Beta hcg 0.168.... KızlArr bakın bi

Keşke emin olabilsem canım. Doğru söylüyorsun genelde adet Sancısına benzermiş ama çook benziyor yaa bişeyden ayırt edebilsek keşke
aynen sende haklısın insan korkuyo gerçektende çok komik ama adet olcam korkusundan ayağa kalkıp yürümek bile istemiyorum

muhtemelen geç dollenme olmuş korkmaya gerek yok vvarsa vardır sevınırsın yoksa da ıstedıgın kadar kork yoktur bence korkma test yap

aynen valla :) ALLAHIMMM eğer hayırlısıyla göbüşlerimiz bebiş dolsun böyle insan yıpranıyoooo

Ne zor biseymis. Agrisi cok
İlacim bitince caliscaz dr amca oyle dedi
Insallah hemencik gelir bebisin ovulasyon testi kullanmayi denedin mi ? Ben bu ay dusundum 2. Bebegi ve ovulasyon testi ile basladim calismalara 3 gun pozitif gordum 2 gunu degerlendirdim kismet artik ☺☺

Ogluma hamileyken belirtilerimi yazayim size
Agzimda pas tadi vardi
Ayaklarim buz gibiydi
Goguste kahverengi halka varya o koyulasmisti☺☺
Kirpiklerim carpik carpikti
Bide akintim fazlaydi surekli adet oldum diye tuvalete kosuyordum
Bulanti adetimi 4 gun gectikten sonra basladi herkes psikolojik dedi ama 4 ay kustum yemek yiyemedim

Belki kimyasal gebeliktir aile hekimi kendi yapmıyo sonucu ben aile hekimliğinde hemşireyim yanlış olmaz hastaneye yolluyoz onlar yapıyo tahlili nete sonuç giriyo bizde hastaya veriyoz düştüyse kimyasal gebeliktir o

Kimyasal gebelik kanamayla birlikte gitmegitmemi? Bende hiç kanama olmadı...sadece akıntı var...

Son adetimde 21temmuz ....15 ağustos ta beraberlik...21 ağustos ta da adet olmam gerekiyordu olmadım...bi de temmuz 31 çekiyordu...ağustosta 31 çekti...başka devlet hastanesi önerdi arkadaşım oraya bakayım randevu alayım...

B Btayman bubenim az önceki yaptıgım test bat günüm bugun hadi artık sende bir test yap bende yarın tekrarlıycam bakalım hayırlısı kızlar

Eklentiler

• unnamed.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 195
Valla hayırlı olsun kucağın bebişle dolsun benim adet geliyor gibi canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…