valla eşimin arada sırada işi oluyor gidiyor Çorlu' ya ama en yakın ne zaman gider bilmiyorum bakarsın bir gün peşine ben de takılırım kocamın :) yalnız biz kalabalığız ha ikizleri de getiririm teklifin hala geçerli mi :))
OO süper o zaman canım gelin tabikiii başım üstünee
Ben çocuk delisiyim zaten,yer bitiririm ikizleri
canımm takılıyom sana. ben bu yaramazlarla zaten pek bi yere çıkamıyorum kimseyi de tedirgin etmek istemem senin gelmen daha uygun olur sanki :) e hiç yolun düşmüyo mu bu tarafa ?
valla ben çok ciddiyim hayatım,her zaman inan.
ben geliyorum Elossa de bana yeter
yolum düşüyor ama ancak ayda 1 belki 2 en fazla.
eşimle gezmeye gidiyoruz İstanbul'a ve önümüzdeki ay da görümcemin düğünü var onun için gidicez alışveriş yapmak için
heheh sağol canım bakarsın valla belli mi olur birgün yolum düşer belki. benim böyle planlı programlı gezmeye gitmem için bu civcivleri 2 yaşına getirip sonra da 2 yaş sendromunu atlatmalarını beklemem lazım galiba :))
e ne güzel işte bak ayda 1-2 geliyormuşsun
gelecek ay geldiğinde haberim olsun mutlaka beklerim hele düğün alışverişi için fatih' i seçecekseniz yakınım da oraya, bizde dinlenmiş de olursunuz hem de biz birbirimizi görmüş oluruz kız :)
Bir makarnanın başına gelebilecek en güzel şey :) Aşk makarnaları adını da sunumu da çok beğendim eşim iş için şehir dışında geldiğinde mutlaka yapmam lazım.İlham perim ellerine sağlık
Elossa'm ellerine sağlık .
Ne hoş sunum olmuş böyle
ellerine sağlık canım!
Kalpli kalıpda pek hoş bir fikir edindin bize
Sevgililer gününde, yada özel bir günde belki deniye biliriz
Boool şanslar!
Yaz mevsimi dışında domates biber patlıcan satın almamaya çalışırız annemle
sen de domates kullanmıyorsun, salça katıyorsun yemeklerine , dikkatimi çekti
yaz domatesinin tadını kışın bulmak mümkün değil
hele benim çocuklugumun domatesini şimdi marketlerde bulmak çok zor
Yarışmada boş şans elossa
elossacım çok güzel görünüyo ellerine sağlık başarılar dilerim
yine bi elossa farki cok guzel olmus canim ellerine saglik
cok güsel görünnüyor adıda cok hoş ellerine saglık elosaa basarılarr çok begendim
Sağol bebeğim çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim ama beeeennn
Beğenmemek na-mümkün canım
Çok güzel görünüyor , makarnaya zaten hayır denmez hele ki böyle sunumla hiç denmez
ellerine sağlık canım, hep uğraştırıcı yemekler yapıyosun sen. gerçekten takdire şayan.
maşallah eline saglık cok guzel cok nefis gozukuyo canım arkadasım benim allah agzınızın tadını hiç bozmasın...
canımsın yaa bitanesin çok teşekkür ederim,fena halde şımardım ona göreeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?