- Konu Sahibi serenaysero
-
Benimde ilk başlarda pek sağlıklı artmadı dış gebelik yada boş gebelik olabilir dendi 1 hafta takip edildim sonra değerim birden arttı ve kese vb göründü. Ben doktora gitmeden hamileyim diye heveslenmedim sonuçta beta değeri yüksek çıkıyor ama önemli olan kesenin içinde bebeği yolk sacı görmek ve kalp atışı. inşallah sağlıklı güzel bir gebelik olur. Ben 8.haftalıkken düşük yaptım maalesef bebeğin kalbi durdu. Nasip değilmiş Allah hepimize hakkımızda hayırlı olan gebelikler sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsinBende öyle yapmayı çok istiyodumda, kan değerleri için çeşitli ilaçlar içiyordum bunları yazan doktorda gebe olduğunu ogrendigin anda bırak tekrar bana gel yeniden dozlarıni ayarlamamiz gerekiyor demişti, özellikle onun için gitmiştim ben
Beta hiç baktırmadım ben mesela, hiç de istemedi doktorlar, bence hiç gösterge değilİnşallah öyledir o kadar çok korkuyorum ki
Aynı hastanede verdiniz dimi hastane arasında far oluyor,hemen üzülmeyin tekrar verin.takipde kalın.Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Benim cuma iyidi pazar hiç atmamış düşmüştü dün yine verdim artmıştı keseden vardı, belki seninde artar yine verİnşallah öyledir o kadar çok korkuyorum ki
Ters bi durum yoktur umarim. Olabilir ihtimalini gordum forumda. Saglicakla gelsinYok biri devlet hastanesi biride sağlık ocağı,düzenli gittiğim bı doktor yok şuan , sağlık ocağındaki biraz az artmış, kanama ve lekelenme yoksa birkaç gün bekle kadın doğuma git ultrasonla keseye bakılsın dedi
Canım ilkini devlette vermişsin anladıgım kadarıyla devlet ile saglıkocagı arasında 400 500 oynuyor yani ikinciyi saglık ocagında verdigine göre ondan düşük çıkmış olabilir canım devlette versen 1200 civarı çıkardı aynı yer ile devam etKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Sonuna kadar katılıyorum sizeBen herkesin olumsuz düşüncelerini bu evrede kendilerine saklamaları gerektiğine inanıyorum burda evet acı ama gerçek moduna girmeye gerek yok kadın hamile ve böyle durumla karşılaşıp iyi sonuçlar alan kişilerin yorumuna ihtiyacı var. Biraz empati kurun rica ediyorum. Yok kimyasal olabilir yok ben böyle düşürdüm. Bunlar maalesef yaşadığınız acı durumlar olabilir ama hamile ve ne olduğu belli olmayan bir durumda olan umutsuz birine yardımcı olmuyor hanımlar.
canım bence doktora gitmeyi erteleme biran önce gitmeni öneririm çünkü ilaç faln verebilirAdet gecikmemin 3.gunu 524.6 çıkmıştı dünde 734 cikti
Merhaba canım öncelikle ben ilk beta verdigimde 21 iki gün sonra verdiğimde 111 çıkmıştı ve birdaha betaya hiç bakilmadi hep ultrasondan takip ettik ve 5 haftalıkken keseyi gördük sana da söyleyeceğim şuki sürekli betana baktirma önce bir doktora gitmelisin keseyi görün herşey çok güzel olur adına inşallah çünkü bu süreç çok yıpratıcı ve araştırdıkça insan korkuyor önce sakın ol ve herşeyi güzel düşün ben eminim bir sorun yok ve bebişin seninleC
Cok teşekkür güzel detaylı yorumunuz için , inşallah normaldir, inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız , Allah razi olsun gerçekten çok rahatladım yorumunuzu okuyunca
İnşallah görünür ya bugün akşama kadar ağladım o kadar kotuyumki
kendinizi boşa üzüp olmazı oldurursunuz. Doktorlar bana hiç beta bakmadılar ultrasonla belli olur bu haftada, haftaya da kalp atışı duyarsınız. Keşke bu testi hiç yapmayıp direk kalp atışı duyup sevinseydiniz eziyet çekmeseydiniz. bu şekilde kendi isteğinizle devamlı kan testi vermek hem sizi strese sokmuş hem de gerçekten ihtiyacı olan kişilerin işini geciktiriyorsunuz. Düzenli şekilde doktor takibinde kalmak önemli, diğer türlü size de bebeğe de herkese de gereksiz stres olur.Yok ilki zaten hamilelik varmı diye bakıldı, 2 cide kadın doğuma 8.hafta gibi gidicektim merak ettim yükselme varmı diye o yüzden bakılmasını istedim
Haklısınız, bakaplim pazartesi gittiğimde kalp atışı veya kese oluşumu inşallah vardır sizede çok geçmiş olsun, rabbim tekrar güzel haberler almayı nasip etsin inşallahBenimde ilk başlarda pek sağlıklı artmadı dış gebelik yada boş gebelik olabilir dendi 1 hafta takip edildim sonra değerim birden arttı ve kese vb göründü. Ben doktora gitmeden hamileyim diye heveslenmedim sonuçta beta değeri yüksek çıkıyor ama önemli olan kesenin içinde bebeği yolk sacı görmek ve kalp atışı. inşallah sağlıklı güzel bir gebelik olur. Ben 8.haftalıkken düşük yaptım maalesef bebeğin kalbi durdu. Nasip değilmiş Allah hepimize hakkımızda hayırlı olan gebelikler sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin
Teşekkür ederim, anlayışlı ve güzel yorumunuz içinBen herkesin olumsuz düşüncelerini bu evrede kendilerine saklamaları gerektiğine inanıyorum burda evet acı ama gerçek moduna girmeye gerek yok kadın hamile ve böyle durumla karşılaşıp iyi sonuçlar alan kişilerin yorumuna ihtiyacı var. Biraz empati kurun rica ediyorum. Yok kimyasal olabilir yok ben böyle düşürdüm. Bunlar maalesef yaşadığınız acı durumlar olabilir ama hamile ve ne olduğu belli olmayan bir durumda olan umutsuz birine yardımcı olmuyor hanımlar.
