- Konu Sahibi serenaysero
-
Nare canım sen hamilemisinDaha küçük diye hiç kadın doğuma gitmedim, sağlık ocağında kanama vs. Ağrı yoksa birkaç gün sonra gidin dedi
Evet canım ilk 524 çıktı hamilesin dedilerNare canım sen hamilemisin
İnşallah canım çok saolEn doğrusunu doktorunuz bilir muhtemelen buradaki kötü yorumlarla kendinizi sıkmayınumarım kötü bir durum olmaz
Daha neler bunu da ilk kez duydum neden böyle kendini üzüyorsun düşünme böyle şeyler, valla millete kalsa benimkinin de düşmesi lazımdı, ilk betahcg degerim 20 çıkmıştı düşün 4 haftalikti 20ydi. Her iki günde kan verdim ama hiç iki katı artmadı 28 30 falan böyle çok küçük rakamlarla artmıştıKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Ya bana öyle umut oldunki mesajinla çok sevindim gerçekten , rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsinDaha neler bunu da ilk kez duydum neden böyle kendini üzüyorsun düşünme böyle şeyler, valla millete kalsa benimkinin de düşmesi lazımdı, ilk betahcg degerim 20 çıkmıştı düşün 4 haftalikti 20ydi. Her iki günde kan verdim ama hiç iki katı artmadı 28 30 falan böyle çok küçük rakamlarla artmıştı
Suan bende bu duruma kafayi takmis haldeyken denk geldim. Artis var aslinda doktor yeniden kan ister buyuk ihtimal insallah saglikli gebeliktir.Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Cuma günü akşam verdim , salı günü sabah 10 da verdim , yinede artış az tabi, bakalım bu akşam acilde belki ultrason ile bakarsa inşallah görür keseyiİnşallah devami gelir. Benim tecrübelerimde de kimyasal gebelik hiç öyle 500 leri görmedi. 500-1000 aralığı dış gebelik oldu hep. Tüpe tutundu. En sonuncusunda da tüp yırtıldi ve tüpüm alındı. 2 kat artması gerek genelde 2 günde bir. İstisnalar olabilir ama geneli budur. Cuma ve Çarşamba vermişsiniz. Arada 5 gün var. Bu kadar az artması pek sağlıklı gözükmüyor açıkçası. İnşallah yanılırım..Dr keseyi görmeden bişey de veremez. Hani tutunma olsun diye progesteron hormonu vs..
Son adet tarihin nedir canım 5+1 se benimde öyle bugün , hastanedemi verdin peki, geç döllenme de olabilir diye düşünüyorumSuan bende bu duruma kafayi takmis haldeyken denk geldim. Artis var aslinda doktor yeniden kan ister buyuk ihtimal insallah saglikli gebeliktir.
Benim de hesabima gore 5+1 haftalik ama kan testim bugun 278 cikti. Doktor p.tesi kan verirsin sonuca bakariz dedi ama kafama cok taktim
12 ekim canim saglik ocaginda verdim bu ilk kan verisim ben degere gore kadin doguma da bugun giderim diye dusunuyordum ama saglik ocagindaki doktor p.tesi bir daha kan vermemi isteyince gidemedim. İlk cocugumda boyle bir sorun yasamadigim icin bocaladim resmen. Sizde son durum ne oldu yorumlardan takip edemedim merak ettimSon adet tarihin nedir canım 5+1 se benimde öyle bugün , hastanedemi verdin peki, geç döllenme de olabilir diye düşünüyorum
Oyle sey olur mu insallah bebegin senınledir .. lütfen dinlen yani agır kaldırma bıyere uzanma ve saglıklı beslen .. uzan ve dınlenmeye calısKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Su yorumunuzdan sonra nasil uzulmesin ben bile uzuldum yaniDüzenli ve fazlaca artmamış. Hayırlısı olsun. İlkinde benim de öyle oldu. Sonra her şeyi geç oldu kese geç görüldü kalp atışı geç duyuldu. Yavaştı. 10 haftalıkken kalbi durdu 8.haftada durmuş. Ama üzülmeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah
Sonuna kadar katiliyorum sizeBen herkesin olumsuz düşüncelerini bu evrede kendilerine saklamaları gerektiğine inanıyorum burda evet acı ama gerçek moduna girmeye gerek yok kadın hamile ve böyle durumla karşılaşıp iyi sonuçlar alan kişilerin yorumuna ihtiyacı var. Biraz empati kurun rica ediyorum. Yok kimyasal olabilir yok ben böyle düşürdüm. Bunlar maalesef yaşadığınız acı durumlar olabilir ama hamile ve ne olduğu belli olmayan bir durumda olan umutsuz birine yardımcı olmuyor hanımlar.
Baya bir yanlış yazmışım evden çıkarken hızlı hızlı yazmıştımTeşekkür ederim desteğiniz için
Amin, hepimizin canımYa bana öyle umut oldunki mesajinla çok sevindim gerçekten , rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Maalesef mtx iğne vuruldum dış gebelik teşhisi konulduİnşallah net birşey söylerler canım , normal gebeliktir inşallah çok üzüldüm gerçekten , sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayi nasip etsin rabbim , öncesi içinde çok geçmiş olsun
Kız dur Allah korusun kanaman vs yoksa telaş yapma dr ye görün böyle şeylere takılıpta stres olmaKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Ayni yerde vermedinizse hic kafaya takmayin bence.her laboratuar farkli.sonuncu verdigin yerde ver 2 gun sonra tekrar.insaAllah articakİnşallah artar sonradan
Ayyy ne güzel darısı başımıza inşallahEvet canım ilk 524 çıktı hamilesin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?