Beta hcg düştü:(

Test yaptım mı canım belkide hamile kaldın sende
Yapmadım şimdi bilemedim çünkü ne zaman regli olcak mı şimdi normal olsa günüm hiç geçmez dakiktir.. ama düşükten sonra bilemiyor insan ne oldu ne olmadı diye :) keşke güzel bir haber alsam çok isterim .

Bende bilmiyordum eski adet döngüsü göre hesapladım yumurtlama gününden 12 gün geçmişti test yaptım senin yumurtlama nezaman oldu

21 gün geçmiş yumurtlama gününden 1 günden saydım yumurtlama gününü son tam çatlama gününden hesaplarsam 16 gün bugünle tam

Bende bilmiyordum eski adet döngüsü göre hesapladım yumurtlama gününden 12 gün geçmişti test yaptım senin yumurtlama nezaman oldu
Takvimim sayfasından takip ediyorum ben orda regli günüm hep tutuyor yumurtlama gunu falan 8 aydır evliyim takip ediyorum hiç geçmez gün hep aynı çıkar .

Takvimim sayfasından takip ediyorum ben orda regli günüm hep tutuyor yumurtlama gunu falan 8 aydır evliyim takip ediyorum hiç geçmez gün hep aynı çıkar .
Adet olman lazım dı beyaz akıntı n falan oldumu yumurtlama dan sonra sen test yap ya varsa elinde hemen negatif diyede atma benim sabah yaptım gece yatarken birdaha bakım dedim bir baktım hayalet çizgi çıkmıştı iki gün sonra kan verdim

Beyaz akintim çok oluyor 5 gündür sanırım

Eşim birazdan markete çıkınca aldırim zaten eczane yanında inşallah güzel haberler alırım normalde ilişki yasadiktan sonra hemen kalkıp temizledim ama bilmiyorum çünkü bilmiyordum düşükten sonra hemen tutcani yoksa korunazdm

Sağ kasikda ara ara ağrı oluyor ve bel ağrısı da var bende normalde adet olurken asla bel ağrımaz direk ağrı bacağıma vurur sonra olduktan sonra da karnım çok ağrır benm .

Sağ kasikda ara ara ağrı oluyor ve bel ağrısı da var bende normalde adet olurken asla bel ağrımaz direk ağrı bacağıma vurur sonra olduktan sonra da karnım çok ağrır benm .
Hadi inşallah benimle aynı belirtiler illa yatacan diye birşey yok bir damlası bile yeter testi yapmadan çok sıvı alma bakalım heyecanlandım valla Allahım seninde yüzünü güldürür inşallah

Hadi inşallah benimle aynı belirtiler illa yatacan diye birşey yok bir damlası bile yeter testi yapmadan çok sıvı alma bakalım heyecanlandım valla Allahım seninde yüzünü güldürür inşallah
Amin inşallah ❤ hepimizin yüzünü güldürsün bakalım ne olcak haber ederim bugün

test yaptım çıkmadı ne zaman da hasta olurum bilinmez

Canım nasılsın sana haberlerim var dün kan testi yaptırdım 61.56 çıktı hamileymişim hadi ikimizinde gözü aydın ben demedim mı bu ay ikimizinkide olacak diye
ayyyy pek sevindimmmmmmm ohhhh♡ valla oldu dediginnn.belirtilerin var mi gelmeyecek bat ne zaman

nsallqhhhh seninde vardirrrrr bebisinnnn supriz olur:)

Merhaba , bir sorum olacak .. en son 15 aralık ta adet gördüm , doktorum bazı testler istedi testleri yaptırdım ve dün sonuçlarını aldım . beta hcg değerim 347 çıktı yani ortalam 4 haftalık hamileliğime işaret ediyor , yalnız bugün yeniden kan testi istedi ve değerim 0.1 .. moralim tavanlardayken çöktüm resmen resmen . neden ilk testte 347 çıkıyorda sonrakinde 0.1 çıkıyor ?? böyle bir durum yaşayan var mı ?

doktorun bir sey demedi mi ?dusuk yaptin ya da sonuc yanlisti baska ihtimal gelmiyo aklimaaa .nasil oyle olur adet gecikmis miydi

doktorun bir sey demedi mi ?dusuk yaptin ya da sonuc yanlisti baska ihtimal gelmiyo aklimaaa .nasil oyle olur adet gecikmis miydi
adet gecikmemis sanirim.adet gecmeden yapilan test yaniltabiliyor tutunamamis olabilir canim

hayır ne düşük var ne başka bir şey . adette gecikmedi normal bir sorun var mı yok mu diye gitmiştim doktora öylelikle test istedi ve sonuç bu sonuçlar çıktı . ilk aldığın test yanlıştı dedi. ama nasıl olabiliyor bu anlam veremiyorum araştırıyorum sonuçta bulamıyorum. ondan sizlere de sormak istedim bu tip bir durum yaşayan var mı diye ?

hmm anladim canim insallah bir bilen vardir :) cunku garip geldi bana .yanlislik olabilir tabi ama sacma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…