Yapmadım şimdi bilemedim çünkü ne zaman regli olcak mı şimdi normal olsa günüm hiç geçmez dakiktir.. ama düşükten sonra bilemiyor insan ne oldu ne olmadı diye :) keşke güzel bir haber alsam çok isterim .Test yaptım mı canım belkide hamile kaldın sende
Bende bilmiyordum eski adet döngüsü göre hesapladım yumurtlama gününden 12 gün geçmişti test yaptım senin yumurtlama nezaman olduYapmadım şimdi bilemedim çünkü ne zaman regli olcak mı şimdi normal olsa günüm hiç geçmez dakiktir.. ama düşükten sonra bilemiyor insan ne oldu ne olmadı diye :) keşke güzel bir haber alsam çok isterim .
Takvimim sayfasından takip ediyorum ben orda regli günüm hep tutuyor yumurtlama gunu falan 8 aydır evliyim takip ediyorum hiç geçmez gün hep aynı çıkar .Bende bilmiyordum eski adet döngüsü göre hesapladım yumurtlama gününden 12 gün geçmişti test yaptım senin yumurtlama nezaman oldu
Adet olman lazım dı beyaz akıntı n falan oldumu yumurtlama dan sonra sen test yap ya varsa elinde hemen negatif diyede atma benim sabah yaptım gece yatarken birdaha bakım dedim bir baktım hayalet çizgi çıkmıştı iki gün sonra kan verdimTakvimim sayfasından takip ediyorum ben orda regli günüm hep tutuyor yumurtlama gunu falan 8 aydır evliyim takip ediyorum hiç geçmez gün hep aynı çıkar .
Beyaz akintim çok oluyor 5 gündür sanırımAdet olman lazım dı beyaz akıntı n falan oldumu yumurtlama dan sonra sen test yap ya varsa elinde hemen negatif diyede atma benim sabah yaptım gece yatarken birdaha bakım dedim bir baktım hayalet çizgi çıkmıştı iki gün sonra kan verdim
Eşim birazdan markete çıkınca aldırim zaten eczane yanında inşallah güzel haberler alırım normalde ilişki yasadiktan sonra hemen kalkıp temizledim ama bilmiyorum çünkü bilmiyordum düşükten sonra hemen tutcani yoksa korunazdmAdet olman lazım dı beyaz akıntı n falan oldumu yumurtlama dan sonra sen test yap ya varsa elinde hemen negatif diyede atma benim sabah yaptım gece yatarken birdaha bakım dedim bir baktım hayalet çizgi çıkmıştı iki gün sonra kan verdim
Hadi inşallah benimle aynı belirtiler illa yatacan diye birşey yok bir damlası bile yeter testi yapmadan çok sıvı alma bakalım heyecanlandım valla Allahım seninde yüzünü güldürür inşallahSağ kasikda ara ara ağrı oluyor ve bel ağrısı da var bende normalde adet olurken asla bel ağrımaz direk ağrı bacağıma vurur sonra olduktan sonra da karnım çok ağrır benm .
Amin inşallah ❤ hepimizin yüzünü güldürsün bakalım ne olcak haber ederim bugünHadi inşallah benimle aynı belirtiler illa yatacan diye birşey yok bir damlası bile yeter testi yapmadan çok sıvı alma bakalım heyecanlandım valla Allahım seninde yüzünü güldürür inşallah
ayyyy pek sevindimmmmmmm ohhhh♡ valla oldu dediginnn.belirtilerin var mi gelmeyecek bat ne zamanCanım nasılsın sana haberlerim var dün kan testi yaptırdım 61.56 çıktı hamileymişim hadi ikimizinde gözü aydın ben demedim mı bu ay ikimizinkide olacak diye
usg dedi amaa sormadim .sanirim alttandir cunku 1500 2000 civari olcak 16sinda insallahVajinal ultrasonla mı bakacak bilgin var mı
nsallqhhhh seninde vardirrrrr bebisinnnn supriz olur:)Hayırlısı bakalım bende hiç kese görünmeden düşük yaşadım.. normal hastalığım gibi 6 gün sürmüştü.. bu ay zaten düşünmedim adetim geçsin istedim ona göre tekrar takvime güne bakcak ti mm
doktorun bir sey demedi mi ?dusuk yaptin ya da sonuc yanlisti baska ihtimal gelmiyo aklimaaa .nasil oyle olur adet gecikmis miydiMerhaba , bir sorum olacak .. en son 15 aralık ta adet gördüm , doktorum bazı testler istedi testleri yaptırdım ve dün sonuçlarını aldım . beta hcg değerim 347 çıktı yani ortalam 4 haftalık hamileliğime işaret ediyor , yalnız bugün yeniden kan testi istedi ve değerim 0.1 .. moralim tavanlardayken çöktüm resmen resmen . neden ilk testte 347 çıkıyorda sonrakinde 0.1 çıkıyor ?? böyle bir durum yaşayan var mı ?
adet gecikmemis sanirim.adet gecmeden yapilan test yaniltabiliyor tutunamamis olabilir canimdoktorun bir sey demedi mi ?dusuk yaptin ya da sonuc yanlisti baska ihtimal gelmiyo aklimaaa .nasil oyle olur adet gecikmis miydi
Banada doktorum 16 sına ultrason randevusu verdi :)usg dedi amaa sormadim .sanirim alttandir cunku 1500 2000 civari olcak 16sinda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?