Beta hcg 0.168.... KızlArr bakın bi

Yok canım ya geldi benim kırmızılar . Bebiş başka bahara kaldı. Sen naptın kan testi falan yaptın mı canım

Ay bende yarın 11 gün sonra doktora gideceğim hislerim bebeğim karnımdadır diyor ama kendimi tedirgin hissediyorum....

Bnde aynı durumdaym dün yaptrdm 0.100 adete daha 3gun var olsa azda olsa bişeyler cikardi diyorm ama inşallah geç döllenme falan olmstr gecen ayda stres yaptgm için 3 gün geçmişti sonuç negatif olnca insan hayal kırıklığı yaşıyor inş buayda ayni şey olmaz Allah herkese annelik duygusunu yasatsn

merhaba adetim 18 eylül bugun dun test yaptım negatif cıktı nede olsa adet olucam dedim oglen test yaptım ve 2. çizgi çok silik çıktı inanamadım pembe silik çizgi saat 8 de yine yaptım test bozuktur diye ondada silik çizgi çıktı yarın sabah erken gebelik testini yapsam net çıkarmı hanımlarrrr

Gebelik testinden 10 tanemi aldın:) hadi bakalım inşallah bebek geliyor....:)

kızlar stresten adetlerinizi de geciktiriyorsunuz...

En son ki beta hcg 0.100 çıktı...doktor hamile değilsin dedi iç adet söktürücü yü....Bugün sabah başladım ilaca...5 gün sonra bakacağım adet olacağım mı aceb....25gün oldu adet olmayalı....

Merhaba kizlar idrarda yaptigim test pozitif cikti p.tesi kan verdim 24.40 cikti adet gunum cuma o gunde kan vericem

Eklentiler

• 20150916_090340.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…