- Konu Sahibi serenaysero
-
Canım ağlama bende seninle aynı şeyleri yaşadım beni de ağlattılar... 3 farklı doktora göründüm korkudan.. 2si düşecek tutunmaz falan dedi. Diğer doktorum progestan verdi acil. Şu an bebeğim 12 haftalık çok şükür sağlıklı. Lütfen kötü düşünme bebişinle konuş sıkı sıkı tutunurYa inşallah benimkide öyle olur ,inanın bugün günüm ağlamakla geçti o kadar çok istiyordum aylardır olmuyordu , çok sağolun
Gecmis olsunMaalesef mtx iğne vuruldum dış gebelik teşhisi konuldu
Bu akşam gidicem,kanamam vs.agrim yok inşallah kese görünürKız dur Allah korusun kanaman vs yoksa telaş yapma dr ye görün böyle şeylere takılıpta stres olma
Bu akşam direk kadın doğum acile gidiyim diye düşündüm belki 5+1 ama ultrasonla da bakarlar miki, inşallah canımAyni yerde vermedinizse hic kafaya takmayin bence.her laboratuar farkli.sonuncu verdigin yerde ver 2 gun sonra tekrar.insaAllah articak
İnşallah canımAyyy ne güzel darısı başımıza inşallah
Canım benim maşallah sanada bebisinedeCanım ağlama bende seninle aynı şeyleri yaşadım beni de ağlattılar... 3 farklı doktora göründüm korkudan.. 2si düşecek tutunmaz falan dedi. Diğer doktorum progestan verdi acil. Şu an bebeğim 12 haftalık çok şükür sağlıklı. Lütfen kötü düşünme bebişinle konuş sıkı sıkı tutunur
Canım aynıyız o zaman, benimkide 12 ekimdi, kuzum sağlık ocağında düşük cikiyo diyolar , bide acaba devlette mi versen kan, ben bu akşam gidicem kadın doğum acile 5+1 iz kan işyerleri bilmiyorum ultrasonla keseye bakarlar diye düşünüyorum doktordan gelince tekrar yazarım12 ekim canim saglik ocaginda verdim bu ilk kan verisim ben degere gore kadin doguma da bugun giderim diye dusunuyordum ama saglik ocagindaki doktor p.tesi bir daha kan vermemi isteyince gidemedim. İlk cocugumda boyle bir sorun yasamadigim icin bocaladim resmen. Sizde son durum ne oldu yorumlardan takip edemedim merak ettim
Aslinda bugun esime soyledim devlete mi gitsek diye ama benim acele ettigimi sabretmem gerektigini soyledi bu yuzden saglik ocaginda 2.kez kan vericem ve randevu aldigim tarihe kadar sabredip beklicem. Kan verdigime pisman oldum sonucu gordugumden beri keyifsizim oysa oncesinde tam 2.cocuk geliyor moduna girmistim. Simdi bir supheler endiseler. 2 aralik icin anca hastanede randevu bulabildim o zamana kadar eger sorun cikmazsa kese ve kalp atisi duyulur diye kendimi motive ediyorumCanım aynıyız o zaman, benimkide 12 ekimdi, kuzum sağlık ocağında düşük cikiyo diyolar , bide acaba devlette mi versen kan, ben bu akşam gidicem kadın doğum acile 5+1 iz kan işyerleri bilmiyorum ultrasonla keseye bakarlar diye düşünüyorum doktordan gelince tekrar yazarım
Şimdi bnde hastaneye gittim canım çok şükür kese oluşmuş , benimde ikici gebeliğim 2 yaşında oğlum var, kan almadılar alttan ultrasonla baktılar , 2 hafta sonra kalp atışı için randevu al dediler, bnde 2 Aralık gitcem , bana bu gittiğim doktor dediki kese oluştuktan sonra kan değerleri pekde birşey ifade etmez dediAslinda bugun esime soyledim devlete mi gitsek diye ama benim acele ettigimi sabretmem gerektigini soyledi bu yuzden saglik ocaginda 2.kez kan vericem ve randevu aldigim tarihe kadar sabredip beklicem. Kan verdigime pisman oldum sonucu gordugumden beri keyifsizim oysa oncesinde tam 2.cocuk geliyor moduna girmistim. Simdi bir supheler endiseler. 2 aralik icin anca hastanede randevu bulabildim o zamana kadar eger sorun cikmazsa kese ve kalp atisi duyulur diye kendimi motive ediyorum
