- Konu Sahibi BeyazBulut
-
teşekkürederim desteğin için evet bu sefer kararlıyım inşallah
vakit buldukça bakmaya çalışıyorum kızım var 2.5 yaşında ondan fırsat kaldıkça burdayım
hepimiz bu süreçte birbirimizden bir çok şey öğreneceğiz bundan eminim:)))) baya bilgi edinicem ozaman senden
inşallah birbirimizin desteğiyle kurtulucaz kilolardan
ne demek kızmak hep beklerim bende sizi takip ediyorum elimden geldiğinceBenim oğluşumda 2,5 yaşında ne güzel yaşıtlar. Zayıf anneleri olcak. Elimden geldiğince takip ederim kızmazsan kontrole gelirim sık sık
hepimiz bu süreçte birbirimizden bir çok şey öğreneceğiz bundan eminim
14 nisan 2009 benim prensim. Allah uzun ve hayırlı ömrüler versin onlara, Şansları bahtları hep açık olsun inşallah aminne demek kızmak hep beklerim bende sizi takip ediyorum elimden geldiğince
benim kızım 2009 şubat doğumlu
senin oğluş hangi ay
14 nisan 2009 benim prensim. Allah uzun ve hayırlı ömrüler versin onlara, Şansları bahtları hep açık olsun inşallah amin
günaydın bu sabahkahvatı biraz geçe kaldı gece 4 kadar uyumayınca küçük cadı
sabah kahvaltı kendime 2 yumurtadan bol baharatlı omlet yaptım 2 dilim ekmek
2 çatal kadar reçel ev yapımı dışarda satılanlardan almıyorum
bir saat sonrasındda son kalan küçük dolmabiberi hüplettim :)))
ama daha su içemedim şimdi başladım içmeye
:)))))) valla bilmiyomki öğle yemeği gibi oldu canım akşam 5 kadar idare ederbunlar beni
suyu çok içince acıkmıyorum
bugünden başla akşam hafif ve erken ye özellikle suya bugünden başla çok farkediyor şişlik gidiyor bir anda
aslında ben pek düzenli beslenemiyorum daha dikkatli ve düzenli diyet yapanlar var lily arkadaşımız mesela
insan biirbirinden çok şey öğreniyor
benimde aynı olucak büyük ihtimal yada nesfit yerim bilemiyorum
az önce meyva yedim elma mandalina filan bir litre suyum bitti
bne yedim nesfitimi su içiyorum şimdi
ben yağ yaptığını filan duymadım elma yenebilir diye düşünüyorum tabi herşeyin fazlası zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?