Berenli Saatler :)

Selam kizlar hala adet olmadım? Bugun aniden gozum karardı psikolojık olabilir bilmiyorum pazartesiyi bekliycem belki gelir o zamana kadar bilmiyorum hayırlısı olsun dualarınızda benı unutmayın sımdıden ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN cok opuyorum:31::31:

bence hamilesin:49:
dualarımız seninle canım benim:6:

Berenimmmmm yakaladım seni bitanem nasılsın görüşmeyeli ya canım benim özledimm:30:

mervemmmmmmmmm ay kuzum benim çok özledim seni nasılsın biber dolması yaptım ateşte pişiyor onu bekliyorum kuzum bu arada geceleri kabızlıktan uyuyamıyorum karnım şiş bu gazozlar ve geç saatte yemekler beni mahfediyor ama napim dayanamıyorum:43::43:

Selam kizlar hala adet olmadım? Bugun aniden gozum karardı psikolojık olabilir bilmiyorum pazartesiyi bekliycem belki gelir o zamana kadar bilmiyorum hayırlısı olsun dualarınızda benı unutmayın sımdıden ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN cok opuyorum:31::31:

İnşallah tiwim hep dualarımdasın canım
Ya benim göğüslerim sızlıyo özellikle uçları çok fena
İnşallah hamileyizdir
Bİde benden beyaz akıntı geliyor:26:

mervemmmmmmmmm ay kuzum benim çok özledim seni nasılsın biber dolması yaptım ateşte pişiyor onu bekliyorum kuzum bu arada geceleri kabızlıktan uyuyamıyorum karnım şiş bu gazozlar ve geç saatte yemekler beni mahfediyor ama napim dayanamıyorum:43::43:
Ohhh kolay gelsin bacımm yaa bende aynı dertten muzdaribim
Bugün 6 gün oldu bağrısaklarım acıyor artık uff ne olacak bzim bu halimizz gülüm yaa:14:
Kız dikkat et kilo alacaksın ha iyicee bırak şu gazozu:27:

Ohhh kolay gelsin bacımm yaa bende aynı dertten muzdaribim
Bugün 6 gün oldu bağrısaklarım acıyor artık uff ne olacak bzim bu halimizz gülüm yaa:14:
Kız dikkat et kilo alacaksın ha iyicee bırak şu gazozu:27:

mervem aldıgım alacagım kadar saldım çayıra mevlam kayıra:52::52:
ah ahhh napıcam bilmiyorum valaha karnım kocaman oldu şiş wc ye çıkamıyorum:43:
çiğ köfte çalıştırıyormuş bagırsagı yarın yicem bakalım olucakmı bişi:6:

$biber dolması.webp
mervem bak:23::23::23::23:

mervem aldıgım alacagım kadar saldım çayıra mevlam kayıra:52::52:
ah ahhh napıcam bilmiyorum valaha karnım kocaman oldu şiş wc ye çıkamıyorum:43:
çiğ köfte çalıştırıyormuş bagırsagı yarın yicem bakalım olucakmı bişi:6:

Yok anam yok ben dün yedim çiğköfte çalıştırdığı yok tıkaç oldum iyice uff

Tatlımmmm kusura bakmaaa sürekli düşmekten göremeddim önline olduğunuuu:17:
Nasılsın canımmm görüşemiyoruz ne zamandırr:16:

sen yedin denedin o zaman ben denemeyim dolu kayısı kurusu yedim banamısın demedi:43:
Bende kuru üzüm yedim tık yok bide sabah aç karnına yedim
Kaysıyı deneyecektim baksana sana faydası olmamış bana hiç olmaz
Taş kesildi taaaşşşş:27:

Back
X