Beta HCG 140

Reglim gecikti 10 gün oldu 3 gün önce bu testi yaptım bugün ki yaptığım testte bu sekilde çıktı Eki Görüntüle 3093047
Tam on gün geçtimi dedin canım baya geçmiş sen hemen bi kanda gebelik baktır senin sonuç baya yüksek çıkmalı o zaman hatta kadın doğuma gözükür sün o sonuçla

Tam on gün geçtimi dedin canım baya geçmiş sen hemen bi kanda gebelik baktır senin sonuç baya yüksek çıkmalı o zaman hatta kadın doğuma gözükür sün o sonuçla
Eşim yanımda değil bayrama gelicek onu bekliyorum tek başıma gitmek istemiyorum çok heyecanlıyım çok heveslendim inşallah hamileyimdir

Kuzum en son 592ydi dun benim cumada ins kese icin cagirdi dr ama baska baktirmicam gebelik testiyle takip ederim.

Bende arife günü bi gideyim o zaman ayın 8 i 5000 civarı olur sanırım üstten görmezse alttan zaten görünür inşallah herşey yolunda olur ikimiz için de dua ediyorum bi gelişme olunca yaz bebeğim

Bende arife günü bi gideyim o zaman ayın 8 i 5000 civarı olur sanırım üstten görmezse alttan zaten görünür inşallah herşey yolunda olur ikimiz için de dua ediyorum bi gelişme olunca yaz bebeğim
Ayni gunler gidicezzz sende yaz mutlaka allah dualarimizi kabul etsin canim bende ikimize cok dua edicem saglikli stressiz gebeligimiz olsun rahatlikla kucagimiza alalim diye

Benim de 35.68 den 141 e yükseldi 2 günde bana da o biraz fazla geliyor canım sıkıldı açıkçası
Hiç endişelenme canım benim de fazla artmıştı internette mol gebelik diye okumuştum hatta moralim bozulmuştu ama normal bir durum 2 günde 54 ten 200 e 4 günde ise 200 den 1400 e çıkmıştı hiç endişelenme

Şuan sağlıklı hersey yolunda dimi kuzum doktor ne dedi bu duruma

Şuan sağlıklı hersey yolunda dimi kuzum doktor ne dedi bu duruma
Öyle canım 16. Haftadayız zaten her şey olması gerektiği gibi gitti doktor hiç takılmadı fazla artmasına bir şey demedi zaten ben 5+2 de gittiğimde keseyi gördük karından 6+4 te bebeği ve kalp atışını gördük

Benim ki progestron istedi içimiz rahat etsin diye o üzdü beni biraz inşallah benim de birsey çıkmaz canım

Ayni gunler gidicezzz sende yaz mutlaka allah dualarimizi kabul etsin canim bende ikimize cok dua edicem saglikli stressiz gebeligimiz olsun rahatlikla kucagimiza alalim diye
İnşallah daha çok destek oluruz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…