- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 28
- Konu Sahibi serenaysero
-
İnşallah sağolunPardon yanlış hesap yapmışım ama yiende 2 kat artmamis.
Bence bir doktora gidin ultrasonda baksınlar. Bu duyguyu iyi biliyorum bende 2 günde bir gidip test yaptırıyordum. Allah gönlünüze göre versin.
İnşallah artar sonradanBence stres yapmayin.cogu zaman ilk baslar ikiz gebelik olur,sonra birinin ilerlemesi dura bilir.O zaman da boyle olur
İnşallah net birşey söylerler canım , normal gebeliktir inşallah çok üzüldüm gerçekten , sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayi nasip etsin rabbim , öncesi içinde çok geçmiş olsunMerhaba benimde 16 ile başladı sonra 17 sonra 27 , 40 ,88 iki gün önce ise 216 önce kimyasaldan şüphelendiler sonra kanamam fazla 15 gündür dış gebelik şüphen var dediler 216 çıkınca değerlerin çok iyi arttı normal gebelik olabilir dediler şu an ise hastanedeyim ne söyleyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım gitmediğim doktor kalmadı ya ger yine bir netice alamazsam özel muayenesi olan bir Prof var ona gideceğim rabbim benim durumumda olan herkesin yardımcısı olsun bu ikincisi bir kez de boş gebelik yaşadım
Valla herkes böyle diyince umutlandim inşallah öyledir ya buaksam tekrar gitcem devlet hastanesinehiç üzülme canım.sağlık ocağında verilen betalar daha düşük çıkıyor.sen nerde yaptırıyosan 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte ver canım
Yaa o kadar fark ediyomuSağlık ocağının laboratuvarına güvenmiyorum. Benim idrar testinde bariz çift çizgim varken sağlık ocağında BetaHCG 0 çıkmıştı. Ertesi gün başka yerde verdiğim testte 987 çıkmıştı.
İnşallah öyledir, kese gorunurse boşa üzülmüş olurumCok az artmasi ile dıs gebelik bilinmez ki. Dıs gebelikte kese gorunmez bir defa. Cunku bebek rahime inmeden fallop tupunde falan kalip orda buyumeye baslar. Kan degeri ile bunu bilemezsiniz.
En dogru bilgiyi kadin dogum uzmani soyler. Bunun ultrasonu falan var. Sadece bir kan degeriyle bilemezsiniz.
Yaa tebrik ederim sağlıcakla büyüsünÖnemli değil canım 2 kat şey değil kuzenimin daha az artmıştı bebişi dün kucağına aldı
Geçmiş olsun sizedeKimyasal gebelik olsa kimyasal gebelik adet bitikten 5 gün sonra düşük yapıyorsunuz bende öyle oldu yani
Her zaman böylemidir bilemem ama benim başıma geldi yani böyle şeyler olabiliyor, paniğe kapılmadan önce düzgün bi yerde test verin tekrar.Yaa o kadar fark ediyomu
Öyle bir şart olduğunu ilk defa duydum ve yanlış kuzenim bir süre yükseldikten sonra kanama başladı v3 gebelik sonlandı maalesef. Ancak adetten 5 gün sonra sonlamadı gebeliği o kadar kısa bir zaman diliminde anlaşılmadıKimyasal gebelik olsa kimyasal gebelik adet bitikten 5 gün sonra düşük yapıyorsunuz bende öyle oldu yani
Cogul gebelik sonrasi tek gebeliğe dusmus olabilir.Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Hayırlısı art
İnşallah
Burda böyle yorumlar görmek biraz üzücü doktor bile hemen düşük yapabilirsin demiyor,her şey Allah'tan tüp bebek bile olmaz denilen arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı,düşer dediler sapa sağlam doğdu,iyi veya kötü sonuç risklide olabilir çokta iyide olabilir hamile kadınları üzmemek lazımHayırlısı artık
Sağol canım inşallah bu ay hamile olurum çünkü tedavi oluyorum Allah olmayan herkese nasip etsin inşallahGeçmiş olsun sizede
Artış istenilen oranda değil gibi görünüyor , doktorunuz ne dedi bu durumaKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Tamam canım teşekkürlerHer zaman böylemidir bilemem ama benim başıma geldi yani böyle şeyler olabiliyor, paniğe kapılmadan önce düzgün bi yerde test verin tekrar.
Teşekkür ederim desteğiniz içinBurda böyle yorumlar görmek biraz üzücü doktor bile hemen düşük yapabilirsin demiyor,her şey Allah'tan tüp bebek bile olmaz denilen arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı,düşer dediler sapa sağlam doğdu,iyi veya kötü sonuç risklide olabilir çokta iyide olabilir hamile kadınları üzmemek lazımtabiki tozpembe konuşulmaz her şey ama bu şekilde cümleler konuşulmalı böyle kolay diye düşünüyorum
İnşallah canım benimSağol canım inşallah bu ay hamile olurum çünkü tedavi oluyorum Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah
Daha küçük diye hiç kadın doğuma gitmedim, sağlık ocağında kanama vs. Ağrı yoksa birkaç gün sonra gidin dediArtış istenilen oranda değil gibi görünüyor , doktorunuz ne dedi bu duruma
En doğrusunu doktorunuz bilir muhtemelen buradaki kötü yorumlarla kendinizi sıkmayınDaha küçük diye hiç kadın doğuma gitmedim, sağlık ocağında kanama vs. Ağrı yoksa birkaç gün sonra gidin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?