Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

Amin canım cümlemize inşallah, sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah hamileligimiz Ya masallah öpün kızınizi benim yerime
Doktora gitsem mi diye dusunmeye basladim sanirim benimde ihtiyacim olan keseyi gormek. Ama ben alttan muayeneden korkan biriyim hic alisamadim ama p.tesi de gelmek bilmeyecek gibi ve değer kac olacak yine ayni ikilemde kalmakta kotu benim icin. Ya bugun yarin gidicem doktora ya da p.tesi kan verip sali sonucu gorunce duruma gore gidicem. Saglik ocagi beta hcg ye gore yorumluyor ama kadin dogum en azindan ultrasonla bakip daha dogru yorumluyor

Bencede git canım için rahat etsin, alttan muayenede bende çok geriliyorum ama cihazı inan çok acitcak şekilde içeri sokmuyo, ucundan biraz, yani dün canım hiç acımadı,istersen kan veripte benim gibi hiç strese girme, direk alttan muayene ol daha çok rahatlarsın, katılıyorum sana ikisinin yorumlaması çok farklı

Vajinal olarak kese görüldü oluşmuş denildi ya o zaman değerim sizce 1000 i gecmismidir, doktor betaya takma dedi ama ben yine bı ikilemde kaldım canım ya
Cok sukur canim.Sag salim kucagina al insaAllah.Evet kese gorunmusse muhtemelen beta 1000-i gecmisBence baktirma,keyfini cikar gebeliginin

Cok sukur canim.Sag salim kucagina al insaAllah.Evet kese gorunmusse muhtemelen beta 1000-i gecmisBence baktirma,keyfini cikar gebeliginin
Çok saol canım o kadar çok destek verdinizki bana sizin sayenizde iyi hissettim,Amin inşallah aynen baktirmicam yoksa takacak biseyler buluyorum , inşallah gebeligimiz sağlıkli bir şekilde ilerler, Rabbim olmayan kisilerede güzel haberler almayı nasip etsin

Borcumuz canim,o ne demek.Bende cok sorular sordum,o uzden seni daha iyi anliyorum.Bende ilk hcg 400 cikti,ikinci 751.Bende 800 uzeri olmasi daha saglikli diye duymustum.O uzden ben de cok stres yasadim.Tekrar verdim 3cu defa,hambuki doktorum onermemisti))Ama cok sukur ucuncu 1620 cikti,rahatladim.Sen keseni gormussun bile,ihtiyac yok bence.İnsaAllah isteyen her kese nasip etsin Rabbim

Çok şükür canım benim , inşallah
ilk gebeligimde 1006 ile öğrenmiştim ve hiç beta filan bilmiyordum o kadar rahat geçmiştik ama şimdi herşeyi takıyorum hayırlısıyla 12 haftayı görürsem daha çok rahatlarim

Merhaba kızlar bir de bana bakın lütfen
Bugün tam 5 haftalık gebeyim, 5 gündür kahverengi akıntım ve kasık ağrım var. 4+6’da vajinal ultrasonla minicik keseyi de gördük ama daha önce boş gebelik, dış gebelik ve kimyasal gebelik olmak üzere 3 sağlıksız gebelik yaşadığım için çok korkuyorum embriyo sağlıklı gelişmezse diye. İlk hcg artışım çok fazla sonrakiler de hep sınırda %60 artmış. Lütfen biraz umut verin bana

İnşallah canımda dün gittim kese görünüyor artık kan verme dedi , 734 veya daha düşük olsaydı kese gorunmezdi dimi?
İnternette 1000-1500 arası değerlerde kese görünüyor yaziyorda
Bazen yanlış da cıkabiliyo ben 12.haftada lekelenme için acile gittim hcg ye baktı 1200lü bişey bu haftada bu kadar düşük olmaz dedi Düşmüş gibi konustu ağlattı beni acildekiler kadın dogumcu geldi ultrasonla baktı bu bebekte hiç bişey yok Herşey yolunda dedi Hiç bişeyde olmadı sonra şuan bir yasında cocugum

Bu haftalar da agrı olması da lekelenme olması da cok normal Dinlenmeye özen gösterin geçer o

Aynısını bugün yaşadım gayet iyi dedi ama çok küçük 2 hafta sonra gideceğim kalp atımına bir şey soracağım bebek nerde

Eklentiler

• 71E6CDBB-CBD3-4052-9A45-80380537F2F7.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 38
Hayırlı olsun bu arada heyecandan adam akıllı cümle kuramıyorum

Yaa maşallah ,

gerçekten bazı doktorlar çok bilmişlik yapiyo, bana resmen dış gebelik olabilir dedi sağlık ocağındaki , dunku doktorda dış gebelik olsa değer aşırı yükselir, ve kese oluşmaz dedi.

Tarihlerimizde çok yakın birbirine , gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim canım , senin beta değerlerin nasıldı ?
Tabiki en azından rahatlarız karşılıklı , ilk 41,57 ile öğrendim salı günü 400 oldu bugün de ultrason kese için gittim daha çok küçük 2 hafta sonra kalp atımı bacak kökü ağrım var hafif kasık kasılmaları peki sizde böyle şeyler var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…