Betahcg değerim 63.81...

adetten 7 gün geçti.

27 günde bir adet oluyorum.

29. gün değerim 63.8 (Farklı bir merkez)

31.gün değerim 89.5 (kızılay)

33.gün değerim 132.9 (Kızılay)

şeklinde...

Artışların az olması ne anlama geliyor?

canım benim.günaydın öncelikle.
geç döllenme olmuş olabilir.ilk ihtimal bu geliyor aklıma..
yavaş yavaş artıyor.bekle bakalım gülüm biraz daha
ama sanırım hamilesin.yani yoksa neden bu sayılar olsunki?

Canım inan kafam çok karıştı.
kimyasal gebelik, dış gebelik falan da olabilir diyor doktor.
inş.. bebeğim karnımdadır.
DUA bekliyorum......

Canım inan kafam çok karıştı.
kimyasal gebelik, dış gebelik falan da olabilir diyor doktor.
inş.. bebeğim karnımdadır.
DUA bekliyorum......

Benim de kan değerim yavaş ve az ilerliyordu doktorum bana geç döllenme dedi ama benim tutunamadı sanırım düştü geçtiğimiz ay.. İnşallah senin bebeğin sana tutunur canım dilerim öyle olsun.. Sana şunu söylemek istiyorum sakın üzülme varmı yokmu diye ben öyle çok yıprattımki düşecek korkusuyla ve öyle oldu..:çok üzgünüm:
Hamile olduğunu ve herşeyin yolunda gittiğini düşün sakın sitres yapma herşeyin hayırlısı olsun..

Canım dua bekliyorum sizlerden...
RABBİM herşeyin hayırlısını nasip eylesin inş.....

nuray canım seni takip ediyorum hep nasılsın ne zaman sonucunu alıcan?

Canım sağolasın.
RABBİM bebğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inş..
Bugün kan verdim yarın sabah alacağım.
değerlerim inş. artmıştır.
en son perşembe günü (07/05/09) 133 dü.
inş.. sağlıklı bir bebek karnımdadır.

inşallahh canım bende endişeler içerisindeyim hiç bitmioo endişeler
artışın az olması konusunda doktorun birşey demiş miydi canmm ? inşallah sağlıklıdır meleğin ama her duruma alıştır kendini olurmu bende ilk bebeğimde umudumu hiç yitirmemiştim ama biyandanda en kötüsüne alıştırarak kontrolüme gitmştim..

inna hep en kötüsüne alıştırdım şuan kendimi.
ALMAN hastanesinde bir doktorum vardı, kimyasal gebelik yada dış gebelikte olabilir dedi. bekleyip göreceğiz.
Kendi doktorum Kadıköy Acıbadem de Habibe SEYİSOĞLU.
artışlarımın az olduğunu söylüyor oda. geç döllenme de olabilirmiş.
bakalım kısmet...
sen nereye gidiyorsun? memnunmusun?

anladım canım gittiğin hastaneler iyi sonuçta iyi doktorlardır mutlaka. ben medipolde bahar çağlar var ona gidiyorumm inanılmaz memnunum kürtajımıda o yapmıştı..hiçsorun yaşamadım çok şükür.
sonuçlarını merak ediyorum canım inşallahh yarın güzel habelerle gelirsin..

arkadaşlar yalvarırım biri yardımcı olsun çok şaşkınım inanamıyorum sizinle paylaşmak istedim..2 aydır korunmuyoruz ilk ay tutturamadık 10 nisanda adet oldum :) bugün hala adet olmadığım için 2 tane idrar testi aldım ve ikisinde de ikinci çizgi çok belirgin çıktı.inanamadığım için gittim kan testi yaptırdım ve sonuç hamileyim sanırım :))) beta hcg değerim aynen şu 3946,53..şimdi kaç haftalık olmuş oluyor çok kafam karıştı kendimde değilim :))

Canım süper çıkmış değerin.
en sonki adet tarihinden itibaren saymalısın.
o kadarlık hamilesin.
inş. sağlıkla kucağın alırsın.....

Canım benim inşallah değerin katkat artmıştır inşallah sağlıklı bir gebelik olur.. Merak ediyorum bende yarın sonucunu yazarsan sevinirim.. Bence ağrın sızın fazla yoksa endişelenme vardır bu durumda da bir hayır. Geç döllenme olabilir değerin yavaş ilerliyor.. Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ALLAH razı olsun....
dualarınız sayesinde hakkımda hayırlısı ne ise RABBİM onu nasip eylesin inş...
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM....

Kanda betahcg değerlerim::
Canlarım en sonki sonucum parşembe günü (07/05/09) = 133
dün yaptırdığım 11/05/09) =420 olmuş. adetim geçeli 12gün oldu.
yarın doktora gideceğim.

merhbalar.ben de bugün gebe lduğumu öğrendim ama bhcg 36 çıktı.doktor az olduğunu söyledi.2 gün sonra tekrar kan testi yapılıcak.1 sene önce düşük yapmıştım.şimdi çok korkuyorum.belimin karnımın ağrısı hiç dinmiyor.en son regl tarihim 11 nisan.bu durumda olup da gebeliği iyi seyraden hiç kimse olmadı mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…