Beta hcg düştü:(

224 dü canım dün senin kaç
.senin 2gun once olurdu da haftasonuna denk gelmesin diye 16si olmustur. gecikmenin 2.gunuydu iste dun 138. alttan bakcak canim iyi haberlerle gelelm bebislerle insalahahh

ayyyy pek sevindimmmmmmm ohhhh♡ valla oldu dediginnn.belirtilerin var mi gelmeyecek bat ne zaman
Ben çok perişanım canım yattiğım yerden kalkamıyorum sersem gibiyim başka birşey yok sağ kasığımda üç gün öncesine kadar ağrılar çoktu ama şükür bitti regl günü bugündü canım herhalde biz normal adet olmadık ya onun için birşey diyemiyorum bugün yumurtlama nın 14 üncü günü

ben de oyleyim valla canim :)

ben 2 3 kere kana baktim canim . doktora gosterdim artislar iyi dedi 16sina gel dedi :)

.senin 2gun once olurdu da haftasonuna denk gelmesin diye 16si olmustur. gecikmenin 2.gunuydu iste dun 138. alttan bakcak canim iyi haberlerle gelelm bebislerle insalahahh
Aynen canım doktor öyle dedi haftasonuna denk geldiği için pazartesi diye süper hesap yapıyorsun :) biz şimdi keseyi mi göreceğiz kalp atışı mı? İlk hamileliğim hiçbirşey bilmiyorum

Aynen canım doktor öyle dedi haftasonuna denk geldiği için pazartesi diye süper hesap yapıyorsun :) biz şimdi keseyi mi göreceğiz kalp atışı mı? İlk hamileliğim hiçbirşey bilmiyorum
canim benim gec dollendi gibi o yuzden kalp duyar miyim bilmiyom amaa kalp bi haftaya ladar gibi geldi bana herkesin degisiyo:)

aynenn canimmmcim icin rahat eder en azindan bikere yaptirsan .sonra kontrole gideriz:)

:)
Şöyle bir aksilik var evim devlet hastanesi arkası kadın doğum çok uzak devlet hastanesi sadece onu yapmıyor galiba nasıl yapsamki

Şöyle bir aksilik var evim devlet hastanesi arkası kadın doğum çok uzak devlet hastanesi sadece onu yapmıyor galiba nasıl yapsamki
bak adetim gecti sancim var de acilde baktir bencee ben oyle yaptim :)baktilar

bak adetim gecti sancim var de acilde baktir bencee ben oyle yaptim :)baktilar
Ben geçen ay öyle dedim doğum hastanesi ne sevk ettiler ürolojiye gidim bari böbreklerim ağrıyor diyim arada günüm geçti diyim

Canım benim değerlerimde buna benzerdi 27-46-60 olmuştu sonra kahverengi akıntı oldu sonra kanama oldu Dr kimyasal gebelik dedi
Dış gebelikte beta hcg bu kadar altlardan başlamazmış en 400-500 olurdu dedi

Canım benim değerlerimde buna benzerdi 27-46-60 olmuştu sonra kahverengi akıntı oldu sonra kanama oldu Dr kimyasal gebelik dedi
Dış gebelikte beta hcg bu kadar altlardan başlamazmış en 400-500 olurdu dedi
cok sagol cevabin icin.evet canimmm benimde dusuk oldu kaanamayla :) ama bunun ustune bidaha hamile kaldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…