bernardo çatal kaşık almayıplanlıyorum

seh123

askkokancicekler.blogspot
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
2.091
29
88
İstanbul
kızlar bernardodan catal kasık alıcam da pembede de kırmızıda da gozum var sızce napayım ıkısınıde alsam abest olur mu yoksa tek kırmızı mı almalıyım daha sonra farklı bısey begenır mıyım :26:
bernardo.JPG
:46:
634578634931740234.jpg

images

Sevgicim kimse yorum yapmamış, ben kendi fikrimi belirteyim canım acizane,
Bence ikisini de aynı model alma.
Eğer pembeli yemek takımın varsa pembeyi düz diğer kırmızılı olanı puantiyeli alabilirsin; ya da tam tersi :31:

Sevgicim kimse yorum yapmamış, ben kendi fikrimi belirteyim canım acizane,
Bence ikisini de aynı model alma.
Eğer pembeli yemek takımın varsa pembeyi düz diğer kırmızılı olanı puantiyeli alabilirsin; ya da tam tersi :31:

evet yapmadılar :1:
kırmızı puantiyeli çok istemiştim ama bernardoya gidip baktığımda hiç mi hiç beğenmedim sanki beneklerini sonradan koymuşlar gibi:26:

Öncelikle günlük takımın hangi renk? Ona en çok uyan hangi renk ise onu almalısın bende pembeyi beğendim, benim günlüğüm de pembe ve yeşil ama biz hediye çekimle 6' lı set almıştık klasik, bir de misafir takımım var yine klasik, renkli de sonraya kalsın.. :34:

genelde yumuşak renkler tercih edilir ama önemli olan senin diğer parçalarda ağırlıklı olarak tercih edeceğin renkler olacaktır. ancak ikisi de çok güzel:16:

CANIM BENDE PEMBESİ var yemek takımıma uysun diye almıştım seninde hangisi uyuyosa onu al canm ama cok istiyosan ikisinide al cok pahalı değil zaten =)

Öncelikle günlük takımın hangi renk? Ona en çok uyan hangi renk ise onu almalısın bende pembeyi beğendim, benim günlüğüm de pembe ve yeşil ama biz hediye çekimle 6' lı set almıştık klasik, bir de misafir takımım var yine klasik, renkli de sonraya kalsın.. :34:

canım yemek takımım yok benim mutfagımı agırlık olarak kırmızı yapıyorum ama pembe seylerde aldım 60 tl ıkısı 120 ıste :1:

genelde yumuşak renkler tercih edilir ama önemli olan senin diğer parçalarda ağırlıklı olarak tercih edeceğin renkler olacaktır. ancak ikisi de çok güzel:16:
evet ikisinide cok begendım yahuuu :16:

CANIM BENDE PEMBESİ var yemek takımıma uysun diye almıştım seninde hangisi uyuyosa onu al canm ama cok istiyosan ikisinide al cok pahalı değil zaten =)

karar veremedım hala ama dedıgınız gıbı ıkısınıde bırden alabılırım bellıde olmaz :26:

bence kırmızıya uygun daha çok şey var pembeye herşeyi uyduramazsın ama günlük olacağı için o kadar uyuma dikkat eder misin bilmem ben olsam kırmızı alırdım ama ikisi de güzel canım :)

galiba bu seri bitince daha getirmicekler çünkü az vardı değişik modeller çıkmış bakalım param gelsinde bi :1:

galiba bu seri bitince daha getirmicekler çünkü az vardı değişik modeller çıkmış bakalım param gelsinde bi :1:

Canım selam, ben mutfak ile ilgili tüm eşyalarımı bernardo dan aldım. günlük çatal bıçak takımları ve teflon tencereleri rezalet çıktı.
Günlük çatal bıçaklar senin fotosunu koydukların ile benzerdi biraz şekli değişikti ama kalite olarak aynı , hep küflendiler çatalların arası kaşıkların sap kısımlarında pas tutmalar başladı. Geri götürdüğümde ise bu seride böyle bir problem var dediler.
Sonra teflon tencereleri yemin ederim 2 ay kullanamadım teflon denecek tarafı kalmadı her yeri soyuldu onlarıda iade etmeye gittim bu seride böyle bi problem vardı dediler.
Yani onların serilerinde hep bir problem var :) Diğer ürünlerinden memnunum misafir çatal bıçakları falan şahane ama onlara iyi para vermiştim.

Bence biraz daha araştır derim günlük kullanacağın şeyler için ya çok para verip iyisini alacaksın yada ucuzuna kaçıp bozuldukça yenisini alacaksın :)

Canım selam, ben mutfak ile ilgili tüm eşyalarımı bernardo dan aldım. günlük çatal bıçak takımları ve teflon tencereleri rezalet çıktı.
Günlük çatal bıçaklar senin fotosunu koydukların ile benzerdi biraz şekli değişikti ama kalite olarak aynı , hep küflendiler çatalların arası kaşıkların sap kısımlarında pas tutmalar başladı. Geri götürdüğümde ise bu seride böyle bir problem var dediler.
Sonra teflon tencereleri yemin ederim 2 ay kullanamadım teflon denecek tarafı kalmadı her yeri soyuldu onlarıda iade etmeye gittim bu seride böyle bi problem vardı dediler.
Yani onların serilerinde hep bir problem var :) Diğer ürünlerinden memnunum misafir çatal bıçakları falan şahane ama onlara iyi para vermiştim.

Bence biraz daha araştır derim günlük kullanacağın şeyler için ya çok para verip iyisini alacaksın yada ucuzuna kaçıp bozuldukça yenisini alacaksın :)

Souvennir' in çeyiz alışverişi ile ilgili araştırmalarını görmeden önce bende schaffer almıştım, aldığım yer züccaciyeci olduğundan problem yaşayınca iade ettim. Şuan kesinlikle teflonsa tefal, çelikse hisar alınması taraftarıyım, kaşık ve çatal takımımı bernardodan aldım, set olanlardan umarım problem yaşamam..

korktum şimdi ya ben alıcam belki 2 sene kenarda durcak bişey olursa deliririm heralde :50:
ben alırken bi sorayım en iyisi ya

Back
X