Kilo bildirimi yapmamanizin bir sebebi varmi?
Bu arada gittiğiniz yol çok.mantikli sizi takip ediyor olacağım kolay gelsin...
Şu an kilo korumadayım kilo verme gayreti içerisinde değilim
1 aydır kilomu koruyorum yeni kiloma vücudumun alışma sürecini yaşıyorum ağustos ayında yeniden porsiyon küçülterek ya da hareket artırımı yaparak 5 ya da 6 kilo daha vermek için çabalamayı hedefliyorum
Giden mevcut kilomun % 17 si idi
Uzmanlara göre ilk etapta başlangıç kilosunun % 10 ya da 15 inin kaybı normal görülüyor
Ben zaten ince kemik yapısı ve sık etli görüntümle şu anki 65.5 - 66 arasındaki kilomdan düşük görünüyorum
Ama amacım sağlığımı kaybetmeden fazlalıklarımdan kurtulmak acelem yok acele ederken eceli çağırmanın anlamı yok bu süreçte
Benim en büyük hassas noktam fazlalıklardan kurtulurken sık sık tansiyon ya da kan şekeri düşüklüğüne bağlı olarak baş dönmesi göz kararması konusu
Çok şükür ölümüne aç kalarak kilo kaybım olmadığı için bahsettiğim gibi sorunlar da yaşamadım
Arkamdan atlı kovalamıyor
Ölümüne aç kalarak kilo verilmeye çalışılması bence bedensel ve ruhsal açıdan çok sakıncalı
Kas kaybı, tansiyon, kan şekeri düşüklüğü hayat kalitesinin düşmesi doğal olarak insanın sürekli böyle şeyleri yaşaması öz güven moral motivasyon kaybına hayattan lezzet alamamasına neden olur
2 yılda aldım ben kilolarımı sağlıklı bir şekilde 3 ayda verecek değilim bunun farkındayım
Diğer türlü yani birkaç yılda alınan kiloları 3 4 ayda hatta birkaç haftada vermeye çalışanlar sürekli bir kısır döngünün içerisinde kalıyor çıkamıyor
Ver al ver al şeklinde bir hayat yaşıyorlar
Insanın kendisine eziyet etmesinden başka birşey değil diye yorumluyorum