senin hcg degerin kacBanada doktorum 16 sına ultrason randevusu verdi :)
224 dü canım dün senin kaçsenin hcg degerin kac
.senin 2gun once olurdu da haftasonuna denk gelmesin diye 16si olmustur. gecikmenin 2.gunuydu iste dun 138. alttan bakcak canim iyi haberlerle gelelm bebislerle insalahahh224 dü canım dün senin kaç
Ben çok perişanım canım yattiğım yerden kalkamıyorum sersem gibiyim başka birşey yok sağ kasığımda üç gün öncesine kadar ağrılar çoktu ama şükür bitti regl günü bugündü canım herhalde biz normal adet olmadık ya onun için birşey diyemiyorum bugün yumurtlama nın 14 üncü günüayyyy pek sevindimmmmmmm ohhhh♡ valla oldu dediginnn.belirtilerin var mi gelmeyecek bat ne zaman
ben de oyleyim valla canim :)Ben çok perişanım canım yattiğım yerden kalkamıyorum sersem gibiyim başka birşey yok sağ kasığımda üç gün öncesine kadar ağrılar çoktu ama şükür bitti regl günü bugündü canım herhalde biz normal adet olmadık ya onun için birşey diyemiyorum bugün yumurtlama nın 14 üncü günü
Nezaman Dr gideceksin sen canım ben 17 sine randevu aldım ozamana kadar gitmeyi düşünmüyorum iki günde bir Kanada gitmeyecem sanırım sence ne yapayımben de oyleyim valla canim :)
Aynen canım doktor öyle dedi haftasonuna denk geldiği için pazartesi diye süper hesap yapıyorsun :) biz şimdi keseyi mi göreceğiz kalp atışı mı? İlk hamileliğim hiçbirşey bilmiyorum.senin 2gun once olurdu da haftasonuna denk gelmesin diye 16si olmustur. gecikmenin 2.gunuydu iste dun 138. alttan bakcak canim iyi haberlerle gelelm bebislerle insalahahh
canim benim gec dollendi gibi o yuzden kalp duyar miyim bilmiyom amaa kalp bi haftaya ladar gibi geldi bana herkesin degisiyo:)Aynen canım doktor öyle dedi haftasonuna denk geldiği için pazartesi diye süper hesap yapıyorsun :) biz şimdi keseyi mi göreceğiz kalp atışı mı? İlk hamileliğim hiçbirşey bilmiyorum
Hafta içi yine kan verim ozaman bakayım yükselişe aksilik havalarda buz gibi yaben 2 3 kere kana baktim canim . doktora gosterdim artislar iyi dedi 16sina gel dedi :)
:)Hafta içi yine kan verim ozaman bakayım yükselişe aksilik havalarda buz gibi ya
Şöyle bir aksilik var evim devlet hastanesi arkası kadın doğum çok uzak devlet hastanesi sadece onu yapmıyor galiba nasıl yapsamkiaynenn canimmmcim icin rahat eder en azindan bikere yaptirsan .sonra kontrole gideriz:)
:)
bak adetim gecti sancim var de acilde baktir bencee ben oyle yaptim :)baktilarŞöyle bir aksilik var evim devlet hastanesi arkası kadın doğum çok uzak devlet hastanesi sadece onu yapmıyor galiba nasıl yapsamki
Ben geçen ay öyle dedim doğum hastanesi ne sevk ettilerbak adetim gecti sancim var de acilde baktir bencee ben oyle yaptim :)baktilar
Canım benim değerlerimde buna benzerdi 27-46-60 olmuştu sonra kahverengi akıntı oldu sonra kanama oldu Dr kimyasal gebelik dediMerhaba öncelikle.... Allah hepimize bebişlerimizi kucağimıza almayi nasip etsin . Benim hcg değerlerim 27 31 33 çıktı.sonra 6gún geçti 83 oldu. 2gün sonra baktirdim 75e düşmüş.... kahverengi koyu bir akıntım var ...kimyasal mı? Dış gebelik olamaz değil mi
cok sagol cevabin icin.evet canimmm benimde dusuk oldu kaanamayla :) ama bunun ustune bidaha hamile kaldim :)Canım benim değerlerimde buna benzerdi 27-46-60 olmuştu sonra kahverengi akıntı oldu sonra kanama oldu Dr kimyasal gebelik dedi
Dış gebelikte beta hcg bu kadar altlardan başlamazmış en 400-500 olurdu dedi
Darısı başına inşallah canım bende aralıkta kimyasal gebelik gecirdim bakalım bu ay nolcakcok sagol cevabin icin.evet canimmm benimde dusuk oldu kaanamayla :) ama bunun ustune bidaha hamile kaldim :)
insallah vardir canim ve saglikla aliriz kucagimizaaa haber ver bize de :) ovulasyon testiyle takip ettim ben tuttu hemen :)Darısı başına inşallah canım bende aralıkta kimyasal gebelik gecirdim bakalım bu ay nolcak
Amin canım inşallah son adet tarihini düşükteki kanama tarihimi oluyorinsallah vardir canim ve saglikla aliriz kucagimizaaa haber ver bize de :) ovulasyon testiyle takip ettim ben tuttu hemen :)
canim benim kanamam 4ünde bitmisti.bidahaki adet 4ü oldu.herkesin degisebiliyor amaAmin canım inşallah son adet tarihini düşükteki kanama tarihimi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?