Beta hcg düşük artması

Kızlarr sonuç ilginç bir şekilde 105.8 çıktı doktor gayet sağlıklı ilerliyor mide bulantın ve baş dönmen normal dedi allahım mucize bu ama Cuma sabahı tekrardan bakacağız 180 üzeri olması 200 240 seviyelilerin de olmasını bekleyeceğiz şuan bir problem ve düşük belirtisi gözükmüyor dedi bende siz öyle diyince ben ümidimi yitirmiştim dedim bazen laboratuvar kaynaklı olabiliyor sonuçlar aynı laboratuvar takibi bu yüzden önemli şuan bi sıkıntı yok mide bulantısına iyiye işaret Cuma’yı bekleyeceğiz dedi ama ben hala çok ümitlendirmiyorum kendimi o ilk laflarından sonra halbuki artmış bir sorun yok dedi ama ☹

Merak etme canım artm
Canım iki katına çıkmış bundan snra öyle artar o merak etme sağlıksız olsaydı 50 60 larda kalırdı ben yaşadım aynı şeyi 300 lerdeydi 3 kere test yaptık 2 şer gün arayla 300 ü geçmedi ve düştü seninki katlıyo ikiye inşallah öylede devam edicek

60 70 bile çıksa yine iyi bir sonuç olurdu hatta seninki ilk yaptığın tahlilinden % 60 fazla olması gerekiyor seninki nerdeyse % 100 katlamış korkma artık bence

Çok sevindim inşAllah artış devam eder. Benim de yüzde 70 artış olmuştu 2 katı olmamişti . Zaten 2 kere kan testi vermistim. Sizin ki çok düşük gelmişti hatta yazmak istemedim olumlu olumsuz hic birsey. Okuyunca şimdi çok sevindim. Hayırlısı ile kucağiniza alirsiniz InşAllah. Bazı gebeliklerde olabiliyor demek ki .

İnşallah canım inşallah artıp sonradan düşmez değer

İnşsllsh canım Cuma’dan sonra herşey olumlu gider inşallah

Canım başka bir topikte bir arkadaş da en başta senin gibi oldu az arttı sonradan fırladı değerler hem de üç katı arttı değerleri o yüzden baştaki değerleri fazla önemsememek lazım inşallah sağlıkla ilerler

İnşallah canım ya inşallah dediğin gibi olur karışık duygular içindeyim

Ne kadar çirkin bir üslup ben gayet güzel bir dille yazmıştım halbuki şaka olan Sizsiniz kararı da doktor verecek tabii biz burda sadece deneyimlerimiz doğrultusunda yorum yapıyoruz konu sahibi de bunun bilincindedir zaten

Gerçekten çok sevindim inşaAllah güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla alırsınız kucağınıza evladınızı

Mide bulantılarınız kaç ay sürdü hamile bayanlar yada yatıştıracak bir tavsiyeniz var mı ?

Canım maalesef kesin bir çözümü yok çünkü sebep hormonal hafif tuzlu şeyler tüketebilirsin ama onunda fazlası çok zararlı çubuk kraker gibi şeylerle biraz azaltabilirsin ama istisnai durumlar olsa da 3. Aydan sonra geçiyor bulantılar diye biliyorum çok yağlı ağır şeyler tüketme az az sık sık beslen çok mu bulanıyor

Evet ne yesem öğürmeye başlıyorum malesef

Merhaba kızlar benim beta değerimde ilk testten sonra 2 katı artmadı tam.
20 Eylül 150,4
22 Eylül 307,2
24 Eylül 481,9
26 Eylül 778,5
Çıktı sizce değerler nasıl ? Doktorum takip edelim dedi sonuçta %50-60 bi artış var dedi. Keseyi görmeden bir şey diyemem dedi. Rahim kalınlığımda 11 mm imiş. Sizce değerlerim nasıl çok korkuyorum.

Kimyasal gebelik yasiyorsunuz yuksek ihtimal. Cok gecmis olsun

Kimyasal gebelik yasiyorsunuz yuksek ihtimal. Cok gecmis olsun
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım kimyasalda 778 e kadar değer çıkmaz ki adetten en fazla 1 hafta sonra kanama olur. Ya dış gebelik ya normal. Doktor normal gebelikte olabilir sonuçta %60 bi artış var dedi Cumartesi 1000i geçerse keseyi görebilirim inşallah dedi. Lütfen gerçekten bilmediğiniz konular hakkında yorum yapıp insanların içine kurt düşürmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…