Berenli Saatler :)

Selam kızlar ben hala adet olmadım simdi test aldım hemen yaptım bitane negatif bıtanede sabah yapacagm pek umudum kalmadı 11gun oldu cıksaydı sımdıde cıkardı moralım cok bozuk :14:
Testler yanılabilir canım hastanede test yaptır sen sıkma canınııı:48:

ay ben şöbiyete bayılırım melezim ya
bide ben bir oturuşta bir kilo kiraz yiyorum ama iri etli kiraz olcak:27:
Ben de simsiyah iri kirazlara bayılırımm tatlımmmm:17:
kızlar valla insan hamılelelık donemınde en sevdiği şeylerden tıksınıyo.
Eyvah eyvahh sevmediği şey mi aşeriyo yoksa hamişler kızzz? Sakatat aşerirsem intihar ederimm:52::52:

Ayy ne ballısın canım yaa :52: :52: Afiyet şeker olsun :21:

İnşaallah benimkinide yazmışlardır yanlışlıkla,çok seviyorum neskafeyi :24:

Canım paketlerin içindeki şifreleri gönderiyosun dimi araba çekilişi için :23: :52:

Yok tatlım göndermiyorum hediye kazanırsan fiş istiyorlar çünkü:50: Kazanırsam fiş yüzünden vermezlerse hır çıkarr:52::52::52:

Selam kızlar ben hala adet olmadım simdi test aldım hemen yaptım bitane negatif bıtanede sabah yapacagm pek umudum kalmadı 11gun oldu cıksaydı sımdıde cıkardı moralım cok bozuk :14:

Bebişimmm niye üzülüyorsun bakemmmm.Hem belki hayırlısı olacak zamanda hamile kalacaksın her şerrde bi hayır vardır cnım:34::34:.Belki ben evlenicem beraber hamile kalıcaz:1::1:

kızlar valla insan hamılelelık donemınde en sevdiği şeylerden tıksınıyo.

Annem su bile içemmeiş babama bile yaklaşamamış tıraş sabunu koktuğu için garibim:31::31:

elifim hoşgeldin benim şansız kaderimin ortagı:52:

evet o benim:33::33: yaww millet semeriyle götürüyo bi iğne çıkmaz mı adama:47::47:

Bebişimmm niye üzülüyorsun bakemmmm.Hem belki hayırlısı olacak zamanda hamile kalacaksın her şerrde bi hayır vardır cnım:34::34:.Belki ben evlenicem beraber hamile kalıcaz:1::1:

Annem su bile içemmeiş babama bile yaklaşamamış tıraş sabunu koktuğu için garibim:31::31:

evet o benim:33::33: yaww millet semeriyle götürüyo bi iğne çıkmaz mı adama:47::47:

Ayyyy yazık kız babanaaaa:52::52::52: Annem deli gibi turşu yiyomuş hamileykennnn,, ye ekşiyi çıkar meleziiiiii:27:

Kız bazıları meslek edinmiş bunuu, resmen çeyiz düzüyolar kazandıklarından:1::1: Bize anca antin kuntin şeyler çıkıyo 3-5 tl lik :1:

Son düzenleme:
belki hamilesindir sen yutma hapları canım:nazar:

İnşaallah fıstığım inşaallah :31: :31: :31:

Aleykümselam canım hoşgeldin..Bakma o testlere gülüm sen,bende hep pozitif çıktı onlar kaç defa yaptım vallahi hepsinde pozitif çıktı,ama birkaç gün sonra kana gidince negatif çıktı..O kadar umutlanmıştım oysaki,hayatımdaki en büyük hayal kırıklığını yaşadım :5: :5: Sen bir an önce kan testi yaptır canım,hamilesindir belkide gülüm,Rabbim bilir inşaallah meleğin senle birliktedir :49: :49:

Allah daha iyi etsin canım:16::16:

Amin güzelim hepimizi inşaallah :nazar: :16:

canım çok geçmiş olsun nur yüzlü arkadaşım beni,mm

sağol bitanemm:17::17::17:
İnşallahhh vuslat abla inşallahhhhhhhhhhhhh
Bir şey soracağım senin göğüslerin şişmişmiydi bat'ından önce?

tatlımm bende göğüs şişliği hassasiyet 7-8 haftalardan sonra başladı
kişiden kişiye değişiyor belirtiler:49:
Abla inşaallah ya aminn,ay nolur aklına geldikçe hepimize ismen dua eder misin ablacım :nazar: :16:

Nedense yaza kadar hamile kalacakmışım gibi geliyo,Mevlam bilir tabi,hayırlısını nasip etsin hakkımızda :31: :31:

beliki inanmıcaksınız ama inanın her dua edişimde sizin adınızı anarak dua ediyorum:16::16:

Vuslat ablam nasılsın:16::16:

elifimm hoşgeldinn bitanemm :16::16:sayfalar yine tıkır tıkır işliyor göremedim:17:
iyiym tatlım sen nasılsınn:48:

Yok canım ametist bir taş. Ben de bir ara migren ağrısı çekiyordum
çok şiddetli olmasa da. Çok yaşlı doğal taşlar satan bi amca bu
taşı önerdi bana. 2 ay boyunda yatmadan önce 10dakika alnıma
koydum, gündüz de toprağa gömdüm. Neredeyse 1 senedir ağrı
mağrı olmadı canım:26: Psikolojik diyo herkes ama denemeye değer bence.

