- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
İnşallah kurtulursun sigaradan bende 10 yıl içtim 4 sene önce eşimle beraber bıraktık şimdi içenlerin kokusuna inan tahammül edemiyorum inşallah sende kurtulursun zaten gebelikte içmeyeceksin bari doğumdan sonra da başlim deme ben o hatayı yıllar önce yaptımBenimde ilk belirtilerim gaz ve asiri terlemeydi:) seni cok iyi anliyorum:) bende de kusma vs yok kuzum gunde 6 7 bardak ayran iciyorum yogurt yiyorum cunku birakmaya calistigim bi sigara var ne yazik ki. Baya azalttim ama birakcam insallah . Hatta dua ediyorum kusayim tiksineyim diye. Sende dua et birakayimbi de gunde yarim saat yuru dedi dr um yuruyus onemliymis kan depolasin vucut oksijen depolasin demisti. Belki sigara ictigimden olabilir.
Bide iki saat sonra test vercem dua et bebeğimBenimde ilk belirtilerim gaz ve asiri terlemeydi:) seni cok iyi anliyorum:) bende de kusma vs yok kuzum gunde 6 7 bardak ayran iciyorum yogurt yiyorum cunku birakmaya calistigim bi sigara var ne yazik ki. Baya azalttim ama birakcam insallah . Hatta dua ediyorum kusayim tiksineyim diye. Sende dua et birakayimbi de gunde yarim saat yuru dedi dr um yuruyus onemliymis kan depolasin vucut oksijen depolasin demisti. Belki sigara ictigimden olabilir.
Yok kuzum 1 kere biraksam neler yasadigimi (birakirkenki surec:)) hatirlayip bi daha baslamam herhaldeİnşallah kurtulursun sigaradan bende 10 yıl içtim 4 sene önce eşimle beraber bıraktık şimdi içenlerin kokusuna inan tahammül edemiyorum inşallah sende kurtulursun zaten gebelikte içmeyeceksin bari doğumdan sonra da başlim deme ben o hatayı yıllar önce yaptım
Ayyy hadi cok heyecanlii bana da mutlaka haber ver hadi insallah guzel haberler verceksinBide iki saat sonra test vercem dua et bebeğim
Evet özelde yapıyorum bebeğimAyyy hadi cok heyecanlii bana da mutlaka haber ver hadi insallah guzel haberler verceksin❣ ozele mi gideceksinn
Sanki kendim teste gidiyorum cok heyecanlandim ya. Bekliyorum kuzum guzel haberlerini insallahhhhEvet özelde yapıyorum bebeğim
Kuzum senin değerin 2 günde mi böyle yükseldiEvet kuşum cok negatif biriydi asiri. Vajinalden ultrasonu bir soktu kayganlastirici jel vs yok kupkuruyum beynim hopladi. Bana diyo ki bak bakalim kese var mi yok de mi o zaman kimyasal bu diyo. 81di betam yazik. Sonra dr degistirdim 230 cikti. O da haftaya gelin bu sonuca bisi diyemem dedi. Devlet hastanesinde bi duzgun birine denk gelemedim
Son 10 dkSanki kendim teste gidiyorum cok heyecanlandim ya. Bekliyorum kuzum guzel haberlerini insallahhhh
570 çıktı bebeğimSanki kendim teste gidiyorum cok heyecanlandim ya. Bekliyorum kuzum guzel haberlerini insallahhhh
Sanki kendim teste gidiyorum cok heyecanlandim ya. Bekliyorum kuzum guzel haberlerini in
İlk ölçüm 263 sonraki 570 bakalım pazartesi ne olcakSanki kendim teste gidiyorum cok heyecanlandim ya. Bekliyorum kuzum guzel haberlerini insallahhhh
Evet bitanem 27 haziran beta 81,29 haziran beta 230,1 temmuz 593 cikti az mi cok mu neden ki :) yeniyimKuzum senin değerin 2 günde mi böyle yükseldi
Super super super masallahİlk ölçüm 263 sonraki 570 bakalım pazartesi ne olcak
Cok ama cok sevindimmmİlk ölçüm 263 sonraki 570 bakalım pazartesi ne olcak
Gayet güzel kuşum o yüzden sordum maşallahEvet bitanem 27 haziran beta 81,29 haziran beta 230,1 temmuz 593 cikti az mi cok mu neden ki :) yeniyim
Vallahi birbirimize çok iyi geliyoruz allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin şimdi sen daha takip etcen mi en son kaçtı senin ben pazartesi çarşamba ve son olarak da cuma günü bakcam zaten cuma günü tahminimce karından ultrason ile görülürCok ama cok sevindimmm
Tebrik ederim kuzum hamilesin kaç günün var yada geçtiSizce ben hamile miyim bu silik çizgi ne ifade ediyo Eki Görüntüle 3093037
Kan vermeye git canım bence hamilesinSizce ben hamile miyim bu silik çizgi ne ifade ediyo Eki Görüntüle 3093037
Reglim gecikti 10 gün oldu 3 gün önce bu testi yaptım bugün ki yaptığım testte bu sekilde çıktıTebrik ederim kuzum hamilesin kaç günün var yada geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?