Çok şükür bak gördün mü sana demiştim kendini boşa strese soktun hem kendini hem bebişi. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimŞimdi bnde hastaneye gittim canım çok şükür kese oluşmuş , benimde ikici gebeliğim 2 yaşında oğlum var, kan almadılar alttan ultrasonla baktılar , 2 hafta sonra kalp atışı için randevu al dediler, bnde 2 Aralık gitcem , bana bu gittiğim doktor dediki kese oluştuktan sonra kan değerleri pekde birşey ifade etmez dedi
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin olumsuz şeyleri aklınızdan çıkarın güzel şeyler düşünün güzel olur inşallahŞimdi bnde hastaneye gittim canım çok şükür kese oluşmuş , benimde ikici gebeliğim 2 yaşında oğlum var, kan almadılar alttan ultrasonla baktılar , 2 hafta sonra kalp atışı için randevu al dediler, bnde 2 Aralık gitcem , bana bu gittiğim doktor dediki kese oluştuktan sonra kan değerleri pekde birşey ifade etmez dedi
Bakarlar canim neden bakmasinlar.1000-i gecerse ultrasonda vaginal bakilirsa gorunur bence.Amma bir iki gun daha bekleseydin daha net gorunurdu bence.Simdi gorunmezse bile uzulme benceBu akşam direk kadın doğum acile gidiyim diye düşündüm belki 5+1 ama ultrasonla da bakarlar miki, inşallah canım
İcimi rahatlattin canim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Aslinda evet ben kizimda bu kadar kan olayina girmemistim bile idrarda cikmisti kadin doguma gidip keseyi gormustuk sadece o doktor her ihtimale karsi yine kan istemisti. Benzerlikler de cok guzel bi yaslar tutmadi benim kizim 3 yasindaŞimdi bnde hastaneye gittim canım çok şükür kese oluşmuş , benimde ikici gebeliğim 2 yaşında oğlum var, kan almadılar alttan ultrasonla baktılar , 2 hafta sonra kalp atışı için randevu al dediler, bnde 2 Aralık gitcem , bana bu gittiğim doktor dediki kese oluştuktan sonra kan değerleri pekde birşey ifade etmez dedi
Evet gerçekten öyle şimdi halime gülüyorum, evin içinde 32 diş geziyorum öyle çok rahatladım ki ya gerçekten sağlık ocağındaki doktorlar abartmış gerçekten , detaylı bir sekilde açıkladı kesen sağlıklı gozukuyo filan dedi, çok teşekkür ederim gerçekten öyle çok destek verdinizkiÇok şükür bak gördün mü sana demiştim kendini boşa strese soktun hem kendini hem bebişi. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim
Doktorlar öyle abartmayı severEvet gerçekten öyle şimdi halime gülüyorum, evin içinde 32 diş geziyorum öyle çok rahatladım ki ya gerçekten sağlık ocağındaki doktorlar abartmış gerçekten , detaylı bir sekilde açıkladı kesen sağlıklı gozukuyo filan dedi, çok teşekkür ederim gerçekten öyle çok destek verdinizkiinşallah canım benim
Çok teşekkür ederim,Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin olumsuz şeyleri aklınızdan çıkarın güzel şeyler düşünün güzel olur inşallah
Gittim canım hstaneye, kesen sağlıklı bir şekilde oluşmuş dedi yuvarlak birseydi bnde görebiliyordum bebek için bişey diyemem daha susam tanesi kadar birşey dedi, 2 hafta sonraya randevu al kalp atisinida duyarsın dedi.Bakarlar canim neden bakmasinlar.1000-i gecerse ultrasonda vaginal bakilirsa gorunur bence.Amma bir iki gun daha bekleseydin daha net gorunurdu bence.Simdi gorunmezse bile uzulme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?