- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi minikserceq
400 olsa yine iyiii 295 e almışım 20 gün önce hahahaha direkt çöööpp hahahah400 tl oldu İnternete çoklu paket awox para çöp vallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
400 olsa yine iyiii 295 e almışım 20 gün önce hahahaha direkt çöööpp hahahah400 tl oldu İnternete çoklu paket awox para çöp vallahh
Kac gün kaldı adet ine canimmŞakaaa ben de trendyoldan almıştım hahahahah o zamann hiçç önemi kalmadı su an itibariyle benim mecbur gecikmeyi bekleyeceğiz![]()
Cuma günü de 295 geldi aldimm trendyoldan bomboş negatif400 olsa yine iyiii 295 e almışım 20 gün önce hahahaha direkt çöööpp hahahah
Bu seferde negatif çıkıyor kan verecektim zor geldi gitmesi gecikmeyi beklicem400 olsa yine iyiii 295 e almışım 20 gün önce hahahaha direkt çöööpp hahahah
Kesinlikle aynı fikirdeyim hahahBu seferde negatif çıkıyor kan verecektim zor geldi gitmesi gecikmeyi beklicem![]()
3 gün gösteriyor uygulama ama hep uygulamadan 1-2 gün geç oluyorumm yani 5 gibi falandırKac gün kaldı adet ine canimm
Benim de 4 temmuz gosteriyor benim gününde geliyor programda tutturuyor masallahh3 gün gösteriyor uygulama ama hep uygulamadan 1-2 gün geç oluyorumm yani 5 gibi falandır![]()
Kan vermem testte devammKesinlikle aynı fikirdeyim hahahama inşallah yine de kalbimizden geçen olsunn
![]()
2 aydır deniyoruzzKan vermem testte devammne kadar süredir deniyorsunuz
![]()
Bizim inadımız ektedirr hahaah hayırlısı olsun canımKan vermem testte devammne kadar süredir deniyorsunuz
![]()
Test sevgimizi kimse sorgulayamaazzÇok şükür tek değilmişim ya paranoyak oldum diye üzülüyordum çok şık test yapıyorum diye![]()
Sagol canım yalancı pozitif cikti kuruma çizgisi gibi husranimBizim inadımız ektedirr hahaah hayırlısı olsun canım![]()
Hayırlısı olsun balımm demekki zamanı değil denemelere devammSagol canım yalancı pozitif cikti kuruma çizgisi gibi husranim![]()