İçimden geleni söylüyorum , kalırsa yazık olur canımmm
Ellerine,emegine sağlık Elossa cıgım
Bu yarışma icin yapmayı düşündüğüm tariflerden birisiydi bu tarif.Ben yuvarlak kelepçli kalıpta yapıyorum,çok güzel oluyor.Ama kalp şeklinde yapmakta çok güzel ve değişik bir sunum olmuşAklımda bulunsun tabi
Başarılar diliyorum hayatım,gercekten hak eden kazansın
elossacım ellerine sağlık,zaten herkes gerekeni söylemiş
Ellerine,emegine sağlık Elossa cıgım
Bu yarışma icin yapmayı düşündüğüm tariflerden birisiydi bu tarif.Ben yuvarlak kelepçli kalıpta yapıyorum,çok güzel oluyor.Ama kalp şeklinde yapmakta çok güzel ve değişik bir sunum olmuşAklımda bulunsun tabi
Başarılar diliyorum hayatım,gercekten hak eden kazansın
Rica ederim tatlım!Canım arkadaşım bitanesin sen biliyorsun değil mi?
denediğinde mutlaka görmek istiyorum,eşin çok şanslı hayatım
Sağol bebeğim çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim ama beeeennn
teşekkür ederim canımsınn,çok mutlu oldum beğenmene ve dediğin gibi sevgililer günü sofrasında mutlaka yerini almalılar di mii?:)
bende annemde yazdan kış için deli gibi hazırlık yaparız birlikte,mevsiminde aldığımız sebzeler meyveler hep titizlikle hazırlanır şoklanır,konserveleri yapılır,kızartılır dipfrize atılır.
biber salçaları,domates salçaları,soslar,rendelenmiş ve doğranmış domatesler,kahvaltılık soslar,kızarmış patlıcanlar,kabaklar,biberler....v.s....v.s.... daha aklıma gelmiyor o kadar çok çeşit kii:)
domates kullansam bile mutlaka anne domatesleri kullanıyorum canım,ama salçada çok severim...biber...domates salçaları.
o çocukluğumuzun salçaları bambaşkaydıı,vita yağları ekmeklerimize sürer kızartır üstüne salça sürüp sokaklarda ççookk yedim:))))
bu arada 81. doğumluyum ama anlatırken kendimi 40 falan diye hissettim:)))
çok teşekkür ederim bu arada çenem düştü
canım benim çok teşekkürler beğenmene çok mutlu oldumm
teşekkürler kuzumm çok sağol,beğenmene çok sevindimm
Ellerine saglikkk cok guzel olmuss
Yarismada basarilar dilerim elossacimm
ilahi elossa tarifmi vermissin ilani askmi etmissin anlamadim
sanirim bildigimiz kiymali firinda makarnanin kalp sekilli olanindan...
yarismada basarilar...
Ya konuya yorum yapacaktım direkt ama bu imzanızdaki gif i ne zaman görsem gülme krizine giriyorum söylemeden edemedim 5 dakikadır bakıp bakıp gülüyorum
Rica ederim tatlım!
Tabiki:) o kalıp fikri benim çok hoşuma gitti! Bula bilirsem, bende mutlaka böyle iki tane derin kalıp alacağım
Haklısın canım!Sağol hayatım çok sevindim beğenmene
Aşk bu aşkkk,sığdıramayacağım hiç bi yer yok şu dünyada,iğne deliği deseler ona bile sığdırırım
ve bildiğimiz fırında kıymalı makarna bile olsa,ben onu süsler püsler bu hale getiririm şekerim
yorum yaptığını varsayayımmııı
canım mutlaka bulursun heryerde satılıyor,denersen yemek topiğimde paylaşmanı isterim
Kız niye gülüyorsunkiYa konuya yorum yapacaktım direkt ama bu imzanızdaki gif i ne zaman görsem gülme krizine giriyorum söylemeden edemedim 5 dakikadır bakıp bakıp gülüyorum
Canımmm sana hemen bu şarkıyı hediye ediyorumm,mesajı aldımm:)
[video=youtube;R2Jxw_En7pk]http://www.youtube.com/watch?v=R2Jxw_En7pk[/video]
çok teşekkür ederim hayatım,evet bu kalıplarla harika görünüyor bende bayıldım:)
sende yap istersen,benim için hiç farketmez inan
sağol canımm çok teşekkür ederimmm
yorum yaptığını varsayayımmııı
Haklısın canım!
Resimlerde zaten harika görünüyor! !
Mutlaka bulurum, ama senin kisi gibi büyük ve pek derin hiç görmedim şuana kadar
elossacım, böyle tarifleri nerden öğreniyorsun valla bravo tebrik ederim süper bir tarif ve sunum harika..
Aynı tarif ama,hani biraz değişiklik olsa eklerdim zatenSadece kalıp farkı var..
Ben aparatiflerde İçli Köfte tarifimi eklemiştim.Bir tane daha İçli Köfte tarifi vardı ama değişikti,o yüzden eklemiştimYoksa birebir aynı tarifi eklemek olmaz yani İki tarifim daha var ama dışarıda gezmekten yapıp ekleyemiyorumki Havalar ısındı,insan evde duramıyor Bakalım artık,kısmet
Aaaa bak gülekten yorum yapmayı da unutmuşum
Ellerine sağlık elossa beşamel soslu her türlü makarnaya bayılırım ama uzun zamandır yemiyorum.
Yarışmada başarılar dilerim
Öfff öff ufffff bune beee
Uğraştırıcı felan değil bizim gibi kadınlar içinBende yapacağıım
Canımmm sana hemen bu şarkıyı hediye ediyorumm,mesajı aldımm:)
[video=youtube;R2Jxw_En7pk]http://www.youtube.com/watch?v=R2Jxw_En7pk[/video]
Mesajın can alıcı noktası olan 'hele bir gel ' cümlesini tekrardan vurguluyorum canımm .
Harika görünüyor ama bu,
tadıda adı kadar hoştur eminim
Başarılar
teşekkürler canım benim,eğer bulamazsan bana mutlaka haber ver ben sana lır gönderirim hiç sorun değil
canım çok teşekkür ederim beğenmene çok mutlu oldum,sıradan şeyleri sevmiyorum o yüzden araştırmacı ruhum çok fenaaa
haklısın canım insanın içi kıpır kıpır oluyor havayı güneşli açık görünce ve hemen dışarı atası geliyor kendini:)
ehehehe dimi yaaa:)))
çok teşekkür ederim hayatım beğenmene çok sevindim,beşamel bende çok severim yanında kaşarda varsa tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?