12 ağustosta 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim beta değerim 600 küsür idi iki gün sonra beta değerim düşmeye başladı kanamam oldu kimyasal gebelik bence seninki de .ama naçizane bir tavsiyem var bebek istiyorsan sakin korunma. Kimyasal dan sonra hemen hamile kalabilirsin. Allah gönlünü ferahlatsin canım benimMerhaba öncelikle.... Allah hepimize bebişlerimizi kucağimıza almayi nasip etsin . Benim hcg değerlerim 27 31 33 çıktı.sonra 6gún geçti 83 oldu. 2gün sonra baktirdim 75e düşmüş.... kahverengi koyu bir akıntım var ...kimyasal mı? Dış gebelik olamaz değil mi
Kimyasaldan snra daha cabuk hamile kalinio Allahm gonlune gore versin insallahBuna bile inşallah diyorum cunku en azindan dis gebelikten iyidir. Allah boyle yazmis napalim insallah bidahaki sefere saglikli olur
Canım 1 hafta sürdü kanamam ve hamile kalmam tam 10 gün içinde oldu regl olmadan hamile kaldım 6 aylik hamileyim 2 kimyasal gebelik geçirdim ve simdi 10 haftalik hamileyim beta değerini takip et 5 in altına düşene kadar Allah gönlüne göre versin inşallahÇok sağolunnnnn insallahhhh bidahaaaki saglikli olur.cunku deneyecegim henüz 6aylik evliyim yasim 26.ama ben de duydum kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlari regl bile olmadan :) tam olarak kaç güne düşer ve denemelere başlariz acaba")
6 aylık evliyim bende yazacaktım :) Amin canim heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniNe kadar güzellll Rabbim isteyen herkese ve bana da versin bunu :) insallah saglicakla kucagina al canimmm.... degerlerimi takip edecegim insallah kimyasaldir ve hemen biter bu durum duser hcg...sonra da burdan guzel haberler veririm <3
Hayırlı olsun canım bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adete 4 gün var ve silik çizgiyi gördüm sanırım bende hamileyim inşallah bu seferki bebişlerimiz sağlıklı olurben yine hamileyim galiba:)kimyasal oldu biliyosunuz ... simdi adete 2gunum var 27 hcg :)
ayyyyy cok sevindimmm ccccanim insallahh .hcg yaptirrr haber et olur muuuu♡♡♡♡Hayırlı olsun canım bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adete 4 gün var ve silik çizgiyi gördüm sanırım bende hamileyim inşallah bu seferki bebişlerimiz sağlıklı olur
ya ne kadar ayni seyleri yasiyoruzz degil mi:) insalahh kucagimi za aliriz ayni zamandaaaaHayırlı olsun canım bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adete 4 gün var ve silik çizgiyi gördüm sanırım bende hamileyim inşallah bu seferki bebişlerimiz sağlıklı olur
Aynen canım hatırladım seni ben görünce yazmak istedim bu sefer hemen hastaneye gitmek istemiyorum aslında 10 gün geçsin gidip direk keseyi göreyim diye düşünüyorum ayın 17 sine randevu aldım yoksa gidip kan versemmi kafam çok karıştı ama hamile olmasaydım silik çizgi çıkmazdı iki gün önce yine yapmıştım ozaman birşey çıkmamıştı şimdi üç test yaptım üçünde aynıya ne kadar ayni seyleri yasiyoruzz degil mi:) insalahh kucagimi za aliriz ayni zamandaaaa
cizgi varsa kesin vardir merak etmee ama degere bak diye dedim :) insallahh saglilklllaaaaaaaaaaaa dogsunlarrrAynen canım hatırladım seni ben görünce yazmak istedim bu sefer hemen hastaneye gitmek istemiyorum aslında 10 gün geçsin gidip direk keseyi göreyim diye düşünüyorum ayın 17 sine randevu aldım yoksa gidip kan versemmi kafam çok karıştı ama hamile olmasaydım silik çizgi çıkmazdı iki gün önce yine yapmıştım ozaman birşey çıkmamıştı şimdi üç test yaptım üçünde aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?