Yaa neden böyle umutsuz oldunuz ki.tabi bunda doktorun da hatası büyük ama.illa ki sağlıksız bir gebelik olacağı anlamına gelmez ki bu.mideniz bulanıyormuş bu iyi birşey.demekki değerler artıyor ve bebeğin kalp atışları oluşmaya başlamış.sağlıklı bi gebeliğin en belirgin belirtisi mide bulantısıdır.benim ilk gebeliğim sağlıksızdı hiç bulantım veya başka bir belirtim olmamıştı.nitekim kalp atışı da duyulmadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım.6-7 hastalıkken falan görülür kalp atışı.yiyecek ekmeği varsa her türlü gelir.stres yapmayın.asıl stres düşürür bebeği lütfen amaMerhabalar bayanlar beta hcg kan testim 33.5 çıktı doktor iki gün sonra tekrar bakalım dedi gittim ve 47.50 çıktı ve normal gebelik değil büyük ihtimalle düşükle sonuçlanacak 2 gün sonra tekrar ölçelim dendi vücudum acayip gergin çarpıntım ve bulantım var kanamam da gelmiyorum çok korkuyorum bu durumla ilgili bilgilendirmeniz mümkün mü olabilecekler ile ilgili dış gebelik ihtimali varmıdır yoksa düşüklemi sonuçlanacaktır benim gibi değeri az artış gösterip mutlu sonuç alan var mı acaba kanamam da gelmiyor çok tedirginim☹
Çok teşekkür ediyorum ilgili mesajınız için umarım dediğiniz gibi olur ve mucize ile karşılaşırımYaa neden böyle umutsuz oldunuz ki.tabi bunda doktorun da hatası büyük ama.illa ki sağlıksız bir gebelik olacağı anlamına gelmez ki bu.mideniz bulanıyormuş bu iyi birşey.demekki değerler artıyor ve bebeğin kalp atışları oluşmaya başlamış.sağlıklı bi gebeliğin en belirgin belirtisi mide bulantısıdır.benim ilk gebeliğim sağlıksızdı hiç bulantım veya başka bir belirtim olmamıştı.nitekim kalp atışı da duyulmadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım.6-7 hastalıkken falan görülür kalp atışı.yiyecek ekmeği varsa her türlü gelir.stres yapmayın.asıl stres düşürür bebeği lütfen ama
İnşallah canım rica ederimÇok teşekkür ediyorum ilgili mesajınız için umarım dediğiniz gibi olur ve mucize ile karşılaşırım☺☺☺
Lütfen yanlış yönlendirip bulantısı olmayan taze anne adaylarını korkutmayalım ben oğluma hamileyken 9 ay boyunca bulantım hiç olmadı başka belirtim de olmadı bu kişiye göre değişirYaa neden böyle umutsuz oldunuz ki.tabi bunda doktorun da hatası büyük ama.illa ki sağlıksız bir gebelik olacağı anlamına gelmez ki bu.mideniz bulanıyormuş bu iyi birşey.demekki değerler artıyor ve bebeğin kalp atışları oluşmaya başlamış.sağlıklı bi gebeliğin en belirgin belirtisi mide bulantısıdır.benim ilk gebeliğim sağlıksızdı hiç bulantım veya başka bir belirtim olmamıştı.nitekim kalp atışı da duyulmadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım.6-7 hastalıkken falan görülür kalp atışı.yiyecek ekmeği varsa her türlü gelir.stres yapmayın.asıl stres düşürür bebeği lütfen ama
Yarın kan testimi yaptırcaksın o zaman belli olur artıştanİnşallah yarın için sabırsızlıkla bekliyorum söa gelen kanamam da yok ☹ Çok üzüyor belirsizlik
İnşallah ikiye katlamıştır bu seferÇok teşekkür ediyorum ilgili mesajınız için umarım dediğiniz gibi olur ve mucize ile karşılaşırım☺☺☺
Olayı nerelere taşıdınız böyle ya şaka mısınız siz? Konu sahibini rahatlatmaya çalışıyorum aynı zamanda farkında mısınız?evet herkesin bulantısı olmaz belki,ama arkadaşın varmış buda gebeliğin kimyasal olmadığını,aksine sağlıklı olabileceğini gösterir.iyi birşeyler duymaya ihtiyacı var,belki yarın daha fazla katlanmış olacak değeri.Lütfen yanlış yönlendirip bulantısı olmayan taze anne adaylarını korkutmayalım ben oğluma hamileyken 9 ay boyunca bulantım hiç olmadı başka belirtim de olmadı bu kişiye göre değişir
Konu sahibinin sorusuna gelirsek üzülerek söylüyorum ki kimyasal gebelik gibi duruyor umarım yanılırım ve sağlıkla alırsınız kucağınıza
Olayı nerelere taşıdınız böyle ya şaka mısınız siz? Konu sahibini rahatlatmaya çalışıyorum aynı zamanda farkında mısınız?evet herkesin bulantısı olmaz belki,ama arkadaşın varmış buda gebeliğin kimyasal olmadığını,aksine sağlıklı olabileceğini gösterir.iyi birşeyler duymaya ihtiyacı var,belki yarın daha fazla katlanmış olacak değeri.
Omo ozolorok soyloyorom ki kimyasaaaallll demenin konu sahibine faydası olmadığı gibi daha da üzülemesini sağlar.bırakında bu kararı doktor versin.ay şaka gibi gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?