Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

teşekkürederim desteğin için evet bu sefer kararlıyım inşallah
vakit buldukça bakmaya çalışıyorum kızım var 2.5 yaşında ondan fırsat kaldıkça burdayım

Benim oğluşumda 2,5 yaşında ne güzel yaşıtlar. Zayıf anneleri olcak. Elimden geldiğince takip ederim kızmazsan kontrole gelirim sık sık

Benim oğluşumda 2,5 yaşında ne güzel yaşıtlar. Zayıf anneleri olcak. Elimden geldiğince takip ederim kızmazsan kontrole gelirim sık sık
ne demek kızmak hep beklerim bende sizi takip ediyorum elimden geldiğince
benim kızım 2009 şubat doğumlu
senin oğluş hangi ay

aslında açda değildim öğlen 2 küçük dolma biber ve yanında yoğurt yedim
brazda kızımla birlikte mısır ama çikolota olayı beni bitiriyor eve almasan olmuyor ufak bir çocuk var mecburen alıyoruz
en azından gece yemiyorum işte onla avutuyyorum kendimi bir ara gece kalkıp çikolataya yumuluyordum resmen

bugünü beğenmedim akşamı çorba salatyala geçiştiricektim ama dayanamadım ekmeği çok kaçırdım ((
neyse en azından 2 litre suyum bitti yarın telafi ederim

günaydın bu sabahkahvatı biraz geçe kaldı gece 4 kadar uyumayınca küçük cadı
sabah kahvaltı kendime 2 yumurtadan bol baharatlı omlet yaptım 2 dilim ekmek
2 çatal kadar reçel ev yapımı dışarda satılanlardan almıyorum
bir saat sonrasındda son kalan küçük dolmabiberi hüplettim :)))
ama daha su içemedim şimdi başladım içmeye

afıyet olsun
pekı o dolma bıber ogle yemegı nıyetıne mı? :44:

:)))))) valla bilmiyomki öğle yemeği gibi oldu canım akşam 5 kadar idare ederbunlar beni
suyu çok içince acıkmıyorum

:)))))) valla bilmiyomki öğle yemeği gibi oldu canım akşam 5 kadar idare ederbunlar beni
suyu çok içince acıkmıyorum

5e kadar ıdare ederse gerıye bı aksam menun kaldı hadı gozunaydın o zamn ya ben sımdı sızlerın gunluklerını okudukca hevese geldım sabah olsada bende baslasam ve sızlerle paylassam

bugünden başla akşam hafif ve erken ye özellikle suya bugünden başla çok farkediyor şişlik gidiyor bir anda
aslında ben pek düzenli beslenemiyorum daha dikkatli ve düzenli diyet yapanlar var lily arkadaşımız mesela
insan biirbirinden çok şey öğreniyor

su ıcmeye basladım bile aksamda sadece salata ve corba dusunuorum sanırım yeterlı olur

benimde aynı olucak büyük ihtimal yada nesfit yerim bilemiyorum
az önce meyva yedim elma mandalina filan bir litre suyum bitti

bne yedim nesfitimi su içiyorum şimdi
ben yağ yaptığını filan duymadım elma yenebilir diye düşünüyorum tabi herşeyin fazlası zarar

bne yedim nesfitimi su içiyorum şimdi
ben yağ yaptığını filan duymadım elma yenebilir diye düşünüyorum tabi herşeyin fazlası zarar

bende iyecek bişe bulamayınca nesfit hazırlıyorum hemen
beni gerçekten çok tot tutuyor
ama nekadar faydalı diyet açısından çokmu kalorili bilemiyorum
bildiğim tek şey çok lezzetli olduğu
ben tadına bayılıyorum
ve bir kase nesfit beni enaz 3-4 saat belki daha fazla idare ediyor

evet canım bende yemek yemek istemedim bu akşam nedense canım istemedi benide baya tok tutuyor

benı de benı de :)) tok tutuyor gercekten nesfıtler ve lezzetlı hele o cıkolatalısı yok mu ımmmmm ama onu yedıgımde kendımı bazen suclu gıbı hıssedıorum nedense :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…