- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Önceki kaybında neler yaşadın anlatmak istersen dinlerimAmin canim insallah kotu dusunmemeye calisiyorum ama daha oncede kaybim oldu ondan cok tedirginim insallah hersey guzel ilerler
Ya kurban olurum sanaÖnceki kaybında neler yaşadın anlatmak istersen dinlerim
Bebeğim öncelikle çok sıkıntılar yaşamışşın rabbim sabır versin inşallah bidaha başına gelmez bu sıkıntılar rabbim bu evladında yüzünü güldürsün inşallah sen içini ferah tut Rabbim nasip ettikten sonra önüne hiç bir engel çıkmaz nasip de değilse ufacık şey bile bahane.. Allah'ım bunda yüzünü güldürsün inşallah tüm kalbimle diliyorumYa kurban olurum sanabenim kuzum gec dollenmeydi adetimin gecikmesinin 2. Gunu beta 26 cikmisti 1 hafta sonra kese icin gittim 2. Hafta bebek icin gittim 3. Hafta kalp atisi icin gittim vajinal dinledi cok kucuk ama kalp atisi sinirda dedi 109 cikmisti hatta topic falan da acmistim. Sonraki hafta baska hastaneye dra gittim hemen kurtaj ol bu yaşamaz yolk uzun kalp atimi yavaş dedi bende beklicem demistim tibbin yasamaz dedigini sen mi yasatcan demisti ozel pahali bir hastane dr u dedi iste ondan sonra hersey basladi psikolojim bozuldu dr dr gezdim her 2 gunde 1 baska dr a gittim sinir stres cabasi kendi dr uma gittim bekleyelim dedi ne olur olmaz sonuna kadar gidelim dedi. 10 haftalik oldu kalbi durmus hatta ben wc gittim drum esime nasil soylicez demis ama ben o kadar artik yipranmistim ki iceri girdim noldu bitti mi hersey dedim dr umun gozu doldu cok insandi kafa salladi hemen kurtaj olsun kurtulayim bende dedim. Yani bana bunu soylettiler artik kendi dr um degil de digerleri. Dedi 2 gun beklicez randevu dolu. 2 gun karnimda ölü bebeyle bekledim. Sonra kurtaj oldum martta. Tam yeniden bebe icin deniyoz mayista parca kaldigini ogrendik bi daha kurtaj oldum. Simdi yeniden hamileyim ama artik o kadar cok dr a gittim ki hep olumsuz seyler duydum ki hic gidesim gelmiyor hic. Genetikte de trizomi 8 cikti biz gen testi yaptirdik o daha cikmadan hamile kaldim. Aslinda dr um o ciksa iyi olurdu ona gore tup bebek vs dusunulurdu dedi simdi iyice panigim kuzum sen anlat hadi
Yaa su dualarin beni aglatti eminim su ettigin duayi dostum dediklerim etmiyordur. Ne cok sevdim seni allah kalbinin iyiligini temizligi yuzu suyu hurmetine insallah onundeki tum sikintilari yok ederBebeğim öncelikle çok sıkıntılar yaşamışşın rabbim sabır versin inşallah bidaha başına gelmez bu sıkıntılar rabbim bu evladında yüzünü güldürsün inşallah sen içini ferah tut Rabbim nasip ettikten sonra önüne hiç bir engel çıkmaz nasip de değilse ufacık şey bile bahane.. Allah'ım bunda yüzünü güldürsün inşallah tüm kalbimle diliyorum
Benimde hamd olsun 12 yaşında bir oğlum var hep borç kira derken çalışmak zorunda kaldım Haliyle çocuk yapamadık şimdi ise oğlum anne artık bi kardeşim olsun herkesin var benim yok diyo eşimde istiyo bende tabi olsun istedim 12 yıldır korunduk son iki aydır deniyorum ilk ay kimyasal oldu adetten iki gün sonra değerim 18 den 6 ya düştü ogün adet oldum zaten sonraki ay da bu ay işte ne olucak merakla bekliyorum ben 34 saat çalışıyorum sağlıkçıyım iznim haftasonum yok patron eleman almıyo haliyle sırtımıza yük biniyo bende diyorum bu zor şartlarda bebek olsa bile nasıl tutunacak acaba hayırlısı Allah'tan artık bekleyip göreceğiz. Rabbim çektiğimiz cefanın sefasını yaşamayı da nasip etsin inşallahbu arada yaşım 35
Aminnn canım benim çok teşekkür ederim hayırlısı neyse o bulsun bizleri inşa inşallahYaa su dualarin beni aglatti eminim su ettigin duayi dostum dediklerim etmiyordur. Ne cok sevdim seni allah kalbinin iyiligini temizligi yuzu suyu hurmetine insallah onundeki tum sikintilari yok ederbenimde yaş 31 kuzum. Bende kabin memuruyum ama kilo cok aldigim icin ucretsiz izine cikarilmistim tam o ucretsiz izindeyken gebelik oldu benimde. Annemde emekli saglikci isiniz cok zor allah yardim etsin insallah Allah ogluna da karnindakine de guzel omur nasip etsin insallh ❣
Yarin yine kan vermeye gitcen mi kuzumAminnn canım benim çok teşekkür ederim hayırlısı neyse o bulsun bizleri inşa inşallah
Yarın saat 3 te vercemYarin yine kan vermeye gitcen mi kuzum
Hadi hayirli guzel haberlerini bekliyorum kuzum bu gece dualarimdasinYarın saat 3 te vercem
İnşallah bebeğim çok teşekkür ederimHadi hayirli guzel haberlerini bekliyorum kuzum bu gece dualarimdasin
Sooon 2 :)))İnşallah bebeğim çok teşekkür ederim
Off evet hayırlısıyla gelsin ne olucaksa hayırlısı ile olsun acayip heyecanlıyım 2 saat sonra son testi yapcam cuma da kese senin de yarınSooon 2 :)))
Evet 2 gundur asla uyku uyuyamiyorum heyecandan :)Off evet hayırlısıyla gelsin ne olucaksa hayırlısı ile olsun acayip heyecanlıyım 2 saat sonra son testi yapcam cuma da kese senin de yarın
Canım çok şükür sonuç 3146 çıktııııEvet 2 gundur asla uyku uyuyamiyorum heyecandan :)
AyyyyCanım çok şükür sonuç 3146 çıktıııı
İnşallah bebeğim sıra sende yarın güzel haberlerini bekliyorum bitanemAyyyymasallah kuzuma guzel buyuyo annesi saglikli gelcek insallah ❣
Insallah valla saatler gecmiyor :)İnşallah bebeğim sıra sende yarın güzel haberlerini bekliyorum bitanem
Hastaligin nasil oldu kuzumİnşallah bebeğim sıra sende yarın güzel haberlerini bekliyorum bitanem
İyiym bebeğim ama şu iki gündür bel ağrısı ve mide yanması başladıHastaligin nasil oldu kuzum
Benim hala kasiklarim agriyo dun gece o kadar agrim oldu ki bi sagda bi solda dedim gidiyo galiba. Hatta agri degil yanma olmustu. Bakalim yarin ne dicek dr sabirsizlikla bekliyorummİyiym bebeğim ama şu iki gündür bel ağrısı ve mide yanması başladı
Güzel haberlerle gel inşallahBenim hala kasiklarim agriyo dun gece o kadar agrim oldu ki bi sagda bi solda dedim gidiyo galiba. Hatta agri degil yanma olmustu. Bakalim yarin ne dicek dr sabirsizlikla bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?