Beta hcg düştü:(

cizgi varsa kesin vardir merak etmee ama degere bak diye dedim :) insallahh saglilklllaaaaaaaaaaaa dogsunlarrr
Amin canım inşallah geçen ay baya sitres yaşadık bu bebişler sağlıklı olacak ben inanıyorum iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Amin canım inşallah geçen ay baya sitres yaşadık bu bebişler sağlıklı olacak ben inanıyorum iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Merhaba 2niz adına sevindim bende geçen ay düşük yaptım takvime göre dün hasta olmam lazımdı ama olmadim hiç adet olmadan umarım bende hamisimdir umarım.. doktor kendim.dusuk yapınca zaten baktık bi hafta sonra temizdi devam edebilirsin çocuk içn sakınca yok demişti ama ben gene ilişkide ayağa kalkıp temizlenmtm hemen adet olduktan sonra yaparim diye ama kısmet bakalım ❤❤

canim dusukten sonra gecikebiliyor bazen. amaaa insallah vardirr insallah bebisin seninledir yada en kisa zamanda olurr♡

evetty canimmm daha bat yeni gectiii.cok sukur artis saglikliymis bakalimmm♡
İnsallah saglicakla alirsin kucagina yavrunu :) yok cnm ben hamile degilim ugur getirsin diye yaptim takvimi :)

İnsallah saglicakla alirsin kucagina yavrunu :) yok cnm ben hamile degilim ugur getirsin diye yaptim takvimi :)
hee olsun insallahhh ugur getirrirr canim .ovulasyon testiyle tekip ettim bu ay.zamanini bulunca tuttu bakalim insallah saglikla gider

hee olsun insallahhh ugur getirrirr canim .ovulasyon testiyle tekip ettim bu ay.zamanini bulunca tuttu bakalim insallah saglikla gider
İnsAllah cnm

cizgi varsa kesin vardir merak etmee ama degere bak diye dedim :) insallahh saglilklllaaaaaaaaaaaa dogsunlarrr
Canım nasılsın sana haberlerim var dün kan testi yaptırdım 61.56 çıktı hamileymişim hadi ikimizinde gözü aydın ben demedim mı bu ay ikimizinkide olacak diye

Hayırlısı bakalım bende hiç kese görünmeden düşük yaşadım.. normal hastalığım gibi 6 gün sürmüştü.. bu ay zaten düşünmedim adetim geçsin istedim ona göre tekrar takvime güne bakcak ti mm

Benimde kese gözükmemişti düşükten sonra daha çabuk hamile kalınıyor derler Dr hiç korunma demişti inşallah keseyide görebiliriz

Benimde kese gözükmemişti düşükten sonra daha çabuk hamile kalınıyor derler Dr hiç korunma demişti inşallah keseyide görebiliriz
İnşallah sağlık li bir gebeliğin olur ❤
Bakalım benim ne zaman olcak bilmiyorum işte kaç gün gecikme olur düşükten sonra hiç bilmiyorum çoğu erken olur ama benim 30 gün daha yok Normalde de takvime göre 1 gün geçti bugün 2 gün

Test yaptım mı canım belkide hamile kaldın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…