- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
günaydın sabah erkenden kalktım akşamdan suyun içine koyduğum 2 cevizin suyunu içtim cevizlerinide yedim
bunnu bir arkadaşım tavsiye etti doktoru söylemiş bir ay denicem bakalım kilo vermeme yardımcı olacakmı
gelelim kahvaltıya
4 dilim ekmek
domates salatalık bolca
peynir az şekerli çay
şimdide suyumu içiyorum
yanlız spor olayını oturtamadım bir türlü
bir an önce başlamam lazım
afiyet olsun
bu ceviz formulunu de yeni duydum hmm paylaşım için teşekkürler
bu arada 4 dl cok değil mi?
yani ben 1 dl yiyorum ama 2 etimek büyüklüğünde (1 tost ekmeği eder heralde) o yuzden 2 dl yerine sayıyorum daha da yemiyorum
merak ettim sadece
(şimdi hatırladım seniii kusura bakma bugun biraz dalgınlık var da...)
evet çok canım oyüzden öğleye kadar acıkmadım her zaman böyle olmayacak
öğlen bezelye yemeği yoğurt ve az pilav yedim
ben ölçülü yemiyorum göz kararı koyuyorum tabağıma
ölçü olayına girersem kasıyor beni bırakıyorum diyeti bu sefer böyle yapma kararı aldım bakalım nasıl olucak
şimdiye kadar bir bardak ıhlamur bir litre su içtim
Canım hoşgeldin. Birlikte zayıflicaz takma kafana. Halletcez bu işi önce beyninde bitirMenün çok güzel hadi böyle devamm. Ben genelde burdayım. İstediğin zaman gel günlüğüme sohbet eder tekrar gaza geliriz. kopmak yok, durmak da yok
tatlım menün güzel
ara yapsan iyi olur-en azından akşamleyin
çünkü diyelim akşam 11de yatıyorsun 5ten 11e 6 saat var bu ne demek? en az 2 öğün daha yemen gerek cunku yattıktan sabaha kadar en az 7-8 saat aç kalıyoruz o zaman vucudunun yavaslayıp yağ depolaması daha kaçınılmaz olur
bir de hem tarhana çorbası hem mısır, ikisi de karbonhidrat ağırlıklı bu şekerini aniden yükseltip düşürür ki seni daha çabuk acıktırabilir
haberin olsun
ben de genelde hep burdayım aklına takılan soru veya başka bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
sadece diyetle ilgili değil her konuda hepiniz bana ulaşabilirsiniz elimden gelen desteği vermeye çalışırım, dertlerinize ortak olup, sorunlarınıza çözüm aramanıza yardımcı olmaya çalışırım
topiklerinizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama eğer olur da bişey sorarsanız ve gözümden kaçtıysa, bnm topikten veya özelden de sorabilirsiniz
hepinize sevgiler...
canım gündüz ara yapmıyorum ama akşam yapıyorum mecburen dediğin gibi yatmam 12 1 buluyor
sen bu konuda baya tecrübelisin ben pek anlamıyorum pilav makarna tarzı şeyleri öğlen yiyorum akşma daha hafif yemeye çalışıyorum
desteğin ve samimiyetin için çok teşekkürler
estağfirullah cnm her zaman ne derdin varsa paylaşabilirsin elimden geldiğince destek olmaya çalışırım
ben bu kilolarla 12 senedir ugrasıyorum 8 senedir de veremiyorum o aradaki 4 senede azıcık bi fazlalığım vardı ama kilomu zor korudum sporla, az yiyerek sonra bıraktım hep aldım işte 5 yılda 20 kilo aldım aralarda verdim de
tecrübe de varsa da ben 14-15 yasından beri bu konularla ilgileniyorum gazete küpür arşivim var diyet-beslenme-sağlıkla ilgili bi de nerde bu tarz konularda broşür, kaynak var doldurdum evi... kaynak coook yani
uygulamaya çalıştım bugune kadar yoksa 100ün üstünde olurdum ama şimdi tam uygulama vakti
bu arada ben diyetisyen olmak için yola çıkıp 2 yıllık gıda okudum ama okul bu konulardan uzaktı mühendisliğe yakındı
kısaca ben:)
şimdilik hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?