• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 6’yı yakalayan awox?

3 gün gösteriyor uygulama ama hep uygulamadan 1-2 gün geç oluyorumm yani 5 gibi falandır 🤣
Benim de 4 temmuz gosteriyor benim gününde geliyor programda tutturuyor masallahh😍😍😍😂😂😂sabah yine test yapcamm artımed testte var elimde int aldığım bakalım ne cikcak😂😂😂

Çok şükür tek değilmişim ya paranoyak oldum diye üzülüyordum çok şık test yapıyorum diye😂

Bundan sonra bir daha erken gebelik testi yapmayacağım. Kaset test sanki daha güvenilir geliyor gözüme

Bundan sonra bir daha erken gebelik testi yapmayacağım. Kaset test sanki daha güvenilir geliyor gözüme
Ne bileyim canım kafayi yetirttiler yeminlen sinirlerim hala bozuk kaldırsın piyasadan bunları okadarda para veriyoruz yazık günah dpo kactasin canım üzüldüm senin adınada 🙃🙃🙃

Ne bileyim canım kafayi yetirttiler yeminlen sinirlerim hala bozuk kaldırsın piyasadan bunları okadarda para veriyoruz yazık günah dpo kactasin canım üzüldüm senin adınada 🙃🙃🙃
Ben, ovulasyon testi yapmıyorum.adetime 3 gün vardı. Bu şekilde çıkmıştı ama kan da negatif çıktı

Eklentiler

• 28411.webp
    28411.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 11
Back
X