Benim kuzenlerimde boyle yaz ortasinda grip olmustu dr gebelik bunyeni zayiflatmis diyip istirahat yazip vitamin vermistiProgesteron bakmadım ben sadece betahcg bakıyom artık çarşamba ve cuma dabakıp cuma sonucumla doktora çıkıcam bakalım ne diycek bugün işyerinde çok yorumları sırtım ağrıyo felaket zaten bide grip oldum normalmi kovitmi onuda bilmiyorum çıktık bir yola Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Cuma sabah 10 randevu aldım son kez çarşamba bakıp yanına çıkıcam doktorunBenim kuzenlerimde boyle yaz ortasinda grip olmustu dr gebelik bunyeni zayiflatmis diyip istirahat yazip vitamin vermisti
Benimde cumaydi arife diye persembeye aldilar kuzumCuma sabah 10 randevu aldım son kez çarşamba bakıp yanına çıkıcam doktorun
hemen kötü düşünmeyin çoğul gebeliklerde de artış yüksek oluyor sağlıkla ilerlesin inşallahKuzum sence benim de mol olabilir mi gri olan 1 temmuz kirmizi olan 3 temmuz 4 kati artis var suphelendim
Hadi Perşembe güzel haberlerini bekliyorumBenimde cumaydi arife diye persembeye aldilar kuzum
Amin canim insallah kotu dusunmemeye calisiyorum ama daha oncede kaybim oldu ondan cok tedirginim insallah hersey guzel ilerlerhemen kötü düşünmeyin çoğul gebeliklerde de artış yüksek oluyor sağlıkla ilerlesin inşallah
Insallah canim benim yazarim hemen sana sende haberdar et beniHadi Perşembe güzel haberlerini bekliyorum
Tmm kuzumInsallah canim benim yazarim hemen sana sende haberdar et beni
Kuuzumm nasıl gidiyor heyecan varmı bende hem ufak heyecan hem tedirginim hemde korku karışık duygular içindeyimInsallah canim benim yazarim hemen sana sende haberdar et beni
Kuzum bugun gece 3 4 kere kalktim heyecandan korkudan bu saat oldu anca uyandim ne yazik ki. Uyku duzenim sasti cok korkuyorum kese var mi bisi oluyo mu diye persembe gunune allah sabir versin sabredeyim de insallah cok guzel haberler aliriz dua et kuzumKuuzumm nasıl gidiyor heyecan varmı bende hem ufak heyecan hem tedirginim hemde korku karışık duygular içindeyim
İnan aklımdasın.. bende dün çok yoruldum iş yerinde sırtım ağrıyor bugün baya uyku hali ve halsizlik oldu yarın son teste bakıcam inşallah herşey yolundadır hayırlısıyla bi keseyi gördeydik de içimiz rahatlasaydıKuzum bugun gece 3 4 kere kalktim heyecandan korkudan bu saat oldu anca uyandim ne yazik ki. Uyku duzenim sasti cok korkuyorum kese var mi bisi oluyo mu diye persembe gunune allah sabir versin sabredeyim de insallah cok guzel haberler aliriz dua et kuzum
Arada yaz unutmayalım birbirimiziKuzum bugun gece 3 4 kere kalktim heyecandan korkudan bu saat oldu anca uyandim ne yazik ki. Uyku duzenim sasti cok korkuyorum kese var mi bisi oluyo mu diye persembe gunune allah sabir versin sabredeyim de insallah cok guzel haberler aliriz dua et kuzum
Insallah kuzum evet kese bebis kalp atisi riskli haftalar derken kalbimiz hep pirpir. Bende uyku hali halsizlik yok kuzum tam tersi enerjiğim ama ilk gebeligimde halsizlik uyku vardi hepİnan aklımdasın.. bende dün çok yoruldum iş yerinde sırtım ağrıyor bugün baya uyku hali ve halsizlik oldu yarın son teste bakıcam inşallah herşey yolundadır hayırlısıyla bi keseyi gördeydik de içimiz rahatlasaydı
Kuzum ben her gun her dk burdayim bakiyom yazan eden var mi iki sohbet edelim kafam dagilsin diye seni hic unutur muyum yoldasimmArada yaz unutmayalım birbirimizi
Canımmmm Yol arkadaşımKuzum ben her gun her dk burdayim bakiyom yazan eden var mi iki sohbet edelim kafam dagilsin diye seni hic unutur muyum yoldasimm
Bu arada karnım o kadar şiştiki gören 5 aylık hamiş sanar varmı sende bişeyKuzum ben her gun her dk burdayim bakiyom yazan eden var mi iki sohbet edelim kafam dagilsin diye seni hic unutur muyum yoldasimm
Kesinlikle var dun farkettim hemen gogus altindan gelen siskinlik var ama ne bas donmesi ne bulanti ne acikma vs yok sadece şişlik ve gaz var. Ama gazimda eskiye gore azaldi kuzumBu arada karnım o kadar şiştiki gören 5 aylık hamiş sanar varmı sende bişey
Bende aşırı iştah başladı ama yeni değil son bir aydır iki kilo aldım bideherşey yolunda giderse inşallah 6haftadan sonra bulantı kusmalar başlıyor son bir haftamız kaldıKesinlikle var dun farkettim hemen gogus altindan gelen siskinlik var ama ne bas donmesi ne bulanti ne acikma vs yok sadece şişlik ve gaz var. Ama gazimda eskiye gore azaldi kuzum
Kiz ben zati 80 kiloyumBende aşırı iştah başladı ama yeni değil son bir aydır iki kilo aldım bideherşey yolunda giderse inşallah 6haftadan sonra bulantı kusmalar başlıyor son bir haftamız kaldıo yüzden yiyebildiğin kadar ye
Ay bi de benim yuzumde sivilceler ciktiiBende aşırı iştah başladı ama yeni değil son bir aydır iki kilo aldım bideherşey yolunda giderse inşallah 6haftadan sonra bulantı kusmalar başlıyor son bir haftamız kaldıo yüzden yiyebildiğin kadar ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?