- 30 Kasım 2017
- 10.039
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.280
- 248
- Konu Sahibi serenaysero
-
Doktora gitsem mi diye dusunmeye basladim sanirim benimde ihtiyacim olan keseyi gormek. Ama ben alttan muayeneden korkan biriyim hic alisamadimAmin canım cümlemize inşallah, sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah hamileligimizYa masallah öpün kızınizi benim yerime
Çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsunBenim düsük oldu bebis tutunamadi bhcgden belliydi zaten yukselip dusmesi saglikli bir gebelik olmadigi hayirlisi olsun.
Canım dün akşam gittim hastaneye, vajinal ultrason ile baktı kese oluşmuş çok küçük 5 haftayla uyumlu bebeği görmek için çok erken 2 hafta sonra gel dedi, kan almicakmisiniz dedim kesen oluşmuş bundan sonra kan vermene gerek yok dediCanım naptın nasıl gidiyor? :)
Bencede git canım için rahat etsin, alttan muayenede bende çok geriliyorum ama cihazı inan çok acitcak şekilde içeri sokmuyo, ucundan biraz, yani dün canım hiç acımadı,istersen kan veripte benim gibi hiç strese girme, direk alttan muayene ol daha çok rahatlarsın, katılıyorum sana ikisinin yorumlaması çok farklıDoktora gitsem mi diye dusunmeye basladim sanirim benimde ihtiyacim olan keseyi gormek. Ama ben alttan muayeneden korkan biriyim hic alisamadimama p.tesi de gelmek bilmeyecek gibi ve değer kac olacak yine ayni ikilemde kalmakta kotu benim icin. Ya bugun yarin gidicem doktora ya da p.tesi kan verip sali sonucu gorunce duruma gore gidicem. Saglik ocagi beta hcg ye gore yorumluyor ama kadin dogum en azindan ultrasonla bakip daha dogru yorumluyor
Canım korkmana hiç gerek yok olabiliyor bazen yükselecektir değerin inşallahKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
İnşallah canımda dün gittim kese görünüyor artık kan verme dedi , 734 veya daha düşük olsaydı kese gorunmezdi dimi?Canım korkmana hiç gerek yok olabiliyor bazen yükselecektir değerin inşallah
Cok sukur canim.Sag salim kucagina al insaAllah.Evet kese gorunmusse muhtemelen beta 1000-i gecmisVajinal olarak kese görüldü oluşmuş denildi ya o zaman değerim sizce 1000 i gecmismidir, doktor betaya takma dedi amaben yine bı ikilemde kaldım canım ya
Çok saol canım o kadar çok destek verdinizki bana sizin sayenizde iyi hissettim,Amin inşallahCok sukur canim.Sag salim kucagina al insaAllah.Evet kese gorunmusse muhtemelen beta 1000-i gecmisBence baktirma,keyfini cikar gebeliginin
Borcumuz canim,o ne demek.Bende cok sorular sordum,o uzden seni daha iyi anliyorum.Bende ilk hcg 400 cikti,ikinci 751.Bende 800 uzeri olmasi daha saglikli diye duymustum.O uzden ben de cok stres yasadim.Tekrar verdim 3cu defa,hambuki doktorum onermemisti))Ama cok sukur ucuncu 1620 cikti,rahatladimÇok saol canım o kadar çok destek verdinizki bana sizin sayenizde iyi hissettim,Amin inşallahaynen baktirmicam yoksa takacak biseyler buluyorum , inşallah gebeligimiz sağlıkli bir şekilde ilerler, Rabbim olmayan kisilerede güzel haberler almayı nasip etsin
Çok şükür canım benim , inşallahBorcumuz canim,o ne demek.Bende cok sorular sordum,o uzden seni daha iyi anliyorum.Bende ilk hcg 400 cikti,ikinci 751.Bende 800 uzeri olmasi daha saglikli diye duymustum.O uzden ben de cok stres yasadim.Tekrar verdim 3cu defa,hambuki doktorum onermemisti))Ama cok sukur ucuncu 1620 cikti,rahatladim.Sen keseni gormussun bile,ihtiyac yok bence.İnsaAllah isteyen her kese nasip etsin Rabbim
Bazen yanlış da cıkabiliyo ben 12.haftada lekelenme için acile gittim hcg ye baktı 1200lü bişey bu haftada bu kadar düşük olmaz dedi Düşmüş gibi konustu ağlattı beni acildekiler kadın dogumcu geldi ultrasonla baktı bu bebekte hiç bişey yok Herşey yolunda dedi Hiç bişeyde olmadı sonra şuan bir yasında cocugumİnşallah canımda dün gittim kese görünüyor artık kan verme dedi , 734 veya daha düşük olsaydı kese gorunmezdi dimi?
