- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi minikserceq
400 olsa yine iyiii 295 e almışım 20 gün önce hahahaha direkt çöööpp hahahah400 tl oldu İnternete çoklu paket awox para çöp vallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
400 olsa yine iyiii 295 e almışım 20 gün önce hahahaha direkt çöööpp hahahah400 tl oldu İnternete çoklu paket awox para çöp vallahh
Kac gün kaldı adet ine canimmŞakaaa ben de trendyoldan almıştım hahahahah o zamann hiçç önemi kalmadı su an itibariyle benim mecbur gecikmeyi bekleyeceğiz![]()
Cuma günü de 295 geldi aldimm trendyoldan bomboş negatif400 olsa yine iyiii 295 e almışım 20 gün önce hahahaha direkt çöööpp hahahah
Bu seferde negatif çıkıyor kan verecektim zor geldi gitmesi gecikmeyi beklicem400 olsa yine iyiii 295 e almışım 20 gün önce hahahaha direkt çöööpp hahahah
Kesinlikle aynı fikirdeyim hahahBu seferde negatif çıkıyor kan verecektim zor geldi gitmesi gecikmeyi beklicem![]()
3 gün gösteriyor uygulama ama hep uygulamadan 1-2 gün geç oluyorumm yani 5 gibi falandırKac gün kaldı adet ine canimm
Benim de 4 temmuz gosteriyor benim gününde geliyor programda tutturuyor masallahh3 gün gösteriyor uygulama ama hep uygulamadan 1-2 gün geç oluyorumm yani 5 gibi falandır![]()
Kan vermem testte devammKesinlikle aynı fikirdeyim hahahama inşallah yine de kalbimizden geçen olsunn
![]()
2 aydır deniyoruzzKan vermem testte devammne kadar süredir deniyorsunuz
![]()
Bizim inadımız ektedirr hahaah hayırlısı olsun canımKan vermem testte devammne kadar süredir deniyorsunuz
![]()
Test sevgimizi kimse sorgulayamaazzÇok şükür tek değilmişim ya paranoyak oldum diye üzülüyordum çok şık test yapıyorum diye![]()
Sagol canım yalancı pozitif cikti kuruma çizgisi gibi husranimBizim inadımız ektedirr hahaah hayırlısı olsun canım![]()
Hayırlısı olsun balımm demekki zamanı değil denemelere devammSagol canım yalancı pozitif cikti kuruma çizgisi gibi husranim![]()
Aynen canım kismet artikkHayırlısı olsun balımm demekki zamanı değil denemelere devamm![]()
Benim de yalancı pozitif çıktı bugün maalesef. Kan verdim kan da çıkmadı. İki çizgi net gözüküyordu. Kan da çıkmadıAynen canım kismet artikk![]()
Ne bileyim canım kafayi yetirttiler yeminlen sinirlerim hala bozuk kaldırsın piyasadan bunları okadarda para veriyoruz yazık günah dpo kactasin canım üzüldüm senin adınadaBundan sonra bir daha erken gebelik testi yapmayacağım. Kaset test sanki daha güvenilir geliyor gözüme
Ben, ovulasyon testi yapmıyorum.adetime 3 gün vardı. Bu şekilde çıkmıştı ama kan da negatif çıktıNe bileyim canım kafayi yetirttiler yeminlen sinirlerim hala bozuk kaldırsın piyasadan bunları okadarda para veriyoruz yazık günah dpo kactasin canım üzüldüm senin adınada![]()