Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

İnşallah net birşey söylerler canım , normal gebeliktir inşallah çok üzüldüm gerçekten , sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayi nasip etsin rabbim , öncesi içinde çok geçmiş olsun

İnşallah öyledir, kese gorunurse boşa üzülmüş olurum

Kimyasal gebelik olsa kimyasal gebelik adet bitikten 5 gün sonra düşük yapıyorsunuz bende öyle oldu yani
Öyle bir şart olduğunu ilk defa duydum ve yanlış kuzenim bir süre yükseldikten sonra kanama başladı v3 gebelik sonlandı maalesef. Ancak adetten 5 gün sonra sonlamadı gebeliği o kadar kısa bir zaman diliminde anlaşılmadı

Hayırlısı art

Hayırlısı artık
Burda böyle yorumlar görmek biraz üzücü doktor bile hemen düşük yapabilirsin demiyor,her şey Allah'tan tüp bebek bile olmaz denilen arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı,düşer dediler sapa sağlam doğdu,iyi veya kötü sonuç risklide olabilir çokta iyide olabilir hamile kadınları üzmemek lazım tabiki tozpembe konuşulmaz her şey ama bu şekilde cümleler konuşulmalı böyle kolay diye düşünüyorum

Teşekkür ederim desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…