- 14 Ağustos 2021
- 484
- 242
- 53
- 27
- Konu Sahibi serenaysero
-
Guzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım yoktur yarın tekrar vericem kan bakalım ne cikcak
Merabalar sürecinzi anlatmaniz mumkunmu bende de dış gebelikten supheleniyorlar değerlerim yavaş yukseliyor ve kanamam varBenim de öyleydi doktor dış gebelik olabilir demişti ama sonuç kızım 4 aylıkYarın hastaneye gidip tekrar kan ver bence kötü düşünme.
İnşallah canimGuzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimBellta takibi için tahlillerin aynı hastanede yapılması lazım içinizi ferah tutun inşaallah sağlıklı gebeliktir :))
Orası öyle tabi haklısınız da, ben bı sorun çıkacağını hiç dusunmedigim için çok sahiplendim, şimdide böyle bı ihtimal beni çok korkutuyor,ve ilk gebeligimde o kadar stres kavganın içinde geçirmeme rağmen hicbisey olmadı, bunda ise okadar çok mutlu bir ortamdayken böyle olması tüm piskolojimi altüst etti, bide sağlık ocağındaki doktor çok az artmış dış gebelik olabilir diyince çok kötü oldum, inşallah birşey olmazKesenin gorunmesi onemli. Ilk gebeligimde kese yoktu, dıs gebelokti, bebegi aldilar. Ikinci gebeligim saglikli gebelikti. Su an oglum 17 yaşında. Bir de neden agladiginizi ben anlamadim. Ilk gebeligimde kanamalarim vardi, once dusuk yapiyorum sanmistim. Doktor "dusuk olursa uzulme, saglikli bebek dusmez" demisti. Icinizi ferah tutun.
Pardon yanlış hesap yapmışım ama yiende 2 kat artmamis.4 gün var canım arada 1 hafta değil
Merhaba öncelikle geçmiş olsun inşallah öyle değildir. Regl günüme 1 gün kala test yapmıştım ve silik bir şekilde çizgi görüldü. Ertesi gün tekrarladım yine aynıydı. Hastaneye gidip kan verdim beta 94 çıktı doktorum ertesi gün tekrar vermemi ikiye katlaması gerektiğini falan söyledi ertesi günde beta 153 çıktı ve aynı şekilde dış gebelik olabilir dedi ama ben hiç öyle kötü düşünmedim çünkü hissediyordum kızım benimleydi. Ertesi gün tekrar verdim ve değerim 890 falandı . Böyle yani lütfen moralinizi yüksek tutun kendinizi ve kalbinizi dinleyin. Tekrardan geçmii olsun güzel haberler verin ❤Merabalar sürecinzi anlatmaniz mumkunmu bende de dış gebelikten supheleniyorlar değerlerim yavaş yukseliyor ve kanamam var
Bence stres yapmayin.cogu zaman ilk baslar ikiz gebelik olur,sonra birinin ilerlemesi dura bilir.O zaman da boyle olurKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Merhaba benimde 16 ile başladı sonra 17 sonra 27 , 40 ,88 iki gün önce ise 216 önce kimyasaldan şüphelendiler sonra kanamam fazla 15 gündür dış gebelik şüphen var dediler 216 çıkınca değerlerin çok iyi arttı normal gebelik olabilir dediler şu an ise hastanedeyim ne söyleyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım gitmediğim doktor kalmadı ya ger yine bir netice alamazsam özel muayenesi olan bir Prof var ona gideceğim rabbim benim durumumda olan herkesin yardımcısı olsun bu ikincisi bir kez de boş gebelik yaşadımKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir
hiç üzülme canım.sağlık ocağında verilen betalar daha düşük çıkıyor.sen nerde yaptırıyosan 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte ver canımYok ilk verdiğim devlet hastanesiydi ikinci sağlık ocağı, inşallah hata filan vardır çok üzülüyorum korkuyorum
Kimyasal gebelik olsa kimyasal gebelik adet bitikten 5 gün sonra düşük yapıyorsunuz bende öyle oldu yaniKimyasal gebelik olabilir
Ya ben hiç hamile olduğumu bilmiyordum adet oldum adetim bitti 5 gün sonra tekrar adet oldum hastaneye gittim muaneye oldum kan verdim ve bana dedi ki sen kimyasal düşük yapmışsınÖncelikle dış gebeligi genelde ben tüp Bebek yaptıranlar da çok karşılaştım dogal yollarla gebelikte cok görmedim o yüzden yanlış bilgi vermek istemem kimyasal gebelik de beta gün geçtikçe düşer yükselme olmaz ve vajinal kanama olur ve şiddetli kasık agrısı olur kimyasal gebelikte kese görünmez 6 hafta olunca kadın doguma giderseniz kese olup olmadıgını doktor zaten ultrasonla görür. Kimyasal gebelikten sonra çok hamile kalan arkadaşlarım oldu bir ay yada üç ay sonra korkmanıza gerek yok direk kadın doguma gidin keseye baktırın derim 9 haftadada kalp atışlarını duyarsınız :)
Evet kimyasal gebelikte tam anlamıyorsun zaten tüp bebek olayını dış gebelik için söyledim kimyasal gebelik için değil :) dış gebelik daha çok cerrahi müdahale gerekiyor kürtaj cünkü o tehlikeli kimyasal gebelik kendiliginde sonlanıyor zaten 5 hafta olunca kanama oluyor vucut kendiliginde sonlandırıyor :)Ya ben hiç hamile olduğumu bilmiyordum adet oldum adetim bitti 5 gün sonra tekrar adet oldum hastaneye gittim muaneye oldum kan verdim ve bana dedi ki sen kimyasal düşük yapmışsın
Sağlık ocağının laboratuvarına güvenmiyorum. Benim idrar testinde bariz çift çizgim varken sağlık ocağında BetaHCG 0 çıkmıştı. Ertesi gün başka yerde verdiğim testte 987 çıkmıştı.Sağlık ocağındaki doktor kanaman lekelenme yoksa birkacgun bekle dedi ama bilmiyorum
Cok az artmasi ile dıs gebelik bilinmez ki. Dıs gebelikte kese gorunmez bir defa. Cunku bebek rahime inmeden fallop tupunde falan kalip orda buyumeye baslar. Kan degeri ile bunu bilemezsiniz.Orası öyle tabi haklısınız da, ben bı sorun çıkacağını hiç dusunmedigim için çok sahiplendim, şimdide böyle bı ihtimal beni çok korkutuyor,ve ilk gebeligimde o kadar stres kavganın içinde geçirmeme rağmen hicbisey olmadı, bunda ise okadar çok mutlu bir ortamdayken böyle olması tüm piskolojimi altüst etti, bide sağlık ocağındaki doktor çok az artmış dış gebelik olabilir diyince çok kötü oldum, inşallah birşey olmaz
Önemli değil canım 2 kat şey değil kuzenimin daha az artmıştı bebişi dün kucağına aldıKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?