İnternette 1000-1500 arası değerlerde kese görünüyor yaziyorda
Bu haftalar da agrı olması da lekelenme olması da cok normal Dinlenmeye özen gösterin geçer oMerhaba kızlar bir de bana bakın lütfen
Bugün tam 5 haftalık gebeyim, 5 gündür kahverengi akıntım ve kasık ağrım var. 4+6’da vajinal ultrasonla minicik keseyi de gördük ama daha önce boş gebelik, dış gebelik ve kimyasal gebelik olmak üzere 3 sağlıksız gebelik yaşadığım için çok korkuyorum embriyo sağlıklı gelişmezse diye. İlk hcg artışım çok fazla sonrakiler de hep sınırda %60 artmış. Lütfen biraz umut verin banaEki Görüntüle 3163535 Eki Görüntüle 3163535
Aynısını bugün yaşadım gayet iyi dedi ama çok küçük 2 hafta sonra gideceğim kalp atımına bir şey soracağım bebek nerdehastaneye gittim , çok şükür kese oluşmuş ,ama şuan çok küçük sağlıklı veya sagliksiz diye birşey belirtemem, dedi kan almadılar alttan ultrasonla baktılar , 2 hafta sonra kalp atışı için randevu al dediler, , bana bu gittiğim doktor dediki kese oluştuktan sonra kan değerleri pekde birşey ifade etmez dedi, ne kadar doğru bilmiyorum artık ama daha iyiyim iyiki ultrasonla bakti
Hayırlı olsun bu arada heyecandan adam akıllı cümle kuramıyorumGittim canım hstaneye, kesen sağlıklı bir şekilde oluşmuş dedi yuvarlak birseydi bnde görebiliyordum bebek için bişey diyemem daha susam tanesi kadar birşey dedi, 2 hafta sonraya randevu al kalp atisinida duyarsın dedi.
Bende sordum bundan sonra beta baktirmaya gerek varmı dedim,kesen oluşmuş gerek yok dedi
hastaneye gittim , çok şükür kese oluşmuş ,ama şuan çok küçük sağlıklı veya sagliksiz diye birşey belirtemem, dedi kan almadılar alttan ultrasonla baktılar , 2 hafta sonra kalp atışı için randevu al dediler, , bana bu gittiğim doktor dediki kese oluştuktan sonra kan değerleri pekde birşey ifade etmez dedi, ne kadar doğru bilmiyorum artık ama daha iyiyim iyiki ultrasonla bakti
Yaa maşallah ,Bazen yanlış da cıkabiliyo ben 12.haftada lekelenme için acile gittim hcg ye baktı 1200lü bişey bu haftada bu kadar düşük olmaz dedi Düşmüş gibi konustu ağlattı beni acildekiler kadın dogumcu geldi ultrasonla baktı bu bebekte hiç bişey yok Herşey yolunda dedi Hiç bişeyde olmadı sonra şuan bir yasında cocugum
Tarihlerimizde çok yakın birbirine , gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim canım , senin beta değerlerin nasıldı ?Aynısını bugün yaşadım gayet iyi dedi ama çok küçük 2 hafta sonra gideceğim kalp atımına bir şey soracağım bebek nerde
Teşekkür ederim , sizin içinde çok sevindim inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını da duyarız canimHayırlı olsun bu arada heyecandan adam akıllı cümle kuramıyorum
Tabiki en azından rahatlarız karşılıklı , ilk 41,57 ile öğrendim salı günü 400 oldu bugün de ultrason kese için gittim daha çok küçük 2 hafta sonra kalp atımı bacak kökü ağrım var hafif kasık kasılmaları peki sizde böyle şeyler var mıTarihlerimizde çok yakın birbirine , gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim canım , senin beta değerlerin nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?