• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA 11 ÇIKIP HAMİLELİĞİ SAĞLIKLA DEVAM EDEN VAR MI?

basslovee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2025
25
4
1
27
Merhaba kızlar. Tüp bebek transfer beta sonucumu bugün öğrendim. 11,5 çıktı. Görünce inanılmaz üzüldüm. Herkesin 100 ve üstü çıkarken.. pazartesi artış var mı diye tekrar kan vereceğim fakat umudum hiç yok nerdeyse. Eskiden kalma bir kaç yazışma gördüm burda 11 olup artan ve doğumla sonuçlanan olmuş. Güncel durumda böyle olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum…

Herkeste bir olmayabilir ben de 11 ile öğrenmiştim 2 gun sonra gerilemişti önceki transferimde umarım sizinki devam eder sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏
İnşallah ama hiç umudum yok pazartesi her şey tamamen netleşecek her zaman hayırlısını istedim demek ki hayırlısı buymuş biz elimizden geleni yaptık 😔😔

Neden üzülüyorsunuz hemen belki yeni yerleşmiştir ikinci kanı vermeden artış var mı yok mu diye bilemeden üzülmeniz anlamsız çok erken fark etmiş olabilirsiniz bence olumlu düşünün belirtileriniz var mı ve kaç gün geciktiniz

Neden üzülüyorsunuz hemen belki yeni yerleşmiştir ikinci kanı vermeden artış var mı yok mu diye bilemeden üzülmeniz anlamsız çok erken fark etmiş olabilirsiniz bence olumlu düşünün belirtileriniz var mı ve kaç gün geciktiniz
Tüp bebek denemesi çünkü, transferden sonraki test günümde öğrendim bu sonucu, eğer tuttuysa herkesin 100 ve üstü oluyor %90 , maalesef 11,5 çok az bir değer o yüzden üzülüyorum ama nasipte varsa Allah ol der ve olur artık yaşayıp göreceğiz

Back
X