Berenli Saatler :)

öyle tatlım ailesinede herkese öyledir merhameti boldur
bide benim ikinci evliliğim o olmasa asla evlenmezdim onunla bile istemiyordum
büyük kızım ilk evliliğimden eşim ise bekardı ama bana sevgisini fazlasıyla kanıtladı:16:
millet öz çocuğunu hastanelik ediyor görüyoruz haberlerde o öz babanın bile yapamıcağı kadar iyi baba oldu kızıma
:nazar::nazar::nazar:

Canım ya bilmiyordum öyle ters bir şey demedim demi ben dediysem kusura bakma
peki ilk eşin demiyormu çocuğumu bana ver diye
bak şimdi çok duygulandım ve takdir ettim eşini yemin ederim adam gibi adammış valla:nazar:
Allah ondan razı olsun kızına böyle babalık yaptığı için gerçekten görüyoruz tv'de ne insafsızlar var
ilk eşinle kaç yıl evli kaldın demekki küçük evlenmişsin.
Kader kısmet bu işler neyseki mutluluğu yakalamışsın bak maşallah nazar değmesin
Yuvanızdan sevgi mutluluk huzur eksik olmasın

vuslat ablam hic bahsetmessen bilmezdik ilk kizinin ilk esinden oldugunu hem kardesleriyle birbirlerine benziyor,
hemde mukemmel bir aile tablonuz var,ALLAH ESINDEN RAZI OLSUN,mutlulugunuz daim olsun INSALLAH:nazar:

............................

Son düzenleme:
Hiiiii kızlarr benden küçük bi kahverengi leke gelmiş
ben bayılacağım şimdi düşük mü yapacağım acaba geneeee
çok kötü oldum yaaa

Ben çıkıyorum panikledim iyice uff biraz uzanayımmmm
Başım dönüyo korkudan tansiyonum düştü haaa

Hiiiii kızlarr benden küçük bi kahverengi leke gelmiş
ben bayılacağım şimdi düşük mü yapacağım acaba geneeee
çok kötü oldum yaaa

aa canım hamile miydin anlamadım şimdi :26:

değilsen bile yerleşme kanamsıddır inşaallah,sakin ol stres yapma canım :31:

Canım ya bilmiyordum öyle ters bir şey demedim demi ben dediysem kusura bakma
peki ilk eşin demiyormu çocuğumu bana ver diye
bak şimdi çok duygulandım ve takdir ettim eşini yemin ederim adam gibi adammış valla:nazar:
Allah ondan razı olsun kızına böyle babalık yaptığı için gerçekten görüyoruz tv'de ne insafsızlar var
ilk eşinle kaç yıl evli kaldın demekki küçük evlenmişsin.
Kader kısmet bu işler neyseki mutluluğu yakalamışsın bak maşallah nazar değmesin
Yuvanızdan sevgi mutluluk huzur eksik olmasın

aşk olsun mervem bişey demedinki canım benim:38:yok canım demiyor ayrıldıktan sonra 1-2 ikikere aldı kızım huysuzlanmış ondan sonra daha aramadı hiç 4 sene evli kaldık lanet olası süründürdü beni boşamadı
zaten kızıma karşıda ilgisizdi hiç aramadı kızım baba diye

evet mutluluğu yakaladım sonunda ama eşimin ailesinden bazı kişiler hala kabullenemediler eşime çektiriyorlar(abileri)kızımı dükkanın önünden bile geçirtmiyorlar uyuzlar benimde kapım sadece annesine açık ailesinden başka kimse gelmez gelemezde

aşk olsun mervem bişey demedinki canım benim:38:yok canım demiyor ayrıldıktan sonra 1-2 ikikere aldı kızım huysuzlanmış ondan sonra daha aramadı hiç 4 sene evli kaldık lanet olası süründürdü beni boşamadı
zaten kızıma karşıda ilgisizdi hiç aramadı kızım baba diye

evet mutluluğu yakaladım sonunda ama eşimin ailesinden bazı kişiler hala kabullenemediler eşime çektiriyorlar(abileri)kızımı dükkanın önünden bile geçirtmiyorlar uyuzlar benimde kapım sadece annesine açık ailesinden başka kimse gelmez gelemezde

esin iyi olsunda,onlar dis kapinin dis mandallari ALLAHA HAVALE ET ablam:48::48:

Back
X