Ya hep 2 kat diyolaryao beni şüpheye düşürdü iste elimde değil ilk gebeliğim birdeÇok fark yok sadece 1.5 saat içini ferah tut benim arkadasında hep üç kat dört kat yükseldi şuan bebeğini kucağına aldı
Bişey olmaz Allah'ın izniyleYa hep 2 kat diyolaryao beni şüpheye düşürdü iste elimde değil ilk gebeliğim birde
Bnde mol gecirdim oyle boyle degil aşırı artiş oluyor ilk kanda bile.bayginlik gecirtiyor çıkarmaktan canin çıkıyor falan deger cok yuksek oldugu icin.Hiç endişelenme canım benim de fazla artmıştı internette mol gebelik diye okumuştum hatta moralim bozulmuştu ama normal bir durum 2 günde 54 ten 200 e 4 günde ise 200 den 1400 e çıkmıştı hiç endişelenme
Merhaba ben adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptim silik çizgi çıktı. Beta verdim 65.5 iki gün sonra 172 sizce normal mi kimyasal olma ihtimali nedir yada dış gebelik ? Karnimda belimde bacaklarımda biraz ağrı var hafif ama korkuyorum adet olcam diye bat 5 temmuzdu.Tebrik ederim kuzum hamilesin kaç günün var yada geçti
Değerin gayet güzel çıkmış tebrik ederim bebeğimMerhaba ben adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptim silik çizgi çıktı. Beta verdim 65.5 iki gün sonra 172 sizce normal mi kimyasal olma ihtimali nedir yada dış gebelik ? Karnimda belimde bacaklarımda biraz ağrı var hafif ama korkuyorum adet olcam diye bat 5 temmuzdu.
Değerin gayet güzel çıkmış tebrik ederim bebeğimdeğerin 3000 olana kadar iki günde bir yada dört günde bir kan ver sonra randevu al kadın doğuma git keseye bakılsın.
3000 de karından görülür heralde. Dış gebelik falanda Allah korusun 3000 olana kadar belirti verir dimiDeğerin gayet güzel çıkmış tebrik ederim bebeğimdeğerin 3000 olana kadar iki günde bir yada dört günde bir kan ver sonra randevu al kadın doğuma git keseye bakılsın.
Bişey olmaz Allah'ın izniyle bugün test verdi mi kuzumKizlar merhaba ben multivitamin kullanmaya basladim bundan once folbiol kullaniyordum. Gebeligimi yeni ogrendigimden doktorum omepaya gecis yaptirdi. Bugun erkenden uyudum eşim uyanikti. Uyku sersemi folik asitimi getirir misin icmeyi unuttum dedim. O da folbiol getirmis (5mg) onu ictim geri uyumaya devam ettim. Sonra wcye kalktim oglen 2 gibi folik asitli (400mgc) multivitaminimi ictigimi hatirladim aklim basima geldi. Suan panikten uyuyamiyorum 4 haftalik gebeyim. Internette cok kotu seyler yazmislar. Bilgisi olan var mi? Yarin pazar olmasa dr a gidicem ama yok yani. Zehirlenir miyim bebege bisi olur mu uyku da uyuyamiyorum kizlar konu actim belki aranizda uyanik olan vardir diye kopyala yapistir yaptimm
Kuzum dun verdim ben dur atayim ekran goruntulerini. Ama komsum progestanin dusuk dedi moralim bozuldu. Kirmizili olan dun verdigim test yani ayin 3u gri olan ayin 1inde verdigim testBişey olmaz Allah'ın izniyle bugün test verdi mi kuzum
Neden bu kadar yüksek çıkmış bir ikincisi progesteron testi niye bakıyon onu bilmiyorumKuzum dun verdim ben dur atayim ekran goruntulerini. Ama komsum progestanin dusuk dedi moralim bozuldu. Kirmizili olan dun verdigim test yani ayin 3u gri olan ayin 1inde verdigim test
Kuzum sence benim de mol olabilir mi gri olan 1 temmuz kirmizi olan 3 temmuz 4 kati artis var suphelendimBnde mol gecirdim oyle boyle degil aşırı artiş oluyor ilk kanda bile.bayginlik gecirtiyor çıkarmaktan canin çıkıyor falan deger cok yuksek oldugu icin.
Valla hic bir fikrim yok kuzum 4 katindan bi tik fazla cikti mol gebelik mi acaba anlamadim ki dr da persembeye cagirdi yorum yapamam dedi korkuyorum. Progestan da bebegin tutunmasi icin bakilan degermis. Bir onceki kaybimda da 15 kusur cikmisti kaybetmistim simdi komsum gordu cok az cikmis diyorNeden bu kadar yüksek çıkmış bir ikincisi progesteron testi niye bakıyon onu bilmiyorum
Ben de bugün düne göre bir saat geç verdim 1172 çıktı normalde gün geçtikçe iki katından biraz fazla geçmesi gerekmiyormu kafam durdu inanKuzum dun verdim ben dur atayim ekran goruntulerini. Ama komsum progestanin dusuk dedi moralim bozuldu. Kirmizili olan dun verdigim test yani ayin 3u gri olan ayin 1inde verdigim test
Anlamadim kuzum senin hangi tarih kacti bugun kacBen de bugün düne göre bir saat geç verdim 1172 çıktı normalde gün geçtikçe iki katından biraz fazla geçmesi gerekmiyormu kafam durdu inan
Benimde 5 gün geciktiAnlamadim kuzum senin hangi tarih kacti bugun kac
Valla hic bir fikrim yok kuzum 4 katindan bi tik fazla cikti mol gebelik mi acaba anlamadim ki dr da persembeye cagirdi yorum yapamam dedi korkuyorum. Progestan da bebegin tutunmasi icin bakilan degermis. Bir onceki kaybimda da 15 kusur cikmisti kaybetmistim simdi komsum gordu cok az cikmis di
Progesteron bakmadım ben sadece betahcg bakıyom artık çarşamba ve cuma dabakıp cuma sonucumla doktora çıkıcam bakalım ne diycek bugün işyerinde çok yorumları sırtım ağrıyo felaket zaten bide grip oldum normalmi kovitmi onuda bilmiyorum çıktık bir yola Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin inşallahValla hic bir fikrim yok kuzum 4 katindan bi tik fazla cikti mol gebelik mi acaba anlamadim ki dr da persembeye cagirdi yorum yapamam dedi korkuyorum. Progestan da bebegin tutunmasi icin bakilan degermis. Bir onceki kaybimda da 15 kusur cikmisti kaybetmistim simdi komsum gordu cok az cikmis diyor
Benimde 2. Gunum bakalim nasipse persembe hersey belli olcakBenimde 5 gün gecikti
En az yuzde 60 artmasi bekleniyor kuzum 2 kat bile iyi bir oran dr lar icin endiselenme icini ferah tutBen de bugün düne göre bir saat geç verdim 1172 çıktı normalde gün geçtikçe iki katından biraz fazla geçmesi gerekmiyormu kafam durdu inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?