Gorundumm doktoradaa canimm biseyn yok dedi tahlillerimm temiz cikti kasiklarim.falan agrio idrar testima falan bakti oda temiz dende kadin dogumada gozuktumm leke geldi icinn kistten falan korktumdaa odaa temz dendi bise yok yumurtaliklarin falan temiz gayet dedi ben anlamadim valla5ren yuksek olmasi gerek gebelik olabilmesi icin
Ama mide bulantisi falan cok erken bu kadr erken belirti vermez bence bi doktora gorun cnm
Kanimda 1.20 cikinca doktor bana adetimn kac gun geciktini sordu canim bende daha olmadim adet 15 gnum var dedimm oda bi hafta sonra falan tekrar kan testi yaptir dedi yukselme ihtimali olurmu ki doktor neden olee demis olabilircanım beta hcg değeri 0-10 ml arasında olmalı hamilelikte,bir kaç gün daha beklemeni,aynı belirtiler devam ederse akabinde kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.hayırlısı olsun inşallah stres yapma
Bekle ozmn biraz cnm tekrar kan verirsinGorundumm doktoradaa canimm biseyn yok dedi tahlillerimm temiz cikti kasiklarim.falan agrio idrar testima falan bakti oda temiz dende kadin dogumada gozuktumm leke geldi icinn kistten falan korktumdaa odaa temz dendi bise yok yumurtaliklarin falan temiz gayet dedi ben anlamadim valla
Saoll canimm tamamm beklicess artikk adet gunumee kadrrrBekle ozmn biraz cnm tekrar kan verirsin
Kanimda 1.20 cikinca doktor bana adetimn kac gun geciktini sordu canim bende daha olmadim adet 15 gnum var dedimm oda bi hafta sonra falan tekrar kan testi yaptir dedi yukselme ihtimali olurmu ki doktor neden olee demis olabilir
Silikte olsa gorunuyorsa ve o cizgi ilk dakikalarda ciktiysa(testte yazan sure icerisinde)emin ol simdi daha koyu cikabilir :))Merhaba arkadaslar size bı sorum olabilir mi? Ben adetıme 5 gun kala idrar testı yaptım cızgı cok sılıkte olsa göruluo. İkinci testı yapmaya korkuorum ıcımdeki umut gıdecek dıye. Ikıncı cızgı ya tekrar cıkmazsadıyr.ılk tecrubem bu.yardım ve deneyımlerınızı paylasmanızı rica edıorum.
Merhaba arkadaslar size bı sorum olabilir mi? Ben adetıme 5 gun kala idrar testı yaptım cızgı cok sılıkte olsa göruluo. İkinci testı yapmaya korkuorum ıcımdeki umut gıdecek dıye. Ikıncı cızgı ya tekrar cıkmazsadıyr.ılk tecrubem bu.yardım ve deneyımlerınızı paylasmanızı rica edıorum.
Saoll canimm oleee yapicammmm bi hafta bekleyebilirsemm beklicemm insss kendimi dinlememeye caliscammaynen öyle çok yeniyse artma şansı var,kendine 3 gün ver bekle,çok ta dinleme ,belirtiler pskolojik oluyor çoğu zaman
Varr canimm hayirli olsunn bence kan testi yaptirr cikarrrHamileyim diye içimde his var cizgiyi de görunce cok heyecanlandım. Ekliyorum bunu dun yaptım adetıme dun 5gun vardı. Gecıkme olmadan böyle sılık cızgı cıktı Ekledıgıme göre umutlu yorumlarınızı yazarmısınız inş dogrudur
Bu test pozitif sira kan testine gelmis :))hayirli olsunHamileyim diye içimde his var cizgiyi de görunce cok heyecanlandım. Ekliyorum bunu dun yaptım adetıme dun 5gun vardı. Gecıkme olmadan böyle sılık cızgı cıktı Ekledıgıme göre umutlu yorumlarınızı yazarmısınız inş dogrudur
Saoll canimm oleee yapicammmm bi hafta bekleyebilirsemm beklicemm insss kendimi dinlememeye caliscamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?