beta hcg 1.20

Tamam yapıcam :) ay içimi bi heyecan kapladı. Boş degıldır inşalaah.

ya o testlerle ilgili çok söylenti var,otorite iki'ye ayrılmış durumdakimi doğru çıktı diyor,kimi alakası yok diyor.sizler gibi silik çizgi çıkan kişilerde bakalım ne sonuç vericek bir de ona bakalım..bu arada benim 4 günüm var,dün ve önceki gün test yaptım negatifti,ama limon ve karbonat testine göre pozitifti.bakalım kısmet

Testı yaptım limon ustte kaldı karbonat dıbe vurdu. Testte cızgı var. Ben batıla mı ınanayım yoksa ucuz ıdrar testıne mi:) ıdrar testıne ınanmak istıyorum tabıkı :)

benim bhcg ilk gun 13- sonra 40 iki gün sonra 16 çıktı ve bebek var demedi doktor yok dedi düştüğü için

kimseyi üzmek istemem ama benim kahverengı lekem vardı ve 40 olmasına ragmen doktor bebek var demedı kı yokmuş da yada kımyasal gebelık vardı gitti

Canım daha yumurtlama gunundesin o da olabilir inşallah hamilesindir ama yumurtlamadir bence

Testı yaptım limon ustte kaldı karbonat dıbe vurdu. Testte cızgı var. Ben batıla mı ınanayım yoksa ucuz ıdrar testıne mi:) ıdrar testıne ınanmak istıyorum tabıkı :)

benimde limon çöktü,karbonat kabardı ama 2 kere idrar testinde negatif çıktı,ucuz testlerden aldım gerçi skıldıkça bakarım diye ondan kaynaklı da olabilir

Canım daha yumurtlama gunundesin o da olabilir inşallah hamilesindir ama yumurtlamadir bence
Evett canmm bi kac gundur dogurganlik donemindeydim bugun yumurtlama gunundeyimm bakalimm hayirlisi yaaa ben sadece 1.20 olan degerim yukselirmi onu merak ediyordumm adetmi beklicem artik bugun 13 gn var regl olmamaa bakalimm hayirlisi artikk

nerde o eski karbonatlar diyosun
yok ya bence de alakasız şöyle ki dün yaptım kabarıp köpürdü,az önce yeniledim anında dibe çöktü.yani üstüste 2 gün farklı sonuç veriyorsa bir şey demek ki asılsız.
sen hamilesin ve sende de köpürmediyse zaten bu deneyin sonunu getirdi,veleddalliin amin

Bastırma kasiginin üstüne ilaç filan da içme. Bilincsizce bastırıp agri kesici içiyoruz. Hamileliğin ilk haftalarinda regl sancisi çekmeye devam ediyosun. Ama bu beta yaptir. Bi arkadaşım var Hastane de çalışıyor. Onun da regl ne 4 gün 3 gün ne var. Kasık ağrısı var. Doktora çıkıp baktiriyo doktor da kanal açık b skinti yok beya baktir diyo baktiriyo gebe cikiyo

Ayy kizlarr bnde yaptimm cok sacma ama idralimi kaba yaptim camasir suyu doktum az miktardaa baya bi kopurduu

Evet oluyormuss googleye evde yapilan idrar tesleri yaptimm camasir suyuylada yapiliyormus ilgimi cekti yapimm bi dedim yaptim baya bi kopurdu vallaa

Evet oluyormuss googleye evde yapilan idrar tesleri yaptimm camasir suyuylada yapiliyormus ilgimi cekti yapimm bi dedim yaptim baya bi kopurdu vallaa
Ahaha hadi inşallah canım valla Allah herkese nasip etsin. Çamaşır suyu mu domestosmu

Cok tsk ederım dıkkat edeyım gönderdıgım fotografa baktınmı sende glstn35 testi yollamıştım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…