- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
- 53
Tamam yapıcam :) ay içimi bi heyecan kapladı. Boş degıldır inşalaah.
Canım daha yumurtlama gunundesin o da olabilir inşallah hamilesindir ama yumurtlamadir benceKizlarr banadaa yardimci olurmusunuz daha oncee basina bole bise gelen varmii benim bi haftdir kahverengi koyu renkte pembemsi lekelerim oluoo kasiklarimda agrilarim var belim agrio ve su iki gundurde mide bulantisi istival varr gecen ay adetimde 5 gun surdu sagolsun bi kac arkadas yardimci oldu ama kafam allak bullak iki gn once hastaneye gittim mide bulantisi kasik agrisindan kanimda 1.20 cikti adet olmama daha 15 gun varken sizcee bu yukselisss gosterrmiki mide bulantim ara ara devam edio
Testı yaptım limon ustte kaldı karbonat dıbe vurdu. Testte cızgı var. Ben batıla mı ınanayım yoksa ucuz ıdrar testıne mi:) ıdrar testıne ınanmak istıyorum tabıkı :)
Umutlanıyorum ben ozaman
Evett canmm bi kac gundur dogurganlik donemindeydim bugun yumurtlama gunundeyimm bakalimm hayirlisi yaaa ben sadece 1.20 olan degerim yukselirmi onu merak ediyordumm adetmi beklicem artik bugun 13 gn var regl olmamaa bakalimm hayirlisi artikkCanım daha yumurtlama gunundesin o da olabilir inşallah hamilesindir ama yumurtlamadir bence
Testı yaptım limon ustte kaldı karbonat dıbe vurdu. Testte cızgı var. Ben batıla mı ınanayım yoksa ucuz ıdrar testıne mi:) ıdrar testıne ınanmak istıyorum tabıkı
Selam öncelikle yeniyim ve yeni gebisim. Karbonat benim de dibe çöktü bişey çıkmadı. Limon denemedim . Ama beta 4763 çıktı karbonat artık o eski karbonatlardan değil
Çamaşır suyuyla da oluyomus muAyy kizlarr bnde yaptimm cok sacma ama idralimi kaba yaptim camasir suyu doktum az miktardaa baya bi kopurduu
Ahaha hadi inşallah canım valla Allah herkese nasip etsin. Çamaşır suyu mu domestosmuEvet oluyormuss googleye evde yapilan idrar tesleri yaptimm camasir suyuylada yapiliyormus ilgimi cekti yapimm bi dedim yaptim baya bi kopurdu vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?