beta hcg 1.20

karşılaştırma yap bakalimmm

Aynı bu senın mi hamılemısın suan
5+3 günlük hamileyim amiin canım. Ama sana bisey diyim mi ? Erken gebelik testi aldım 30 tl ye hiç bişey çıkmadı ama 3 tl lik testte çıktı vallahi. Bu ikisini bu karsilastirsana. Ki benim ilerledikçe biraz daha koyulasti. Yani testi yaptım 5 dk bekledim
Böyle çıktı. Ama çöpe atmadım 3 saat sonra böyle oldu sen çöpe mi attin

Yok atmadım. Benım daha adet olmama 4gun var.evde vardı yapayım dedım ucuz ıdrar testınden. Sonra baktım tek cızgi. Al işte dedım olmadı. Onu cekmeceye koydum. 2saat sonra cekmecıyi actım bı baktım ki ıkıncı cızgı belırmiş. Sevındım tabıkı cunku hep okuyodum ıkıncı cızgi cook sılık de olsa posıtıf dıyodu.sadece kana gecmeden idrara gecmez demekki dıorum erken döllenme yada halisilasyon göruyorum :) o pahalı olandan dun aldım ,dıger ucuzlardan ıkı tane daha. Yarın yapıcam ama hangısı yapsam bilemiyorum. Valla durum bu benımde kafam karıstı.

Selam Canim.. adetine 4 gun varsa sabah erkenden kalkip gece tuttugun idrarinla yapmani tavsiye ederim. Oyle daha belirgin olur. Cikmazsada uzulme bazisinda adet gecmeden idrarda cikmiyor. Ama neden bekledin ki 10 gun boyunca. Bugun gidip kana baktirsan bile cikar..

Sabah yapıcam evet ılk test.cıktı ıste sılık cıktı adet gecıkmeden. Ins dıorum bıdaha yaptıgımda gene cıkarsa ınanıcam

Aminn canimm domestoslaaa yaptimmm
Ahaha hadi inşallah canım valla Allah herkese nasip etsin. Çamaşır suyu mu domestosmu
Aminnn canimmm rabbim herkesee evlat sevgisini tatdirsinn benim bitane 2 yasinda kizimm varr ikinciyi dusunuos bizdee 5 aydir korunmayi biraktim.sprial vardi cikartmistimm onuu domestoslaa yaptim biraa gibi kopurdu

Günaydın kızlar,bugun sabah ılk işim test yaptım ve size göndermek ıcın sabırsızlandım. Ikıncı test bu bugun adetıme 3gun var.ekte gönderiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 79
Günaydın kızlar,bugun sabah ılk işim test yaptım ve size göndermek ıcın sabırsızlandım. Ikıncı test bu bugun adetıme 3gun var.ekte gönderiyorum.
Günaydın canım zaman geçtikçe koyulasicak normal şartlar altında sana hamiş demek istiyorum ama aceba regl e yakın olunca beta yükselir mi ? Bu gün 10 30 da doktora randevum var bende çok gerginimmm

Onu bılmıyorum valla yukselır mi dur bi arastırayım. Sen niye gergınsın sakın ol hersey cok yolunda olucak ıns merak etme

Baktım da adette yukselır yazmıo hep gebelık fılan filon dıo. Korkma bence cok sağlıklı guzel geccek doktordan mutlu cıkıcaksın

Inşallah canım. Baktım bende şimdi. %99 hamile 1 ihtimalle değil. Hormon sorunun yoksa iğne vurulmadiysaan gebesin kuzum ama en iyi cevap doktor verir. Hastaneye git özel de olur beta hcg yaptırmak istiyorum de 2 saat sonra sonucu alacaksın. Ama bu şekilde emin olabiliriz. Ama seni heveslendirmek istemiyorum. Bilmiyorum ben seni şu test ve dünki test ile hamile görüyorum.

Bende öyle goruyorum bu sabahki ilte yolladım daha net. Testın içine gırmeden göruluo,bakınca ner göruluo bu sefer :) cuma gunu gıtcem kana sımdılık azcık umudum dıorum içimde dursun sımdı git haftaya gel yapmazlar hem,hem de adet gunum gecerse işte o zaman hayatın baska yönune dogru yol alma vaktidir demektir...

Emin olurduk. Sonuçları 2 saate veriyolar ya ya git bişey olmaz hem cumaya kadar beklememis olursun

merhaba hanımlar,
başıma çok değişik bir olay geldi ve nasıl yorumlasam bilemıyorum bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi?
23 ağustosta aşılama yapıldım. 3 eylülde beta hcg baktırdım 3,42 negatifdi.sonrasında yaptrmadım ve adet olmayı bekledım 5 eylülde ise adet oldum ilk iki gün yoğun kanamasonraki günler ise ara ara hafif kanamalarla sürdü.ve dün adet biteli 14.günümdü lavobaya girdiğimde açık kırmızı ve kahverengi karışımı bir kanama ile karşılaştım ağrım falanda yok hemen beta hcg baktırdım ve sonuç 28 çıktı şuanda hala ara ara yine kanamam var.böyle bir durumla karşılaşan varmı bu ne olabıılıır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…