Relpax , kutuda 3 tane olandı sanırım di mi canım? Onu da yazmıştı doktor
ama kusma da olursa iç demişti.

:17::17:bende diyorum ism yabancı değil bana arkadaş sölemişti o taşı hatta alıcaktım
sonra kaynadı arada evet tatlım relpax 3lü tablet kullandım benim uykumu getiriyordu o ilaç:49:

Yok tatlım göndermiyorum hediye kazanırsan fiş istiyorlar çünkü:50: Kazanırsam fiş yüzünden vermezlerse hır çıkarr:52::52::52:

Aa bilmiyodum onu,yaa sinir oldum bak şimdi :47:

Kocişle hayal kurduk o kadar araba bize çıkcak diye :1: :1:

İçlerinden bedava çıkanlar oldu ama bakkallar fiş veriyomu ki :37:

Ayyyy yazık kız babanaaaa:52::52::52: Annem deli gibi turşu yiyomuş hamileykennnn,, ye ekşiyi çıkar meleziiiiii:27:

Bende deli gibi turşu yiyorum birkaç haftadır :26:

Tel.den grdgmden hepinizi alıntı yapamadım kızlar cok sagolun sımdı cıkayım uyuyayım bir an once sabah olsun hepınızı optm ALLAHA EMANET OLUN

Kız bazıları meslek edinmiş bunuu, resmen çeyiz düzüyolar kazandıklarından:1::1: Bize anca antin kuntin şeyler çıkıyo 3-5 tl lik :1:

Annemin kasım ayında kavun çekmiş canı.Pratik kadın kavunlu sakızlar varmış o zaman onlardan çiğneyip tadı alıp atıyomuş:27::27:
ekşiyle tatlıyla alakası var mı ki gerçekten:26::26:
İnşaallah fıstığım inşaallah :31: :31: :31:

Aleykümselam canım hoşgeldin..Bakma o testlere gülüm sen,bende hep pozitif çıktı onlar kaç defa yaptım vallahi hepsinde pozitif çıktı,ama birkaç gün sonra kana gidince negatif çıktı..O kadar umutlanmıştım oysaki,hayatımdaki en büyük hayal kırıklığını yaşadım :5: :5: Sen bir an önce kan testi yaptır canım,hamilesindir belkide gülüm,Rabbim bilir inşaallah meleğin senle birliktedir :49: :49:

Amin güzelim hepimizi inşaallah :nazar: :16:

:16::16:

ay inşallah canım ya miğdesi çok bulananın çocugunun saçı çok olurmuş öylemi canım:31:

onun saçla alakası yokmuş tatlım çocuk büyüdükçe mideye baskı yaptığı için yanma hissi oluyormuş:49:
benim oğlumda bayağı midem yanıyordu ama kel doğdu oğluşum:1::1:

sağol bitanemm:17::17::17:

tatlımm bende göğüs şişliği hassasiyet 7-8 haftalardan sonra başladı
kişiden kişiye değişiyor belirtiler:49:

beliki inanmıcaksınız ama inanın her dua edişimde sizin adınızı anarak dua ediyorum:16::16:

elifimm hoşgeldinn bitanemm :16::16:sayfalar yine tıkır tıkır işliyor göremedim:17:
iyiym tatlım sen nasılsınn:48:

:17::17:bende diyorum ism yabancı değil bana arkadaş sölemişti o taşı hatta alıcaktım
sonra kaynadı arada evet tatlım relpax 3lü tablet kullandım benim uykumu getiriyordu o ilaç:49:

Olsun ablam önemli değil.Bende iyiym şükürler olsun sınavlara çalışıyorum işte biraz biraz:31::31:

Tel.den grdgmden hepinizi alıntı yapamadım kızlar cok sagolun sımdı cıkayım uyuyayım bir an once sabah olsun hepınızı optm ALLAHA EMANET OLUN

Hadi bitanem hayırlı haberlerle bekliyoruz seni üzme kendini:29::29::16:

kızlar benimde canım 1-2 haftadır fena halde süt mısırı istiyor ama yok yaza çıkıyor :50:
öylede istiyor ki canım :49:

Aa bilmiyodum onu,yaa sinir oldum bak şimdi :47:

Kocişle hayal kurduk o kadar araba bize çıkcak diye :1: :1:

İçlerinden bedava çıkanlar oldu ama bakkallar fiş veriyomu ki :37:

Bende deli gibi turşu yiyorum birkaç haftadır :26:

Ben de dünyanın hayalini kurdum canım ama geçen gün öğrendim ki fiş isteniyormuş, koşullarda yazıyor:50:
Hatta burdaki kızlar marketten 15li kahve almışlar fiş isterlerse gösteririz diye ama seri nosu farklı, onu
bile kabul ederler mi belli değil:50: Kafayı sıyırmamak için bedavaları aldım gerisini attım:52::52:

Kız haberi mi alcazzz alcaz acabaa tatlımmmmm:23::23:İnşallahhhh canımmmm

Annemin kasım ayında kavun çekmiş canı.Pratik kadın kavunlu sakızlar varmış o zaman onlardan çiğneyip tadı alıp atıyomuş:27::27:
ekşiyle tatlıyla alakası var mı ki gerçekten:26::26:

:16::16:

Hiç bilmiyorum ki tatlım kiminde tutar kiminde tutmaz:44: Ama eskiler ne söylüyosa doğru söylüyo onların lafını kulak ardı etmemek gerekiyo:52:

Back
X