- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 28
- Konu Sahibi serenaysero
-
Canım benim dualarım seninleDoktorlar öyle abartmayı severbana da dua et beybisi bat’ı bekliyorum inşallah hamileyimdir
Amin canım cümlemize inşallah, sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah hamileligimizİcimi rahatlattin canim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Aslinda evet ben kizimda bu kadar kan olayina girmemistim bile idrarda cikmisti kadin doguma gidip keseyi gormustuk sadece o doktor her ihtimale karsi yine kan istemisti. Benzerlikler de cok guzel bi yaslar tutmadi benim kizim 3 yasinda
Canim hayırlısı olsun mümkün olduğunca alttan muayene ettirme lütfen düşüğü tetikliyor doktorum öyle demişti. İnşallah rabbim gönlüne göre versin.hastaneye gittim , çok şükür kese oluşmuş ,ama şuan çok küçük sağlıklı veya sagliksiz diye birşey belirtemem, dedi kan almadılar alttan ultrasonla baktılar , 2 hafta sonra kalp atışı için randevu al dediler, , bana bu gittiğim doktor dediki kese oluştuktan sonra kan değerleri pekde birşey ifade etmez dedi, ne kadar doğru bilmiyorum artık ama daha iyiyim iyiki ultrasonla bakti
Bide çok sıcak suyla duş almamaya dikkat et kndinide yormaCanim hayırlısı olsun mümkün olduğunca alttan muayene ettirme lütfen düşüğü tetikliyor doktorum öyle demişti. İnşallah rabbim gönlüne göre versin.
Beta hgc katlanarak artarki neden korktun düşük ole olmazki düşer ve sıfırlanır benim 250 iki gün sonra kan verdim 550 olmuştu sonra da 1000Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Saol canım teşekkür ederimCanim hayırlısı olsun mümkün olduğunca alttan muayene ettirme lütfen düşüğü tetikliyor doktorum öyle demişti. İnşallah rabbim gönlüne göre versin.
Benimki cuma akşam vermiştim 524 çıkmıştı, birde salı sabah verdim 734 çıkmıştı , sağlık ocağında artış az dış gebelik olabilir dedi, öyle diyince bnde hemen karaları bağladım, bugünde çok şükür gittim acile alttan ultrasonla bakıldı kese oluşmuş , sağlıklı veya değil şimdi belli olmaz 2 hafta sonrasına randevu al kalp atışına bakılsın dediBeta hgc katlanarak artarki neden korktun düşük ole olmazki düşer ve sıfırlanır benim 250 iki gün sonra kan verdim 550 olmuştu sonra da 1000
Benimde ole oldu kesede bebek görünmüyo dedi 2 hafta sonra bebis göründü kalbi atı korkma bu kadar düşük ole olmaz senden kan gelir baya bi beta hgc düşerBenimki cuma akşam vermiştim 524 çıkmıştı, birde salı sabah verdim 734 çıkmıştı , sağlık ocağında artış az dış gebelik olabilir dedi, öyle diyince bnde hemen karaları bağladım, bugünde çok şükür gittim acile alttan ultrasonla bakıldı kese oluşmuş , sağlıklı veya değil şimdi belli olmaz 2 hafta sonrasına randevu al kalp atışına bakılsın dedi
İnşallah 2 hafta sonra kalp atışını duyarim , peki böyle hafiften karnına veya kasigina iğne batiriyolar gibi oluyomuydu, bende yerleşme kanaması da olmadı, herkesde olmuyormuş sanirimBenimde ole oldu kesede bebek görünmüyo dedi 2 hafta sonra bebis göründü kalbi atı korkma bu kadar düşük ole olmaz senden kan gelir baya bi beta hgc düşer
Bende de olmadı ama aşırı belim ağrıdı sürekli krap girdiİnşallah 2 hafta sonra kalp atışını duyarim , peki böyle hafiften karnına veya kasigina iğne batiriyolar gibi oluyomuydu, bende yerleşme kanaması da olmadı, herkesde olmuyormuş sanirim
Anladım canım teşekkürlerBende de olmadı ama aşırı belim ağrıdı sürekli krap girdi
Rica ederim ama herkeste farklı oluyo işte ıns sağlıcakla alırsın kucağına bu kadar kafanı takma streste bebisi etkilerAnladım canım teşekkürler
İnşallah canım benim, 2 hafta geçene kadar artık bişey arastirmamaya karar verdim araştırdıkça cunki aklım karışıyor iyiceRica ederim ama herkeste farklı oluyo işte ıns sağlıcakla alırsın kucağına bu kadar kafanı takma streste bebisi etkiler
Bende senin gibiydim allahım araştır araştır yok dış gebelik yok iç gebelik kendimi perişan etmiştim ama herşey olacağına varıyor bosaymisİnşallah canım benim, 2 hafta geçene kadar artık bişey arastirmamaya karar verdim araştırdıkça cunki aklım karışıyor iyice
Aynen öyle vallaBende senin gibiydim allahım araştır araştır yok dış gebelik yok iç gebelik kendimi perişan etmiştim ama herşey olacağına varıyor bosaymis
Vajinal olarak kese görüldü oluşmuş denildi ya o zaman değerim sizce 1000 i gecmismidir, doktor betaya takma dedi amaBakarlar canim neden bakmasinlar.1000-i gecerse ultrasonda vaginal bakilirsa gorunur bence.Amma bir iki gun daha bekleseydin daha net gorunurdu bence.Simdi gorunmezse bile uzulme bence
Tamam canım dikkat ederim çok saol tavsiyelerin içinBide çok sıcak suyla duş almamaya dikkat et kndinide yorma
Rica ederim canımTamam canım dikkat ederim çok saol tavsiyelerin için
Benim başımdan geçen diğer şeyleri okuyan kimse üzülmez. Sonra çok daha ağır imtihanlar oluyorum 2.hamileliğimdeyim. Her şeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah.Su yorumunuzdan sonra nasil uzulmesin ben bile uzuldum yani
Benim düsük oldu bebis tutunamadi bhcgden belliydi zaten yukselip dusmesi saglikli bir gebelik olmadigi hayirlisi olsun.Rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder gelişmelerden haber verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?