Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

Amin canım cümlemize inşallah, sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah hamileligimiz Ya masallah öpün kızınizi benim yerime

Canim hayırlısı olsun mümkün olduğunca alttan muayene ettirme lütfen düşüğü tetikliyor doktorum öyle demişti. İnşallah rabbim gönlüne göre versin.

Beta hgc katlanarak artarki neden korktun düşük ole olmazki düşer ve sıfırlanır benim 250 iki gün sonra kan verdim 550 olmuştu sonra da 1000
Benimki cuma akşam vermiştim 524 çıkmıştı, birde salı sabah verdim 734 çıkmıştı , sağlık ocağında artış az dış gebelik olabilir dedi, öyle diyince bnde hemen karaları bağladım, bugünde çok şükür gittim acile alttan ultrasonla bakıldı kese oluşmuş , sağlıklı veya değil şimdi belli olmaz 2 hafta sonrasına randevu al kalp atışına bakılsın dedi

Benimde ole oldu kesede bebek görünmüyo dedi 2 hafta sonra bebis göründü kalbi atı korkma bu kadar düşük ole olmaz senden kan gelir baya bi beta hgc düşer

Benimde ole oldu kesede bebek görünmüyo dedi 2 hafta sonra bebis göründü kalbi atı korkma bu kadar düşük ole olmaz senden kan gelir baya bi beta hgc düşer
İnşallah 2 hafta sonra kalp atışını duyarim , peki böyle hafiften karnına veya kasigina iğne batiriyolar gibi oluyomuydu, bende yerleşme kanaması da olmadı, herkesde olmuyormuş sanirim

Bakarlar canim neden bakmasinlar.1000-i gecerse ultrasonda vaginal bakilirsa gorunur bence.Amma bir iki gun daha bekleseydin daha net gorunurdu bence.Simdi gorunmezse bile uzulme bence
Vajinal olarak kese görüldü oluşmuş denildi ya o zaman değerim sizce 1000 i gecmismidir, doktor betaya takma dedi ama ben yine bı ikilemde kaldım canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…