- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Tam on gün geçtimi dedin canım baya geçmiş sen hemen bi kanda gebelik baktır senin sonuç baya yüksek çıkmalı o zaman hatta kadın doğuma gözükür sün o sonuçlaReglim gecikti 10 gün oldu 3 gün önce bu testi yaptım bugün ki yaptığım testte bu sekilde çıktı Eki Görüntüle 3093047
Eşim yanımda değil bayrama gelicek onu bekliyorum tek başıma gitmek istemiyorum çok heyecanlıyım çok heveslendim inşallah hamileyimdirTam on gün geçtimi dedin canım baya geçmiş sen hemen bi kanda gebelik baktır senin sonuç baya yüksek çıkmalı o zaman hatta kadın doğuma gözükür sün o sonuçla
İnşallah kuzucumEşim yanımda değil bayrama gelicek onu bekliyorum tek başıma gitmek istemiyorum çok heyecanlıyım çok heveslendim inşallah hamileyimdir
Canim benim sagolasin allah daha iyilerini sana nasip etsinGayet güzel kuşum o yüzden sordum maşallah
Kuzum en son 592ydi dun benim cumada ins kese icin cagirdi dr ama baska baktirmicam gebelik testiyle takip ederim.Vallahi birbirimize çok iyi geliyoruz allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin şimdi sen daha takip etcen mi en son kaçtı senin ben pazartesi çarşamba ve son olarak da cuma günü bakcam zaten cuma günü tahminimce karından ultrason ile görülür
Haftaya cuma mı gitcen kese içinKuzum en son 592ydi dun benim cumada ins kese icin cagirdi dr ama baska baktirmicam gebelik testiyle takip ederim.
Evet kuzum dunku 592 cikti haftaya cuma gel kesenin gorunmesi lazim dediHaftaya cuma mı gitcen kese için
Benim de 35.68 den 141 e yükseldi 2 günde bana da o biraz fazla geliyor canım sıkıldı açıkçasıCanim benim sagolasin allah daha iyilerini sana nasip etsin
Canin neden sikildi ki ne guzel yukselmis isteBenim de 35.68 den 141 e yükseldi 2 günde bana da o biraz fazla geliyor canım sıkıldı açıkçası
Ayni gunler gidicezzzBende arife günü bi gideyim o zaman ayın 8 i 5000 civarı olur sanırım üstten görmezse alttan zaten görünür inşallah herşey yolunda olur ikimiz için de dua ediyorumbi gelişme olunca yaz bebeğim
Hiç endişelenme canım benim de fazla artmıştı internette mol gebelik diye okumuştum hatta moralim bozulmuştu ama normal bir durum 2 günde 54 ten 200 e 4 günde ise 200 den 1400 e çıkmıştı hiç endişelenmeBenim de 35.68 den 141 e yükseldi 2 günde bana da o biraz fazla geliyor canım sıkıldı açıkçası
Şuan sağlıklı hersey yolunda dimi kuzum doktor ne dedi bu durumaHiç endişelenme canım benim de fazla artmıştı internette mol gebelik diye okumuştum hatta moralim bozulmuştu ama normal bir durum 2 günde 54 ten 200 e 4 günde ise 200 den 1400 e çıkmıştı hiç endişelenme
Öyle canım 16. Haftadayız zaten her şey olması gerektiği gibi gitti doktor hiç takılmadı fazla artmasına bir şey demedi zaten ben 5+2 de gittiğimde keseyi gördük karından 6+4 te bebeği ve kalp atışını gördükŞuan sağlıklı hersey yolunda dimi kuzum doktor ne dedi bu duruma
Benim ki progestron istedi içimiz rahat etsin diye o üzdü beni biraz inşallah benim de birsey çıkmaz canımÖyle canım 16. Haftadayız zaten her şey olması gerektiği gibi gitti doktor hiç takılmadı fazla artmasına bir şey demedi zaten ben 5+2 de gittiğimde keseyi gördük karından 6+4 te bebeği ve kalp atışını gördük
Benim de 35.68 den 141 e yükseldi 2 günde bana da o biraz fazla geliyor canım sıkıldı aç
Bebeğim tam tamına iki gün sonra aynı saatte mi yaptın testiBenim de 35.68 den 141 e yükseldi 2 günde bana da o biraz fazla geliyor canım sıkıldı açıkçası
İnşallah daha çok destek oluruz birbirimizeAyni gunler gidicezzzsende yaz mutlaka allah dualarimizi kabul etsin canim bende ikimize cok dua edicem saglikli stressiz gebeligimiz olsun rahatlikla kucagimiza alalim diye ❣
Bugün gaz sancısı beni mahvetti bide nöbetteyim uzanamıyorum yatamıyorum şimdi biraz hafifledi yemek bile yiyemedim sadece çorbaEvet kuzum dunku 592 cikti haftaya cuma gel kesenin gorunmesi lazim dedi
Hayır canım birisi 7 buçuk akşam gibiydi diğeri akşam 9Bebeğim tam tamına iki gün sonra aynı saatte mi yaptın testi
Çok fark yok sadece 1.5 saat içini ferah tut benim arkadasında hep üç kat dört kat yükseldi şuan bebeğini kucağına aldıHayır canım birisi 7 buçuk akşam gibiydi diğeri akşam 9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?