- Konu Sahibi serenaysero
-
Rica ederimYa inşallah benimkide öyle olur ,inanın bugün günüm ağlamakla geçti o kadar çok istiyordum aylardır olmuyordu , çok sağolun
Aynen hastaneye gidip tekrardan yaptır kafan daha rahat olur. 1- 1.30 saatte çıkıyor sonuçlar. Hem doktora da gitmiş olursun ondan sonra daha iyi bakılır sende öğrenirsin her şeyiEsim geldide şimdi bu gece tekrar devlet hastanesine gidip kan vermeyi düşünüyorum. en azından onun sonuçları 2 saate çıkıyor , sağlık ocağı 1 gün sonraya çıkıyor , haklısın pazartesiye kadar dayanmak zor olcak gibi en iyisi gidip kan vermek
Amin canım inşallah, nedemek rica ederimCok
Çok haklısın aslında, insanlar neler neler yaşıyor , rabbim inşallah sanada nasip eder canım benim Allah razı olsun desteğin için iyiki varsiniz ,çok sağolun...
Evet 5 hafta, kadın doğuma hiç gitmedim haftaya pazartesi gitcem.Gebeliğinizon 5 ci haftasındasınız galiba. Eğer öyleyse kesenin görünmesi lazım. Ama hcg sanki düşük galiba. Hemen panik yapma dr gözük. Hcg 2 günde bir 2 katına çıkması lazım. 2 gün bekleseydiniz keşke. Siz yarın yine yapın değerlerinizi de dr gösterin
Yok canım farklı yerlerde yaptırdı, inşallah canım çok sağolCanım katlanması beklenir ama her iki testte aynı yerde mi yaptırdın referans değerler değişiklik gösterebilir en sağlıklısı aynı yerde takip ettirmektir
Testi tekrarlamanız gerekir 3. Sonuç daha doğru bi bilgi verir değer artışında
Umarım sağlıkla ilerler gebeliğiniz
2gunde 2 katına çıkması lazım sizinki 1 haftada çıkmamış bir doktor gözukin derimKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
2ginde bir 2 katı olmalı diyorlarMayısta düşük yaptım kimyasal gebelikti reglime iki gün kala öğrendim kan testim 30 larda çıktı tam adet günümde düştü iki gün sonra test yapıldı 20 lere düşmüştü... Ben düşük yapacağını sanmıyorum adet tarihime iki gün kala öğrendiğimde 30 lardaydı benimki seninse şuan yavaştan olsa yükselmede.. İki katına 15 günden sonra çıkmaya başlıyor diye biliyorum ben çok araştırma yapmıştım..
Cok teşekkür güzel detaylı yorumunuz için , inşallah normaldir, inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız , Allah razi olsun gerçekten çok rahatladım yorumunuzu okuyuncaBOŞU BOŞUNA EVHAM YAPTIRMAYIN İNSANLARA YORUMLARINIZLA. KADIN gebe stresten sıkıntıdan uzak olması gereken en önemli dönemde suan da yok biri demiş düşük yaparsın büyük ihtimalle yok biri demiş sağlıksız artış var biri demiş 2 günde bir artması gerek yeterli artmamış. Burada kimse doktor değil. Ben ilk öğrendiğim de betan:68 di 1 gün sonda gittim kan verdim 98 di 1 hafta sonra gittim 1680 küsürdü. Hastane lab göre bile değişiklik gösterir. Bu bir ikincisi her gebelik aynı seyir etmez her gebelik kendine hastır kendine özeldir. Her düşük beta düşük olacak diye bir şey yok. Değeriniz kime göre neye göre düşük ya da yüksek. DEĞERİNİZ GAYET NORMAL. Doktorunuzdan başkası bilemez ve yorumlayamaz. Doktorun ne dediği önemli. Lütfen doktorunuzla konuşun buradan alacağınız her yorum sizi sadece strese sokar çünkü insanlar psikolojik durumunuzu düşünmeden yorum yaparlar. Bence değeriniz de bir sıkıntı yok allahın izniyle sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasipe etsin rabbim
2ginde bir 2 katı olmalı diyorlar
4 gün var canım arada 1 hafta değil2gunde 2 katına çıkması lazım sizinki 1 haftada çıkmamış bir doktor gözukin derim
İnşallah gittikçe artar ya çok korkuyorum bişey olcak dış gebelik filan diyeYok canım olması gereken bu gebe misiniz tam olarak eğer tam tersi çıksaydı düşük olurdu atıyorum cuma verdiğiniz kan değeri 700 salı verdiğinizi kan değeri 500 bu düşük yaptığınızı gösterir ama sizin normal çıkmış sürekli artar yani beta hcg aynı değerde durmaz gebelik ilerledikçe
Helal olsun sanaC
Cok teşekkür güzel detaylı yorumunuz için , inşallah normaldir, inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız , Allah razi olsun gerçekten çok rahatladım yorumunuzu okuyunca
Helal olsun sanabende sanmıyorum sağlıksız veya düşük olduğunu her gebelik aynı değil
Benimde benzer ptesi 702 2 gun sonra ayni yerde 683 cikti ama muayene etti kucuk bi kese gorundu ne kadar sagliklidir bilmem bizde simdi keseyi takip edicezKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder gelişmelerden haber verirseniz çok sevinirimBenimde benzer ptesi 702 2 gun sonra ayni yerde 683 cikti ama muayene etti kucuk bi kese gorundu ne kadar sagliklidir bilmem bizde simdi keseyi takip edicez
Olabilir canım , bnde öyle yapmayı düşünüyorum , haklısın erkenden ne olduğunu öğrenmek daha iyi olacaktırCanım hastane ve cihaz farkı böyle sonuçlar verebiliyor. Ama arada neredeyse 5 gün fark var. İlk yaptırdığın yerde yaptırsaydın bugün 2000 civarı bir değer görmen gerekecekti. Arada bu kadar büyük fark olabilir mi, bilemiyorum. Bence bir an önce ilk kan verdiğin yere gidip tekrar kan ver, en sağlıklı sonuç o zaman çıkacaktır. Allah korusun aksi bir durum varsa ona göre bir yol izlenir.
Bende öyle yapmayı çok istiyodumda, kan değerleri için çeşitli ilaçlar içiyordum bunları yazan doktorda gebe olduğunu ogrendigin anda bırak tekrar bana gel yeniden dozlarıni ayarlamamiz gerekiyor demişti, özellikle onun için gitmiştim benKizlar evde test yaptıktan sonra. Koşa koşa kan vermeye gitmeyin derim.
Sakin olun bekleyin.
Sanci kanama vs. Bir durum yoksa 9. Haftaya kadar bekleyebilirsiniz doktora gitmek için.
Kese göründü mü bebek var mi kalbi varmi diye evham yapmamış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?