Betahcg değerim 63.81...

canlarım,
pazartesi günü kanda ki değerim ;420di ya,
bugün doktora gittim ve kese oluşmaya başlamış.
4.4mm olmuş kesem.
10gün sonra doktora gideceğim keseyi kontrol ve kalp atışı için.
dua bekliyorum...

slm bişey sormak istiyorum,kanda hcg değerim 1300 çıktı ama kese görünmedi,yaklaşık 5.5 haftalık oluyo sanırım,dr. görünmesi lazım dedi ama bu durumda olan var mı arkadaşlar kese geç görünen yani,bu değere göre görünmelimiydi dr.u biraz daha bekleyelim dedi,korkuyorum bilenlerden yardım lütfen((

Canım inan bilgim yok ama sadece dua et,
bazı doktorlar 2000 de görünür diyor.
dualarımdasın.
bugün yarın gözükecek annesine...

canım hiç korkma
1500 ün altındayken görünmemesi çok normal hatta 3000 altında görünmemesi bile çok normal tedirgin olmak için 3000 i geçmesi gerek dana ö nceden hiç tahlil yaptını adetin kaç gün gecikti adetin 28 günde bir mi olur geçmidir cuma git sen doktora
son adetine göre 5 buçuk ta olabilirsin ama geç döllenme olmuştur ve bebek anca gelişiyodur hiç kkorkma sıkma canını

kızlar benim beta hcg 63,55 çıktı, bu demek oluyor sizce? bir hafta sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş. Adetim falan geçmedi 2 haziran falan daha.

fermet ne yaptın,keseyi göründü mü?ben de seninle aynı durumdayım.haberlerini bekliyorum

kızlar benim beta hcg 63,55 çıktı, bu demek oluyor sizce? bir hafta sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş. Adetim falan geçmedi 2 haziran falan daha.

canım sanırım senin adetten sonra tutmuş bebişin..daha 1,5 hafta var sayılır..ama şu kesinki hamilesin ..gözün aydın..Şenizhafta olarak değeri nasıl onu araştır istersen bi netten..kaydirigubbakcemile5

ilknuray canım tebrikler,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiinn..

3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
bu şekilde buldum ben netten..gulocum bi bak istersen...

Son düzenleme:

selam bende de 1 haziranı bekliyorum benim test sonucumda 16,28 çıktı doktor çok erken dedi hamile demek için bende gün sayıyorum

Allah herkesin gönlüne göre versin.. iş çıkışı ezcaneden bi gebelik testi de alıp yapsam diyorum..pazar günü de beta hcg mi bi daha ölçtürürüm 63,55 ten ikiye katlamış olması gerekiyomuş sanırım.

gülo hamilesin canım değerin güzel
evet 2 ye katlıyo gün aşırı
yani bugün 65
cumartesi 130
ptesi 260
çba 520
cuma 1040
pazartesi keseni görürsün canım
ama tabi değer 2 kat artabailir 2 kattan fazla veya biraz az da artabilir illa 2 katı olacak diye birşey yok
hayırlı olsun bu arada

selam bende de 1 haziranı bekliyorum benim test sonucumda 16,28 çıktı doktor çok erken dedi hamile demek için bende gün sayıyorum

zor ama anım bekleyeceksin öylede böylede bekle biraz kan verirsin bikaç gün sonra inşallah güzel haberle gel ama
hamile değilsen ve hormonları etkilyecek bi ilaç kullanmadıysan kolay kolay böyle çıkmaz

ALLAH Razı olsun,
Yarın doktora gideceğim inş. keseyi tam anlamı ile görüp, kalp atışlarını duyarız inş...

Canım, inş.. ALLAH'ın izniyle bebeğin seninledir inş...
dua ediyorum....

nuraycımm allah yardımcın olsun canımmm yarın doktordan güzel haberlerinii alırız inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…