Beta HCG 140

Benim kuzenlerimde boyle yaz ortasinda grip olmustu dr gebelik bunyeni zayiflatmis diyip istirahat yazip vitamin vermisti

Kuuzumm nasıl gidiyor heyecan varmı bende hem ufak heyecan hem tedirginim hemde korku karışık duygular içindeyim
Kuzum bugun gece 3 4 kere kalktim heyecandan korkudan bu saat oldu anca uyandim ne yazik ki. Uyku duzenim sasti cok korkuyorum kese var mi bisi oluyo mu diye persembe gunune allah sabir versin sabredeyim de insallah cok guzel haberler aliriz dua et kuzum

İnan aklımdasın.. bende dün çok yoruldum iş yerinde sırtım ağrıyor bugün baya uyku hali ve halsizlik oldu yarın son teste bakıcam inşallah herşey yolundadır hayırlısıyla bi keseyi gördeydik de içimiz rahatlasaydı

Arada yaz unutmayalım birbirimizi

Insallah kuzum evet kese bebis kalp atisi riskli haftalar derken kalbimiz hep pirpir. Bende uyku hali halsizlik yok kuzum tam tersi enerjiğim ama ilk gebeligimde halsizlik uyku vardi hep

Bu arada karnım o kadar şiştiki gören 5 aylık hamiş sanar varmı sende bişey
Kesinlikle var dun farkettim hemen gogus altindan gelen siskinlik var ama ne bas donmesi ne bulanti ne acikma vs yok sadece şişlik ve gaz var. Ama gazimda eskiye gore azaldi kuzum

Kesinlikle var dun farkettim hemen gogus altindan gelen siskinlik var ama ne bas donmesi ne bulanti ne acikma vs yok sadece şişlik ve gaz var. Ama gazimda eskiye gore azaldi kuzum
Bende aşırı iştah başladı ama yeni değil son bir aydır iki kilo aldım bideherşey yolunda giderse inşallah 6haftadan sonra bulantı kusmalar başlıyor son bir haftamız kaldı o yüzden yiyebildiğin kadar ye

Kiz ben zati 80 kiloyum diyetisyene gidiyodum son gebelik sonlandirilinca 86ydim 79a kadar dustum nisandan sonra simdi yine 1 kilo aldim gittigim her dr kilolusun kilo ver bu kiloyla doguma girme diyodu :) boyum 1.71 ama kilo basa bela

Ay bi de benim yuzumde sivilceler ciktii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…