beta hcg 1.20

Aşılama nedir ? Bilemedim onu ama sonrası için konuşmak gerekirse benim ilk bebeğim de veya 26 çıktı zamanla yükselecek di normal şartlar altında beta si 5000 çıkan bayanlara kıyasla 22 cok cok düşük. Benim de ara ara kanamam oldu ama âdet olmadım ara kanama oldu. Gittim doktora alttan ulturasonla baktılar düşük yapmışım.s zaten belliydi 26 çıkmıştı. Şu an önemli olan o değerin 2 günde bir yükselmesi. Belki 1 haftalik gebesindir ondan düşük çıkmıştır ama önemli olan yükselmesi. Herkesin adet düzeni farklı olduğu gibi gebelik tutması da farklı oluyo. Sen her 4 günde bir beta baktir derim

öncelikle teşekkür ederim ben 3 yıllık evliyim pcos hastasıyım 1.bucuk yıldır klomen ve ovitrelle iğne ile yani yumurta çatlatma iğnesi kullandım.ve klomen tedavisindens onra iğne tedavisine geçtim yumurta geliştirmek için aşılama da bu gelişen yumurtlara çatladığında erkekten alınan spermin kadın rahmine şırınga yardımıyla püskürtülmesi oluyor.
doktoruma sordum 28 iyi dedi ama 2 gün sonra tekrar bakalım dedi

Yat dinlen kendini yorma ayaklarının altın yastık koy

amiin inşallah RABBİM İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİME NASİP ETSİN.
Doktorum değer iyi 2 gün sonra tekrar bakalım dedi

Ayyy ben bıle duygulandım canım ben sana dedım dımı hersey yolunda gıdıcek dıye cok sevındımm ne mutlu bı haber

Kızlar merhaba tekrar ben yarın bu test daha aldım tekrarlıcam sonucu sıze bıldırırım:) ama sıze bısı sormak istıyorum testı bugun yapamadım seyehatteyım cunku. Ama bugun akıntım oldu beyaz renkte ama daha kıvamlı.Korktum bende bişi olmaz dımı cok yurudum bugun ondan mı yoksa eger hamıleysem ,bu hamıle oldugum için midir?

Hamile iken akıntı çok olur. Sorun değildir o. Korkma bişey olmaz ama kokussuzsa

Gunaydın bugun aglayarak uyandım acayıp aglayasım var gözyasım hiç durmuo.cok duygusalım. Ve testi yaptım bu sefer ki ucuz testlerden degıl,erken gebelık testı. Yüklüyorum.. Ve bişi daha cok şişim kilolu gıbıyım5kilo rahat fazla gösterıyorum :) valla aynaya bakmak istemedım sabah. Şişmek kilolu olmak istemıyorum

Eklentiler

• image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın canım hayirlisi olsun . Kilo alacaksin bu normal bişey ama doğru görüyorum seni çift çizgii

Evet aynen de insin bu şiş yaa bu üçünçü test gunlerdır beraberız bılıosun :) herhalde artık hamıleyım dıyebılırız :) de bu şiş tipimden gıcık kaptım

Evet aynen de insin bu şiş yaa bu üçünçü test gunlerdır beraberız bılıosun :) herhalde artık hamıleyım dıyebılırız :) de bu şiş tipimden gıcık kaptım
Şıs olman normal ama bebeğim regl olmadin geçti falan . Sevindim Allah kucağına Almayı nasip etsin. Benim erken gebelik testinde çıkmamış dandik 3 tl ljk testte çıkmıştı. Şimdi gebe olduğunu biliyosun dinlen bol bol ve doktoruna da onu testi götür yada beta yaptir

Hayirrli olsunn cnmmm

Aaa buarada hasta olmadım gecıkme olmadı yani. daha yarın olmam lazım ama olmayacagım herhalde bugunkü test belırgın cunkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…