Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçektenmi![]()
vallahı genelde öle oluo semedın ne varsa yemeğe başlıosun sevdiklerındende tıksınıosun inlh sızın öle olmaz.
Testler yanılabilir canım hastanede test yaptır sen sıkma canınıııSelam kızlar ben hala adet olmadım simdi test aldım hemen yaptım bitane negatif bıtanede sabah yapacagm pek umudum kalmadı 11gun oldu cıksaydı sımdıde cıkardı moralım cok bozuk![]()
Ben de simsiyah iri kirazlara bayılırımm tatlımmmmay ben şöbiyete bayılırım melezim ya
bide ben bir oturuşta bir kilo kiraz yiyorum ama iri etli kiraz olcak![]()
Eyvah eyvahh sevmediği şey mi aşeriyo yoksa hamişler kızzz? Sakatat aşerirsem intihar ederimmkızlar valla insan hamılelelık donemınde en sevdiği şeylerden tıksınıyo.
Ayy ne ballısın canım yaa![]()
Afiyet şeker olsun
İnşaallah benimkinide yazmışlardır yanlışlıkla,çok seviyorum neskafeyi
Canım paketlerin içindeki şifreleri gönderiyosun dimi araba çekilişi için![]()
![]()
Selam kızlar ben hala adet olmadım simdi test aldım hemen yaptım bitane negatif bıtanede sabah yapacagm pek umudum kalmadı 11gun oldu cıksaydı sımdıde cıkardı moralım cok bozuk![]()
kızlar valla insan hamılelelık donemınde en sevdiği şeylerden tıksınıyo.
elifim hoşgeldin benim şansız kaderimin ortagı![]()
ay inşallah canım ya miğdesi çok bulananın çocugunun saçı çok olurmuş öylemi canım![]()
Bebişimmm niye üzülüyorsun bakemmmm.Hem belki hayırlısı olacak zamanda hamile kalacaksın her şerrde bi hayır vardır cnım.Belki ben evlenicem beraber hamile kalıcaz
Annem su bile içemmeiş babama bile yaklaşamamış tıraş sabunu koktuğu için garibim
evet o benimyaww millet semeriyle götürüyo bi iğne çıkmaz mı adama
![]()
belki hamilesindir sen yutma hapları canım![]()
Selam kızlar ben hala adet olmadım simdi test aldım hemen yaptım bitane negatif bıtanede sabah yapacagm pek umudum kalmadı 11gun oldu cıksaydı sımdıde cıkardı moralım cok bozuk![]()
Allah daha iyi etsin canım
canım çok geçmiş olsun nur yüzlü arkadaşım beni,mm
İnşallahhh vuslat abla inşallahhhhhhhhhhhhh
Bir şey soracağım senin göğüslerin şişmişmiydi bat'ından önce?
Abla inşaallah ya aminn,ay nolur aklına geldikçe hepimize ismen dua eder misin ablacım![]()
Nedense yaza kadar hamile kalacakmışım gibi geliyo,Mevlam bilir tabi,hayırlısını nasip etsin hakkımızda![]()
![]()
Vuslat ablam nasılsın![]()
Yok canım ametist bir taş. Ben de bir ara migren ağrısı çekiyordum
çok şiddetli olmasa da. Çok yaşlı doğal taşlar satan bi amca bu
taşı önerdi bana. 2 ay boyunda yatmadan önce 10dakika alnıma
koydum, gündüz de toprağa gömdüm. Neredeyse 1 senedir ağrı
mağrı olmadı canım:26: Psikolojik diyo herkes ama denemeye değer bence.
Relpax , kutuda 3 tane olandı sanırım di mi canım? Onu da yazmıştı doktor
ama kusma da olursa iç demişti.
Yok tatlım göndermiyorum hediye kazanırsan fiş istiyorlar çünküKazanırsam fiş yüzünden vermezlerse hır çıkarr
![]()
Ayyyy yazık kız babanaaaaAnnem deli gibi turşu yiyomuş hamileykennnn,, ye ekşiyi çıkar meleziiiiii
![]()
Ayyyy yazık kız babanaaaaAnnem deli gibi turşu yiyomuş hamileykennnn,, ye ekşiyi çıkar meleziiiiii
Kız bazıları meslek edinmiş bunuu, resmen çeyiz düzüyolar kazandıklarındanBize anca antin kuntin şeyler çıkıyo 3-5 tl lik
![]()
İnşaallah fıstığım inşaallah![]()
![]()
Aleykümselam canım hoşgeldin..Bakma o testlere gülüm sen,bende hep pozitif çıktı onlar kaç defa yaptım vallahi hepsinde pozitif çıktı,ama birkaç gün sonra kana gidince negatif çıktı..O kadar umutlanmıştım oysaki,hayatımdaki en büyük hayal kırıklığını yaşadım![]()
Sen bir an önce kan testi yaptır canım,hamilesindir belkide gülüm,Rabbim bilir inşaallah meleğin senle birliktedir
![]()
Amin güzelim hepimizi inşaallah![]()
![]()
ay inşallah canım ya miğdesi çok bulananın çocugunun saçı çok olurmuş öylemi canım![]()
Tel.den grdgmden hepinizi alıntı yapamadım kızlar cok sagolun sımdı cıkayım uyuyayım bir an once sabah olsun hepınızı optm ALLAHA EMANET OLUN
sağol bitanemm
tatlımm bende göğüs şişliği hassasiyet 7-8 haftalardan sonra başladı
kişiden kişiye değişiyor belirtiler
beliki inanmıcaksınız ama inanın her dua edişimde sizin adınızı anarak dua ediyorum
elifimm hoşgeldinn bitanemmsayfalar yine tıkır tıkır işliyor göremedim
iyiym tatlım sen nasılsınn
bende diyorum ism yabancı değil bana arkadaş sölemişti o taşı hatta alıcaktım
sonra kaynadı arada evet tatlım relpax 3lü tablet kullandım benim uykumu getiriyordu o ilaç![]()
Tel.den grdgmden hepinizi alıntı yapamadım kızlar cok sagolun sımdı cıkayım uyuyayım bir an once sabah olsun hepınızı optm ALLAHA EMANET OLUN
Aa bilmiyodum onu,yaa sinir oldum bak şimdi
Kocişle hayal kurduk o kadar araba bize çıkcak diye![]()
İçlerinden bedava çıkanlar oldu ama bakkallar fiş veriyomu ki![]()
Bende deli gibi turşu yiyorum birkaç haftadır :26:
Annemin kasım ayında kavun çekmiş canı.Pratik kadın kavunlu sakızlar varmış o zaman onlardan çiğneyip tadı alıp atıyomuş
ekşiyle tatlıyla alakası var mı ki gerçekten:26::26:
![]()
valla olsydı benım kız sırma saçlı olurdu benım kız bıldığın keldı yanı saçma bişi yanı ilgisi yok
kızlar benimde canım 1-2 haftadır fena halde süt mısırı istiyor ama yok yaza çıkıyor
öylede istiyor ki canım![]()
onun saçla alakası yokmuş tatlım çocuk büyüdükçe mideye baskı yaptığı için yanma hissi oluyormuş
benim oğlumda bayağı midem yanıyordu ama kel doğdu oğluşum![]()