal şeker olsun.:52::52:
bende tavuk sote yaptım sütlü püre yaptım mercımek corbası bıde.benımde canım cacık cektı bendemı yapsam acaba?:1::1::1::1:
ofeliyamm bende bir hafta falan giremedim rahatsızdım 1-2 gündür burdayımm:16:
hamişlik iyi gidiyor tatlımm :49: dr.a gittim kan değerlerim çok düşük çıktı osteopenide var
dayadı dr bir sürü vitamini ağrı kesicimide kullanıyorum şu an iyiyizz :49:tatlımm unuturmuyuz seni hiç:16::16:
çok öpüyorum senii:54:

bitaenm iyi olmana sevındım.dıkkat et kendıne ve bebeyımıze allah sızı nazarlardan korusun.bende seni cok öpuoyrum arkadaşım:16::16::16::16::16::16:

kızlar nerden geldi aklıma bilmiyorum ama ben bebekken süt içerken biberondan sırt üstü yatarmışım bir elim biberonda olurmuş diğer elimde saçımdaaa oynayıp dururmuşum:1::1::1:

bende kirpigimle oynardim :1::1:
yada annemin kirpigiyle oynardim:1::1:
annemsiz uyuyamazdimda :1::1:
bir keresinde ananem yatmis yanima bende annem saniyorum gece kirpigiyle bir oynadim ciyak ciyak agliyorum sen annem degilsin diye kirpiginden tanirim annemi:16:

Back
X