- Konu Sahibi akrepyelkovan55
-
canım bende mobilya besik alıcam sanırım ama nasıl bişey almam gerek bilmiyorum hiçBüyümeyen normal altı çekmeceli asansörlü beşiklerin derinliği 40 cm. 1.5-2 yaş civarı yani hareketlendiğinde bebek bu beşikten düşer diye düşünüyorum. Babytech beyaz kelebeklerin derinliği çok iyi fakat malzemesi çok hafif gibi geldi birde asansör sistemi yok. Babytech beyaz kelebekler kullanan anneler memnunmusunuz? Derinliği fazla olduğu için almayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım acaba yardım ederseniz sevinirim Başka önerileriniz varmı ??
İlk resimdekinin derinliği 40 cm. Fakat korkum çocuk hareketlendiğinde düşmezmi acaba. tecrübeli anneler yardım ederse cok sevinirimmcanım bende mobilya besik alıcam sanırım ama nasıl bişey almam gerek bilmiyorum hiç
İstanbulda değilim canımm. Çilek beşikleriyle aynı derinlikte sayılır. Hem sallanıyo hem tekerlekli kullanışlı duruyo bende kullananların yorumunu merak ediyorumBende su siralar baby tech bakiyorum. En derin olan besik bunlar galiba. Katlanir olmasi hem tekerlekli hem sallanabilir olmasi filan cok guzel ama daha gidip magazada gormedim.
Siz istanbulda misiniz. Gidip bakabildiginiz biryer oldu mu bu markaya. Anadolu yakasindayim ben. Netten bakip bulup gidip magazada gormek istiyorum. Ben derin oldugu icin park yatak demistim hep. Ama kullanan biri bunu tavsiye etti ben de bakiyorum simdilik
burda bir iki konu vardi baya ayrintili yazmislar. Konunun adini hatirlamiyorum da baby tech besik kullanan var mi diye yazinca google a herseyde oldugu gibi bu site cikiyor :) bak istersenİstanbulda değilim canımm. Çilek beşikleriyle aynı derinlikte sayılır. Hem sallanıyo hem tekerlekli kullanışlı duruyo bende kullananların yorumunu merak ediyorum
Ayy kıyamam allah korumuş yeğenini. Babytechi gördüm canım inceleme fırsatım oldu. Malzemesi hafif geldi bana sadece ama asla kalitesiz değil. Sonuçta en iyi uyku teknolojisine sahip beşik firmasıymış.bende güvenlik açısından galiba onu tercih edeceğimmCanim ilk resmindeki besigi ablamdan biliyorum hatta bundan daha derindi ama yigenim yasina girmeden atlamaya kalkti. Besigi ablam yatak ucuna koymustu yatagin ayak tarafinaenine uzatmisti. Gece yigenimi yatakta yaninda bulunca daha tovbe o besigi kullanmadi. Allahtan gece gece de olsa cocuk gidecegi tarafi dogru secmis. Anne kokusu cekti herhalonun icin asla onu dusunmuyorum ben. Ya park besik ya da bu baby ech. Bu baby techin hafif oldugunu nereden biliyorsun. Bir de hafif derken tam anlamadim aslinda basit kalitesiz anlaminda mi dedin
anladim canim. Ben de bir bakayim bir magaza bulupAyy kıyamam allah korumuş yeğenini. Babytechi gördüm canım inceleme fırsatım oldu. Malzemesi hafif geldi bana sadece ama asla kalitesiz değil. Sonuçta en iyi uyku teknolojisine sahip beşik firmasıymış.bende güvenlik açısından galiba onu tercih edeceğimm
canim park yataga da gicirdiyor filan diyorlar gicirdamiyor mu. Bir de altinda nasil yatak kullaniyorsunKizimin yatagi belis buyuyin besikti ikk on aylik aylik olmak uzere malesef icinden atladi
Ahsap yatak cocujn saga sola donerken kut kut ses cikariyor korumalik taksan cocuk gorunmiyor bu sebeplerden dolayi oglumda asla ahsap yatak tercih etmedim
Parj yataktan cok memnunum
Yok hic gcirdadina sahil olmadim ki oglum iki yasini gectianladim canim. Ben de bir bakayim bir magaza bulup
canim park yataga da gicirdiyor filan diyorlar gicirdamiyor mu. Bir de altinda nasil yatak kullaniyorsun
Tatlım babytech anadolu yakasında dudullu avm ve hello baby mağazalarında varmış. Bi konuda denk geldimBende su siralar baby tech bakiyorum. En derin olan besik bunlar galiba. Katlanir olmasi hem tekerlekli hem sallanabilir olmasi filan cok guzel ama daha gidip magazada gormedim.
Siz istanbulda misiniz. Gidip bakabildiginiz biryer oldu mu bu markaya. Anadolu yakasindayim ben. Netten bakip bulup gidip magazada gormek istiyorum. Ben derin oldugu icin park yatak demistim hep. Ama kullanan biri bunu tavsiye etti ben de bakiyorum simdilik
Merhaba acaba siz aldınız mı bu beşiği? Nasıl yakından incelediniz mi?Ayy kıyamam allah korumuş yeğenini. Babytechi gördüm canım inceleme fırsatım oldu. Malzemesi hafif geldi bana sadece ama asla kalitesiz değil. Sonuçta en iyi uyku teknolojisine sahip beşik firmasıymış.bende güvenlik açısından galiba onu tercih edeceğimm
Evet aldık sonunda babytech beyaz kelebekler. Derinliği benim için çok önemliydi.2katlı alt katın derinliği 65 cm,tekerlekli ve sallananiliyor. Kullandığımızda daha iyi anlicaz bakalım şuan için memnun kaldımMerhaba acaba siz aldınız mı bu beşiği? Nasıl yakından incelediniz mi?
Eki Görüntüle 1357805 Eki Görüntüle 1357808
İlk resimdekinin derinliği 40 cm. Fakat korkum çocuk hareketlendiğinde düşmezmi acaba. tecrübeli anneler yardım ederse cok sevinirimm
İkinci resmin derinliği çok ıyı 2kademeli cocuk büyüdüğünde güvenlik problemi yaşamayız. Bununda malzemesi çok hafif sorun yaşayan anneler oldumu tavsiye ediyolarmı çok merak ediyorumm
Hala memnun musunuzalmayı düşünüyorum da? Baya tecrübe etmişsinizdirEvet aldık sonunda babytech beyaz kelebekler. Derinliği benim için çok önemliydi.2katlı alt katın derinliği 65 cm,tekerlekli ve sallananiliyor. Kullandığımızda daha iyi anlicaz bakalım şuan için memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?