Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

Gebeliğinizon 5 ci haftasındasınız galiba. Eğer öyleyse kesenin görünmesi lazım. Ama hcg sanki düşük galiba. Hemen panik yapma dr gözük. Hcg 2 günde bir 2 katına çıkması lazım. 2 gün bekleseydiniz keşke. Siz yarın yine yapın değerlerinizi de dr gösterin

Aynen hastaneye gidip tekrardan yaptır kafan daha rahat olur. 1- 1.30 saatte çıkıyor sonuçlar. Hem doktora da gitmiş olursun ondan sonra daha iyi bakılır sende öğrenirsin her şeyi

Evet 5 hafta, kadın doğuma hiç gitmedim haftaya pazartesi gitcem.
İnşallah herşey yolunda gider

Yok canım farklı yerlerde yaptırdı, inşallah canım çok sağol

2ginde bir 2 katı olmalı diyorlar

C
Cok teşekkür güzel detaylı yorumunuz için , inşallah normaldir, inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız , Allah razi olsun gerçekten çok rahatladım yorumunuzu okuyunca

Evet öyle... Ama geç döllenmede 4 haftadan baz alamazsın yumurta çalamasından sonra döllenme olması demek adete yakın tarihlerde olması demek yani.. Çoook okudum geç döllenmede yavaş çıkan değerleri ordan biliyorum yaşamadım yani
2ginde bir 2 katı olmalı diyorlar

İnşallah gittikçe artar ya çok korkuyorum bişey olcak dış gebelik filan diye

C

Cok teşekkür güzel detaylı yorumunuz için , inşallah normaldir, inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız , Allah razi olsun gerçekten çok rahatladım yorumunuzu okuyunca
Helal olsun sana bende sanmıyorum sağlıksız veya düşük olduğunu her gebelik aynı değil

Canım hastane ve cihaz farkı böyle sonuçlar verebiliyor. Ama arada neredeyse 5 gün fark var. İlk yaptırdığın yerde yaptırsaydın bugün 2000 civarı bir değer görmen gerekecekti. Arada bu kadar büyük fark olabilir mi, bilemiyorum. Bence bir an önce ilk kan verdiğin yere gidip tekrar kan ver, en sağlıklı sonuç o zaman çıkacaktır. Allah korusun aksi bir durum varsa ona göre bir yol izlenir.

Kizlar evde test yaptıktan sonra. Koşa koşa kan vermeye gitmeyin derim.
Sakin olun bekleyin.
Sanci kanama vs. Bir durum yoksa 9. Haftaya kadar bekleyebilirsiniz doktora gitmek için.
Kese göründü mü bebek var mi kalbi varmi diye evham yapmamış olursunuz.

Olabilir canım , bnde öyle yapmayı düşünüyorum , haklısın erkenden ne olduğunu öğrenmek daha iyi olacaktır

Bende öyle yapmayı çok istiyodumda, kan değerleri için çeşitli ilaçlar içiyordum bunları yazan doktorda gebe olduğunu ogrendigin anda bırak tekrar bana gel yeniden dozlarıni ayarlamamiz gerekiyor demişti, özellikle onun için gitmiştim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…