Yok canım ilki devlet hastanesi ikinci sağlık ocağı, inşallah canım güzel haberlerle dönüş yaparımAynı hastanede verdiniz dimi hastane arasında far oluyor,hemen üzülmeyin tekrar verin.takipde kalın.
İnşallah artar canım bu akşam gidemedimde yarın öğlen gidip tekrar vericemBenim cuma iyidi pazar hiç atmamış düşmüştü dün yine verdim artmıştı keseden vardı, belki seninde artar yine ver
İnşallah canım yoktur yarın tekrar vericem kan bakalım ne cikcakTers bi durum yoktur umarim. Olabilir ihtimalini gordum forumda. Saglicakla gelsin
İnşallah öyledir canım ya , evet ilki devletti, yarın tekrar oraya gitcem kan vermeyeCanım ilkini devlette vermişsin anladıgım kadarıyla devlet ile saglıkocagı arasında 400 500 oynuyor yani ikinciyi saglık ocagında verdigine göre ondan düşük çıkmış olabilir canım devlette versen 1200 civarı çıkardı aynı yer ile devam et
Yarın gidicem canım, doğru söylüyorsuncanım bence doktora gitmeyi erteleme biran önce gitmeni öneririm çünkü ilaç faln verebilir
Canım benim böyle güzel yorumları hikayeleri okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki , pazartesi kadın doğuma gitcem inşallah kese görünür , kesinlikle öyle araştırdıkça daha çıkılmaz bir hal alıyor, Rabbim seni ve ikizlerini korusun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahMerhaba canım öncelikle ben ilk beta verdigimde 21 iki gün sonra verdiğimde 111 çıkmıştı ve birdaha betaya hiç bakilmadi hep ultrasondan takip ettik ve 5 haftalıkken keseyi gördük sana da söyleyeceğim şuki sürekli betana baktirma önce bir doktora gitmelisin keseyi görün herşey çok güzel olur adına inşallah çünkü bu süreç çok yıpratıcı ve araştırdıkça insan korkuyor önce sakın ol ve herşeyi güzel düşün ben eminim bir sorun yok ve bebişin seninleve benim bebeğim olmuyordu hergun dua ediyordum rabbim iki tane birden verdi şuan ikizlere hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin sakin ol ve herşeyin yolunda olduğunu düşün Allah a dua et ki olmasa bile herşey Allah tan istediğine verir istediğinden alır bizim dua etmekten başka çaremiz yok güzel haberlerini bekliyorum selam ve dua ile
Dediğim gibi ilaç kullanıyordum varmı diye bakıldı ilki, yoksa inanın hastaneleri hiç sevmem yani öyle sürekli gidiyim baktiriyim derdinde hiç değildim ama , ikincide kadın doğuma 2 aralika randevu buldum baya arada zaman olduğu için tekrar baktırmam gerektiğini söyledi devletteki doktor,bakalım kadın doğuma gitcem pazartesi inşallah kese görünürkendinizi boşa üzüp olmazı oldurursunuz. Doktorlar bana hiç beta bakmadılar ultrasonla belli olur bu haftada, haftaya da kalp atışı duyarsınız. Keşke bu testi hiç yapmayıp direk kalp atışı duyup sevinseydiniz eziyet çekmeseydiniz. bu şekilde kendi isteğinizle devamlı kan testi vermek hem sizi strese sokmuş hem de gerçekten ihtiyacı olan kişilerin işini geciktiriyorsunuz. Düzenli şekilde doktor takibinde kalmak önemli, diğer türlü size de bebeğe de herkese de gereksiz stres olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?